1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Junius

Posts by Junius

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:42 PM
    Quote from st-brajo

zabrint ću se da nas čitaju ovi s Index-a 😅

https://www.index.hr/mobile/vijesti…oj/2426290.aspx

Naši novinari su dno...

Ja sam u tri klika našao našao Iphone 14 6GB/128gb za 885 eura..toliko o istraživačkom novinarstvu https://e-point.hr/product/apple-…ign=direct_link

• AGROKOR

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:23 PM

SBK ART i njegov vlasnik Saif Alketbi nemaju nikakva glasačka prava u Fortenovi, piše u petak Večernji list, navodeći da je nizozemski prizivni sud odlučio da glasovi dioničara tvrtke SBK ART moraju biti zamrznuti jer je kompanija pod sankcijama.

‘Šeik’ nema prava u Fortenovi, Vujnovcu otvoren put
    www.poslovni.hr

Šeik ostao kratkih rukava... :)

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 8:02 PM
    Quote from st-brajo

naravno da sam zvao tetu iz Austrije da mi ga uzme.

btw., imao je i hrvatski menu i tipkovnicu, sve isto kao i ovdi 🤷

To je zato jer je softver prilagođen za regiju EMEA, a tipkovnica je "qwertz" te je ista u nas i na njemačkom govornom području...

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:33 PM
    Quote from barbosa 2.0

malo da usporedim

https://www.lidl.de/p/parkside-20-…raet/p100344889

vs.

https://www.lidl.hr/p/za-sigurnu-z…-odvijac/p87510

?(

Deru nas desetljećima...sada je samo jednostavno za usporedit.

• Birtija

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:25 PM
    Quote from st-brajo

školski sustav prehrane = burek investitori :S

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/majka-…rehrane-/156346

Znači dobiješ mukte marendu i onda ide rant iz nezahvalnost..."pomozi sirotu na svoju sramotu" bilo i bit će.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • January 5, 2023 at 7:23 PM
    Quote from zlocesti

Nope . A reputacija mi na vagi :S

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kolegice koliko ste imali uspješnih trejdova lani???

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 5, 2023 at 5:21 PM

I zaboravio napisati:

+ADPL po 10,65 eur( ne želim propustiti početak uptrend-a)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Junius
    • January 5, 2023 at 5:20 PM

Milsim da je ovde točka preokreta počela, kao i uptrend, vrijeme je po meni za kupnju.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 5, 2023 at 4:06 PM

-HPB po 112 eur (844kn)...prva prodaja i 117 eura zarade.

• Birtija

• Junius
    • January 4, 2023 at 6:05 PM

Ovo je 5 mijenjanje valute u 33 godine, to rade neozbiljne države. YUD,YUN, HRD, HRK, EUR

• Birtija

• Junius
    • January 4, 2023 at 5:28 PM
    Quote from verdi
    Quote from Junius

Mogu vam reći da ne hebem euro ni 2%, cijeli život mi se vrti oko brojeva i oko iznosa u kunama. Dapače euro me lagano iritira. Domoljublje je u meni jače, nego sam mislio!

A ovaj lov u mutnom od strane trgovaca i povećanje cijena mi je odvratan.

čuj domoljublje u tebi da je proradilo !? da li ja ovo nešto sanjam ili si ti došao pameti?

Odakle vam ideja da sumnjate u moje domoljublje, od mene nećete čuti ništa, a da nije u interesu ove države. I da novac im naciju, da preduhitrim one koji će krenuti sa onim "pa ti si investitor, kako to itd.". "Slobodan" protok kapitala i roba, nije u koliziji sa nacionalnom državom.

• Birtija

• Junius
    • January 4, 2023 at 4:34 PM

Mogu vam reći da ne hebem euro ni 2%, cijeli život mi se vrti oko brojeva i oko iznosa u kunama. Dapače euro me lagano iritira. Domoljublje je u meni jače, nego sam mislio!

A ovaj lov u mutnom od strane trgovaca i povećanje cijena mi je odvratan.

• Što smo danas tržili

• Junius
    • January 4, 2023 at 4:27 PM

+ARNT po 31.60 eur( pomalo vraćam ono što sam prodao prije NG).

• Brokeri i brokerske naknade

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:55 PM
    Quote from xdado

Koje gledalice omogućavaju unos u frakcijama eurocenta, upravo je prošlo 1000 komada VART po 0,545 eura. Koliko vidim po režimu pomaka cijena to bi kao trebalo biti moguće, ali mi Erste to ne omogućava...

Javi im da ažuriraju novi režim pomaka cijene...ne košta te ništa pitati.

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:26 PM
    Quote from emil

ma ja sam to vec prijavio.

meni ne ide u glavu cemu uopce tamo stoje kune. em pise krivo . em ih ni ne zbraja u konacnici. em kune vise ne postoje. cemu uopce postoji taj red kune u NOVAC kad u koloni EURI ionako pise kolko je to kuna?

Hehe poslat će te kvragu. To se pojavilo jučer oko podne..to im je neki studoš IT-evac radio. Meni je +/-2% razlika između dva računa.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:24 PM

Meni godina dobro počela +13k kuna veći portfelj, a da nisam prstom mrdnija...hvala mali nominalni iznosi u euru.

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:21 PM
    Quote from emil
    Quote from Junius

Vidio da je sređeno...jel se tebi pojavilo u stavci novac, stavka HRK zasebno pa piše jedna cifra u kunama, a u stavci euro, opet piše druga cifra u kunama???

ma nemogu dokucit cemu uopce sluzi ta stavka novac s HR i eruima a pokazuje razlicito.

pa opet još jedna greška i opet se svi prave da ne vide i čekaju da netko drugi riješi...znači i tebi je ista stuacija za EUR IHRK,a dva različita iznosa u HRK ???

Ovo ću ja ujutro prijavit, ne beri brigu.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:04 PM
    Quote from 5. Element
    Quote from kvart99

Evo ti trading report.

Neugodno mi je i pogledati ga.

Danas je pak trgovanje ludo i nezaboravno. Truljenje na najjace.

Ali euro gura cijene na gore...sav ask je povukao značajno na gore...

• Junius
    • January 3, 2023 at 3:02 PM
    Quote from emil
    Quote from Junius

Hvala ti...jer sam trenutno kratak sa strpljenjem, pa bi eskaliralo brzo da sam ih kontaktirao :)

popravljen erste broker:

Poštovani,

Kolege su javile da su ispravili BUG.

Molimo Vas da provjerite sad stanje poreza na Erste broker aplikaciji (izadjite i udjite ponovo u aplikaciju ako ste spojeni).

LP

vise nisam glavni frajer u selu :(

Display More

Vidio da je sređeno...jel se tebi pojavilo u stavci novac, stavka HRK zasebno pa piše jedna cifra u kunama, a u stavci euro, opet piše druga cifra u kunama???

• Junius
    • January 2, 2023 at 9:47 PM
    Quote from dionicar

realno gledano.. da ste prebacili... niste nikom ukrali... dakle nije taj nvoac "greskom vaam sjeo od nekoga"

ne mogu vam nista...

jednom prilikom.. PBZ app ... investicijski fondovi.. uglavnom pimao sam ulozeno valja 30 000 kn.. a aplikacija pokazala 2 mil kn jer je netko nesto zeznuo...

jedan fond u kojem je pisao da ima 1 mil kn... prodao udio... i ckao dal ce sjesti.. naravno nije proslo - sjela ej prava vrijednost.

kontaktirao odjetnika odvjednik rekao ako sjedne sve da odmah rpebacim u druge banke i podignem sto vise gotovine.

Protupravno stečen novac ste dužni vratiti. Jer to sto je netko greškom uplatio nekom, ne znači da taj što je novac primio može taj novac koristiti. Mislim može, ali kasnije će morati vratiti.

Jer da je ovo tako kako vi kažete, onda bi onaj djedica imao i dalje pola milijarde kuna na računu.

U situacijama u kojima vlasnik računa kojemu je pogrešno uplaćen novac odbije izvršiti povrat, tada se radi o situaciji opisanoj u članku 1111. Zakona o obaveznim odnosima. Konkretno, članak propisuje da “kad dio imovine neke osobe na bilo koji način prijeđe u imovinu druge osobe, a taj prijelaz nema osnove u nekom pravnom poslu, prema odluci suda, odnosno druge nadležne vlasti ili prema zakonu, stjecatelj je dužan vratiti ga, odnosno ako to nije moguće, naknaditi vrijednost postignute koristi”.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt