Ne treba očekivati ništa drastično spektakularno do FI za 1Q, imat ćemo drastično veće prihode, ali i malko veći gubitak kvartala...
Posts by Junius
-
-
Evo ja x 4 na vlen, bilo bi super da je malo veća količina. Ali tješi me da je kolegica Ivana bila u top 10 pa rasprodala na desetak kn. Lakše mi je kad renomirani investitor fula, onda i sebi lakše oprostim.
Da ne steknu ljudi krivu sliku. Sad se lako likuje, al nije bilo lako kupovati veće količine po 11 kn kad je padala i otišla ispod toga, pa onda opet po 9 i nešto već dobrano nakrcan, a onda i između 14 i 15 kn u rastu, kad je jedan forumaš ovdje pričao kako je sve prodao i kako slijedi novi pad. Mlađima savjet; dobro proučit i ako je stvarno nešto podcijenjeno i u privatnim je rukama neka vas ništa ne obeshrabri. Ako se šalterska državna ekipa i fondovska muva oko nečeg onda traži druge prilike ili ulaži malo. Sretno svima štogod da kupujete ili prodajete.
Kolega bila bi druga priča da je kvartal ili dva ostvario lošiju dobit, a budućnost ne možemo znati, već se samo kladiti da će i dalje poslovati dobro...
-
Ovaj VLEN djeluje nestvarno, 4,10€

-
Kolegica Ivana kupila još dvije dionice MDKA i digla cijenu 3.37%, sad ćemo čitati pangerike od tjednom joj rastu portfelja.
-
Cerp prodaje ali tko još prodaje jer je ukupno na prodaji skoro 800000 dionica.
Sve je lijepo objašnjeno na temi, samo valja pročitati desetak postova unazad.
-
+HPB po 113 € ( da mi je znati tko izlazi)
Ja izlazim a sad znam i tkome prodajem!Hvala
Bolje vi kolega, nego netko sa par tisuća komada
BDW ja sam bio izašao na 124, 120,119 i 118 €...sad ulazim na 115,114,113 € -
+HPB po 113 € ( da mi je znati tko izlazi)
-
+SUKC po 20 €
-
Prije par dana su na TV rekli da je do 14.4. u travnju bilo 50% više noćenja, nego lani...
-
+HPB po 114 €
-
Allianz ZB bi mijenjao dividendu, Fajdetić model isplate
Allianz ZB bi mijenjao dividendu, Fajdetić model isplateDioničari reagirali na poziv na glavnu skupštinu Arena Hospitality Groupwww.vecernji.hrOvo je malo veća medijska ofenziva, možda se nešto iz ovih protuprijedloga i izrodi...
-
Fina dogovorena trgovina na HPB-u...
zasto dogovorena ?
Pa prodano 1000 dionica odjednom..ja nisam vidio nalog ni na asku ni na bidu od 1000 dionica.
-
Fina dogovorena trgovina na HPB-u...
-
što će ti tolika snaga???
za prodaju, to mi je tek testiranje, ako vrijednosti budu oko kalkulacije, imam novi biznis

kad sam lani gledao, 1 KW panela ti može zauzeti između 0,9 -1,6 m kvadratnih krova, cijena je mrvu veća, ali montaža dosta jeftinija, a i ostane ti veća površina krova, ako želiš dodat još KW. I da nemoj da ri uvale one sa 16% učinkovitosti, ništa manje od 22% ne uzimaj.
-
baš imam ponudu, 20kw sol. elektrana
što će ti tolika snaga???
-
čestitke sretnom dobitniku
https://dalmatinskiportal.hr/zivot/eurojack…280-eura/166197
da mene ovako pomazi, sve bi utuka na ZSE i bolia bi me kiki di će burza

Barem nešto

-
Do kad će ovako vidjet ćemo, sad je na redu tisućica

Ne radi se tu o jednom nalogu već o 3 naloga...dva naloga po 250 market makera i jedan od 500 vjerovatno od CERPA.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cujte po meni ovo smrdi na veliki pad cijene po semama velike stepenice gore pa u provaliju. Et zato nedam ni centa vamo neg cekam..
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
-
cijena od 56,50 je cijena javne ponude od 425kn te na kojem je 56,50€ od Allianz fondova izložen nalog.
E sad razlog stavljanja tog naloga nije slučajan.Možda će ići kakva transakcija na toj cijeni.
Meni ta cijena paše(rješava mi većinu egzistencijalnih problema), pa sam i sam stavio svoj nalog preko Allianzova...

-
Kolega Junius misliš na ' fragmentacija ' ??
Pardon lapsus, tek sam sad vidio. Nije danas moj dan.