1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Junius

Posts by Junius

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• Junius
    • January 10, 2023 at 4:47 PM
    Quote from Moller
    Quote from Junius

Nisam upoznat sa dionicom...recite mi ovaj Pavlović izlazi ili samo prodaje dio???

već duže vrijeme je MM na dionici samo u jednom smjeru, obzirom na položaj mislim da je mogao sve prodati odjednom, tako da po meni on samo održava cijenu, obzirom da mu dnevne količine i nisu baš nešto povelike, koji mu je krajnji cilj, to zna samo on i možda gazda

Nikad mi nije bilo jasno zašto je ova dionica ovako jeftina, uz to isplate i popriličnu dividendu.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • January 10, 2023 at 4:42 PM
    Quote from Robbie

Moguće da je Kapitalni već pri kraju sa svojim dionicama, prati li tko knjigu dioničara koliko još imaju za prodati?

Nitko ne želi potrošiti 125kn, bolje gađat napamet...isprika na off-topicu.

Iako bez FI za 4Q ovo je kupovanje mačka u vreći.

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• Junius
    • January 10, 2023 at 1:28 PM

Nisam upoznat sa dionicom...recite mi ovaj Pavlović izlazi ili samo prodaje dio???

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Junius
    • January 10, 2023 at 12:17 PM

Vidim zadnje vrijeme se piše o stranom kapitalu koji kupuje na ZSE, razlog uvođenje eura. Sad mene zanima od ovih domaćih brokera koji imaju dopuštenje trgovati na ZSE, koliko je od njih sklopilo ugovore sa vanjskim brokerskim kućama da posredno preko domaćih brokera mogu kupovati dionice na ZSE?? Mislim možda ovo već postoji ,ali ja nisam upoznat.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 9, 2023 at 11:58 AM

+JDOS 580 eur

• Junius
    • January 9, 2023 at 11:37 AM
    RE: Što smo danas tržili

[…]

Odmah na početku rastućeg trenda? Ovo danas kupuje fondovska industrija, jer svi Blue Chip-ovi rastu
    Robbie
    January 9, 2023 at 11:01 AM

Sve raste kolege, gdje god ubodete ne možete falit.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 9, 2023 at 10:55 AM
    Quote from Junius

+ADPL po 10,65 eur( ne želim propustiti početak uptrend-a)

-ADPL po 11,25 eur( e ovo trejdove ja volim, laka zarada u jedna radni dan)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Junius
    • January 7, 2023 at 9:18 PM

Vidim sa ATPL se u čet trgovalo po 363kn, što mislite, jel ovo dno ili će do 350kn ići????

• Junius
    • January 6, 2023 at 1:33 PM
    Quote from D_artagnan

Kako su mogli ukrasiti?

Ipak nisu, totalno su im krive postavke za nerealiziranu dobit, odnosno kupovne cijene dionica u gledalici su navedene krivo. kada sam izračunao dobit uz pomoć potvrda kupovnih naloga cijena se poklopila sa onom na gledalici...Dakle, iznos ukupnog portfelja je točan, kao i trenutna tržišna vrijednost pojedinih dionica, ali je nabavna vrijednost krivo prikazana.

Quote from emil
    Quote from Junius

Prema prvim preliminarnim procjenama izgleda da su mi ukrali oko 0,9% portfelja

Zbrojio sam sve uplate, sve realizirane kapitalne dobitke+ nerealiziranu dobit i portfelj mi je manji za oko 0.9%, nego prikazuje gledalica na aplikaciji. Imam sve potvrde o uplatama i sve potvrde o kapitalnim dobicima.

Srećom da dobro pamtim brojeve i već par dana mi je nešto sumnjivo i nekako mi je kunski portfelj izgledao manji, nego bi trebao biti ,kad sve zbrojim imao sam što vidit....nemam riječi X( X( X( X(

???

pa trebali bi pogledati broj dionica a ne koliko je to kuna/eura jer se vrijednost portfelja mijenja svakom prodajom(ne vasom)

Display More

Sve je u redu. Nabavna vrijednost pojedinih dionica je krivo navedena, pa me to odvelo prema krivom izračunu...to im u ponediljak prijavim da poprave...

• Junius
    • January 6, 2023 at 3:09 AM

Prema prvim preliminarnim procjenama izgleda da su mi ukrali oko 0,9% portfelja

Zbrojio sam sve uplate, sve realizirane kapitalne dobitke+ nerealiziranu dobit i portfelj mi je manji za oko 0.9%, nego prikazuje gledalica na aplikaciji. Imam sve potvrde o uplatama i sve potvrde o kapitalnim dobicima.

Srećom da dobro pamtim brojeve i već par dana mi je nešto sumnjivo i nekako mi je kunski portfelj izgledao manji, nego bi trebao biti ,kad sve zbrojim imao sam što vidit....nemam riječi X( X( X( X(

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:56 PM

Recimo ja sam ovaj laptop koji košta 8888kn kupio prije 2 mjeseca za 7200knhttps://i.postimg.cc/PrTCYGR5/jjj.jpg

par sati čačkaš i uvik nađeš istu stvar dosta jeftinije. U ovom slučaju 1700kn jeftinije.

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:42 PM
    Quote from st-brajo

zabrint ću se da nas čitaju ovi s Index-a 😅

https://www.index.hr/mobile/vijesti…oj/2426290.aspx

Naši novinari su dno...

Ja sam u tri klika našao našao Iphone 14 6GB/128gb za 885 eura..toliko o istraživačkom novinarstvu https://e-point.hr/product/apple-…ign=direct_link

• AGROKOR

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:23 PM

SBK ART i njegov vlasnik Saif Alketbi nemaju nikakva glasačka prava u Fortenovi, piše u petak Večernji list, navodeći da je nizozemski prizivni sud odlučio da glasovi dioničara tvrtke SBK ART moraju biti zamrznuti jer je kompanija pod sankcijama.

‘Šeik’ nema prava u Fortenovi, Vujnovcu otvoren put
    www.poslovni.hr

Šeik ostao kratkih rukava... :)

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:02 PM
    Quote from st-brajo

naravno da sam zvao tetu iz Austrije da mi ga uzme.

btw., imao je i hrvatski menu i tipkovnicu, sve isto kao i ovdi 🤷

To je zato jer je softver prilagođen za regiju EMEA, a tipkovnica je "qwertz" te je ista u nas i na njemačkom govornom području...

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:33 PM
    Quote from barbosa 2.0

malo da usporedim

https://www.lidl.de/p/parkside-20-…raet/p100344889

vs.

https://www.lidl.hr/p/za-sigurnu-z…-odvijac/p87510

?(

Deru nas desetljećima...sada je samo jednostavno za usporedit.

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:25 PM
    Quote from st-brajo

školski sustav prehrane = burek investitori :S

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/majka-…rehrane-/156346

Znači dobiješ mukte marendu i onda ide rant iz nezahvalnost..."pomozi sirotu na svoju sramotu" bilo i bit će.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:23 PM
    Quote from zlocesti

Nope . A reputacija mi na vagi :S

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kolegice koliko ste imali uspješnih trejdova lani???

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 5, 2023 at 5:21 PM

I zaboravio napisati:

+ADPL po 10,65 eur( ne želim propustiti početak uptrend-a)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • January 5, 2023 at 5:20 PM

Milsim da je ovde točka preokreta počela, kao i uptrend, vrijeme je po meni za kupnju.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 5, 2023 at 4:06 PM

-HPB po 112 eur (844kn)...prva prodaja i 117 eura zarade.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt