Bio sam osobno na skupštini gdje je Auctor kao većinski dioničar dao protuprijedlog za isplatu dividende u vrijednosti od 900 eura po dionici. Za izglasavanje dividende glasovalo je 86%, dok je protiv bilo 13% glasova.
Posts by Mejmio
-
-
Jel to info direktno sa skupštine?
Da.
-
Dividenda 900 eura po dionici. Ništa mi nije jasno više...
-
Samo, stanje keša na računu je takvo da ako isplate dividendu više ništa neće ostati.
Stanje keša na računu je doista loše, cca 358 eura po dionici stoga sam siguran da će dividenda biti u rasponu 200-250 eura.
Brine me stavka u bilanci “dani zajmovi, depoziti i slično” koja iznosi preko 32 mil. EUR i takvog zajma nije bilo prošle godine. Svakako planiram na skupštini pitat o kakvom se zajmu radi te kada će bit vraćen.
-
dobit po dionici 693,51e, nadam se da će pola u dividendu..
Sumnjam… Uvjeren sam da će bit cca 250 eura po dionici. Sve iznad toga bi me pozitivno iznenadilo.
-
Koji je razlog za ovako veliku razliku u cijeni povlaštene i obične dionice ?
Vidim da je interes za običnu dionicu velik, a za povlaštenu je Bid doista slabašan... Mi kao mali dioničari ne možemo baš previše utjecati na skupštini stoga me čudi tako mali interes za povlaštenu.
-
Intercapital je poceo pratit Span sa analizama.
Prva analiza datum 4.7. 2023 preporuka STRONG BUY.
Cijena 72 eur.
Ako je neko od kolega njihov klient, zahvaljujem unaprijed za link na forumu
Gdje se može pronaći ta analiza ?
-
Jel vam radi webtrader od intercapitala?
-
Koji je prvi dan trgovanja dionicom bez dividende i kojeg datuma uopće isplaćuju dividendu ? Ne mogu pronaći... Hvala!
-
Otišla još jedna po 4960... Čini mi se ovo pomalo suludo već.
-
Kud svi tu i mali Mujo...
+ckml
-
ADRS2 - 9,04%
ATGR - 9,19%
ATPL - 1,17%
CROS - 1,32%
HPB - 5,99%
MDKA- 58,7%
PDBA - 0,8%
SPAN - 8,07%
7SLO - 2,32%
Zanima me mišljenje iskusnih ulagača
CROS-a i PDBA se planiram riješit svakako...
-
Meni se pari da se reprizira prošla godina, početak godine super i onda lagano mrcvarenje do kraja godine...
Baš gledam Adris povlaštenu kako pada... dokupit ili ne
-
Dobit veća nego ikad, a da ne isplate nikakvu dividendu...
Nadam se da će barem nešto isplatit.
-
Koja su očekivanja za prvi kvartal? Oce bit ikakve dividende ?
-
tesko je reci hehe. ja se nadam dividendi.
Pa za očekivati je da će bit bar 250 eura...
-
Imam dojam da je još jako malo dionica ostalo u opticaju i da je zato ovako velika cijena na asku. Vaše mišljenje općenito o Medici i mislite li da će u skorije vrijeme nestat dionica Medike za trgovanje na burzi ?