vec vidim da ce mozemova politika biti svatko tko je protiv bencic je ili hdzovac, ili zenomrzac ili nes slicno
Posts by zdenkic
-
-
Tomašević: Mnogi kritiziraju jer smo zatvorili pipe. Bandićeva stranka je propala - Index.hr
ovi mozemo zaludjeni bandicem kao demokrati trumpom
bandic odapeo, a njemu je uspjeh jer je bandiceva stranka propala
spominjao bandica non stop, mislim, lik je umro, bio bi veca faca u mojim ocima kada bi rekao "gospoding bandic je preminuo, o mrtvima sve najbolje, nemojmo se usporedjivati sa pokojnima, idemo dalje pozitivno"
ili nesto na tu foru
al bandic ovo bandic ono, mislim, spominjes nekoga tko ti ne moze niti odgovorit jer je 2 metra pod zemljom
-
izgleda da je nadrkana non stop, onako trigerrana kao u americi kako zovu karen
al pazi ovo:
Benčić od nekretnina navodi stan na zagrebačkom Trnju od 38.70 kvadrata procijenjene vrijednosti na 110.159 eura. Do stana je došla uz pomoć kredita. Na supruga pak glasi automobil Peugeot 207 iz 2009. vrijedan približno 2200 eura. Prijavila je i suprugovu ušteđevinu od 4645 eura.
i sad ce dio reci "bravo, takva nas treba zastupat, nije pokrala"
al ja gledam to ovako, da zena nije nista postigla u zivotu, i sad bi ja trebao takvoj dati glas da vodi mene?
to ti je kao da slusam nekog tko je ulozio 200 eura u apple, i onda mi daje investiciske savjete kako ulozit moju imovinu koja je nebrojeno puta veca
rekli bi amerikanci, tipicna karen, nadrkana na sve i svakog
ma lol
znam da nije bas ok nekog suditi po izgledu, al ovo je kao po spranci isprintano
kad ih vidis, pomislis da su tipicne osobe kojima su svi sve krivi, i jedino sto podrzavaju je trosenje tudjih novaca na migraciju i lgbtdxv+ skupine
a kad im pogledas politicki plan, skuzis da si u pravu
Suprug joj je djelatnik Fakulteta političkih znanosti
doslovce gore ne moze
-
jedan od razloga zas doniram samo direktno ljudima za koje znam osobno da su u problemima
prije sam i ja nasjeo nebrojeno puta, ali moras kad tad podvuci crtu
-
sto mislite dal je ovo zadnji vlak za dizanje ovako "povoljnih" stambenih kredita?
nekako imam osjecaj da ce se kamata povecat u skoroj buducnosti , tipa 2/3 godine, i mislim uzet neki stambeni za stan cisto radi toga
kolko sam u pravu / krivu?
-
pa ja sam platio pol litre piva u hrvatskoj 6 eura, tamo je litra 13
i to na najvecem festivalu piva ikad, dok sam ja pio pivo u prcvarnici bez sisatih helgi
-
-
hdz ovo objavio na fejsu, obrt od buduce premijerke
mislim lol
pa ako si u politici, znas da ce te cesljat svi protivnici, i da moras napraviti sve da im das sto manje materijala
ovo je onako, ne znam, nemam rijeci
-
ovaj fokus mora poraditi na google analytiscima
nemres ih naci uopce
guglam fokus, sve osim njih izlazi
guglam fokus doniraj, sve udruge razne izlaze osim njih
dok ih ja nadjem potrosio sam pare
-
sta je sa onom udruga poduzetnika? nisu li oni pricali da bi u politiku? ili su vec napravili stranku?
-
evo tema, samo treba malo prekopati forum
TemaPolitika - općenito
Kako je Hrvatska iznenadila agenciju Fitch: Rezultat je najbolji kreditni rejting u povijesti, ali što to zapravo znači?
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvats…aign=NaslovnicanascarNovember 13, 2021 at 10:37 AM hvala
sad vidis koliko se ne bavim politikom kad ni ovo ne znam
-
ne znam, na zalost vidim puno mladih koji se pale na mozemo i katu
bijeli hetero ljudi su im krivi za sve i svasta, nista ne radit, i zivjet od drugih im je jako privlacno
i to na zalost cak i ljudi koje znam dugo godina i mislio sam da su pametni, i onda pocnu blebetat kak treba uzimat ljudima i davat drugima
mrak mi padne na oci
nego, mislim cemo uskoro sve vise i vise razglabat o politici, ima li smisla napraviti poseban topic da ne spamamo okolo?
-
ni mene, glasao sam jednom u zivotu, na prvim izborima za predsjednika rh
to je to
ali mozemo i kata me jako iritiraju da ce me vjerojatno izvuci na glasanje sljedece godine
-
VIDEO Sandra Benčić kandidatkinja Možemo za premijerku - Index.hr
"Za sastavljanje vlade dolaze u obzir svi od centra na lijevo. Tu je SDP, Centar, Glas, Radnička fronta. Sve od centra na lijevo", rekla je.
ovi mamlazi dodju na vlast, garant se dizu svi porezi, pogotovo za investicije, nekretnine, i sve ostalo sto ima veze sa sposobnoscu i radom
nebih se ni cudio da pocnu i stednju oduzimat ljudima, kako i oni i kata smajser zagovaraju vec godinama
morat cu stvarno glasat sljedece godine
-
znaci zakonski je omoguceno, zasto to drugi nemaju neam blage
bas nema smisla
ajde imalo je smisla dok su tocili gorivo, pa odmah naplacivali, ali ako je vec samoposluzno...
to mi dodje kao da u sparu sam slazem namirnice na samoposluznoj blagajni i onda moram otic na drugu blagajnu platit
-
lose je to, kamate na obveznice budu manje
not approved
-
ja glasam za trumpa, vec sam poslao listic postom
-
onda mora tu bit neka teta/striček da si isprinta kopiju računa sa POS uređaja
pa kopija je u kasi, tebi racun automatski izadje
teta nek se bavi hot dogovima
-
ne znam zasto kad nas jos nisu uveli placanje karticama direkt na pumpi
slovenci to imaju odavno, a kod nas se nove pumpe rade non stop, i jos nigdje nisam vidio tu mogucnost
doslovce ne vidim razlog, kad vec ne toce kao prije, ustedi mi taj odlazak unutra i pusti me da platim odmah
-
ako kupiš elektično auto, prištekaš ga i odma staneš u red
nemas ga di ustekat, kod nas u istri su na elektricnim punionicama golfovi i audi 80 dizlo, domicilnog stanovnistva njemackih registracija