Moller znam da uvijek treba nešto vremena za te gablece ali kad su za stolom još i Putin i Dementni Biden malo sam kratio Luda vremena i učmala burza.
p.s. evo ih konačno. Konjica.
Moller znam da uvijek treba nešto vremena za te gablece ali kad su za stolom još i Putin i Dementni Biden malo sam kratio Luda vremena i učmala burza.
p.s. evo ih konačno. Konjica.
I ja se tako često čudim slabim reakcijama naše burze na ovakve i slične vijesti, par puta sam tako sam sebe zeznuo i nestrpljivo nešto prodao, ali vjerujem da je i ovo kao i inače samo spora reakcija tržišta na vijesti, ipak smo mi ZSE, odrazit će se ovo na porast cijene kroz par sljedećih dana.
Mi na forumu smo očekivali ovakvu dividendu i imali ju uračunatu u cijenu, vjerojatno je i ostatak tržišta imao sličan stav tako da ne bih se iznenadio ako se cijena zadrži na ovim razinama.
i to ima smisla, da. vidjet ćemo.
još će ona i u minus... očekivao sam jaču reakciju... ali Rusija i Ukrajina nam je na prvom mjestu.. ubacimo još i glad u Africi i sve probleme svijeta mi probavljamo.
I ja se tako često čudim slabim reakcijama naše burze na ovakve i slične vijesti, par puta sam tako sam sebe zeznuo i nestrpljivo nešto prodao, ali vjerujem da je i ovo kao i inače samo spora reakcija tržišta na vijesti, ipak smo mi ZSE, odrazit će se ovo na porast cijene kroz par sljedećih dana.
i ja....pa evo sad sam kratio na 69.40 i 69.60 jer jednostavno sam previše izložen... i onda ta rusija i sve, a ni bid nije djelovao nešto do pred par minuta... mislim stvarno smeće od burze smo nekad. Ovo bi prvi fondovi trebali sve potaracat do 73 kn. ali eto. Tako je kako je.
Na braemaru danas sve raste kao ludo.
Panamaxi i Supramaxi za Apr su na 28 375 i 29 950$
koga briga, Rusija, Ukrajina... Tibet, you name it.
Kada odbijem porez i prirez ispada mi točno 10 % na moju ulaznu cijenu😁
još će ona i u minus... očekivao sam jaču reakciju... ali Rusija i Ukrajina nam je na prvom mjestu.. ubacimo još i glad u Africi i sve probleme svijeta mi probavljamo.
+ hrpu ZABA-e
Jel sada barem do ponedjeljnika jednosmjerno?
bili bi mi nsa 500 da nema ovog nadmudrivanja oko ukrajine... mi smo ekstra oprezni ameri i norvežani su valjda kamikaze.
kad se sjetim da je još jučer lika spasila blokada da proda 150 kom po 365...
Display MoreDa li je ovaj pad glavno jelo ili tek predjelo ?
U padu zbog Covida koji je tek bio zakucao na vrata Europe, padalo je danima sa nekoliko flagova
Mislim da je bilo palo do fibo 61%
Zašto mislimo da će ovo čarkanje, ovaj rat, završiti sutra ? Burza će vjerojatno padom reagirati na loše vijesti, a flagom na izostanak loših ili dobre..al' razumno nam je očekivati sankcije, probleme za plinom itd.
Ako ovo ne bude dvodenevni rat slabo ćemo se provesti. A pad burze će biti samo jedan od problema. Mogao bi biti uvod u recesiju. Inflacija, poremećaj opskrbe plinom, cijena nafte
Kolegice, samo nek se smiri na 10 dana da pročitamo izvješća u miru i dočekamo odluke/najave o divkama...a onda "udri Jovo nanovo"...
da, baš je moglo sve ovo iza izvješća, evo recimo dan poslije izvješća, popodne
evo baš gledam već mi se isplatila panika palih žrtava novinarskog rata.
Netko je citao na forumu da je stop loss na Atpl 390 kuna pa prodao par stotina komada😂
Da je barem promet neki. Sve su rasprodali na mizernom prometu.
meni je najjače što je u jednom trenutku netko prodavao po 361 ali ga je blokada spasila od sumanute ideje... p.s. vani GOGL +2%
iako realno ovo je jedna tako belsava situacija jer u svakom trenutki može doći ili do rata ili do dogovora i zato ne izlazim ful... dok recimo kad je krenula korona sve sam odmah rasprodao jer je to dugoročni problem a ovo sad je debilana.
kakav pretjer. smiješni smo.
+svašta nešto... pa ću možda riješavat ako se odbije.
-SUKC
Poznata propaganda
The DPR just uploaded a video of a man who according to them had his leg blown off by a Ukrainian artillery strike. As they move him, you can see that he in fact has a prosthesis on that leg already. The propaganda is reaching crazy levels.
koja budala više ikome vjeruje, ovo je ista stvar kao s coronom kad leže u bolnici dok ih snimaju, kad završi snimanje obuku se i idu doma.
slab neki matrix živimo zadnje vrijeme, a nestašica je čipova, kvaliteta pada.
mislim da nam je ukralo izvješća..a tu se uvijek moglo dobro zaraditi.
Display Moreevo javlja se i američka ambasadorica pri Un-u i govori o ljudskim pravima
valjda je žena prespavala prošlu godinu i zaboravila na sva ljudska prava kod kuće koja su lomili i još lome, o kanadi da i ne govorim. Kakva hrpa licemjera!
Demokratska stranka vedri i oblači Zapadom, to je stranka koja je predvodila SAD u WW1 i WW2 i koja je poslije tih ratova oblikovala Zapad na svoju sliku i priliku, oni su osnovali sve zapadne institiucije koje imamo danas, te njihovi ljudi se nalaze svuda. Ovo se najbolje vidilo za vrijeme Trumpa, kako su njihovi zapadni sateliti i njihove zapadne institucije, MSM te velike firme jednostavno ignorirale Trumpa i sabotirale ga na svakom koraku.
Te su bili spremni učiniti ama baš sve što je u njihovoj moći da dotičnoga maknu sa vlasti, makar to značilo i da gurnu SAD u ambis građanskog rata.
To je tolika mašina koju će teško jedan pojedinac unutar Zapada uspit razmontirat.
pa pogledajte samo ovo (molim moderatora da slobodno premjesti gdje misli da spada)
evo javlja se i američka ambasadorica pri Un-u i govori o ljudskim pravima
valjda je žena prespavala prošlu godinu i zaboravila na sva ljudska prava kod kuće koja su lomili i još lome, o kanadi da i ne govorim. Kakva hrpa licemjera!
BCI 5 T/C routes 180000 15331 1443
BPI 5 T/C routes 82500 21969 594
BSI 10 T/C routes 58328 25758 182
BHSI 7 T/C routes 38200 23504 374
BDI INDEX 2045 +81
nije mi jasno što uopće radi iznad 400 kn.
Vidi ga Điksan se preobratio??