Fina dogovorena trgovina na HPB-u...
zasto dogovorena ?
Pa prodano 1000 dionica odjednom..ja nisam vidio nalog ni na asku ni na bidu od 1000 dionica.
zasto dogovorena ?
Pa prodano 1000 dionica odjednom..ja nisam vidio nalog ni na asku ni na bidu od 1000 dionica.
što će ti tolika snaga???
za prodaju, to mi je tek testiranje, ako vrijednosti budu oko kalkulacije, imam novi biznis
kad sam lani gledao, 1 KW panela ti može zauzeti između 0,9 -1,6 m kvadratnih krova, cijena je mrvu veća, ali montaža dosta jeftinija, a i ostane ti veća površina krova, ako želiš dodat još KW. I da nemoj da ri uvale one sa 16% učinkovitosti, ništa manje od 22% ne uzimaj.
baš imam ponudu, 20kw sol. elektrana
što će ti tolika snaga???
čestitke sretnom dobitniku
https://dalmatinskiportal.hr/zivot/eurojack…280-eura/166197
da mene ovako pomazi, sve bi utuka na ZSE i bolia bi me kiki di će burza
Barem nešto
Do kad će ovako vidjet ćemo, sad je na redu tisućica
Ne radi se tu o jednom nalogu već o 3 naloga...dva naloga po 250 market makera i jedan od 500 vjerovatno od CERPA.
Cujte po meni ovo smrdi na veliki pad cijene po semama velike stepenice gore pa u provaliju. Et zato nedam ni centa vamo neg cekam..
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
cijena od 56,50 je cijena javne ponude od 425kn te na kojem je 56,50€ od Allianz fondova izložen nalog.
E sad razlog stavljanja tog naloga nije slučajan.Možda će ići kakva transakcija na toj cijeni.
Meni ta cijena paše(rješava mi većinu egzistencijalnih problema), pa sam i sam stavio svoj nalog preko Allianzova...
Kolega Junius misliš na ' fragmentacija ' ??
Pardon lapsus, tek sam sad vidio. Nije danas moj dan.
Kako općina od 1000 stanovnika može išta suvislo napravit i urediti svoj prostor..ne može ništa, već imamo kaos u prostoru.
naravno da ne moze, ali moze se zaposlit nize plemstvo, s pripadajucom obitelji ( nebitno koje stranke )
a da ne govorim da su sve gradske aglomeracije razmrvljene na po 5-10 općina, tako da ni gradove ne možemo razvijati kako treba.
Kolega Junius misliš na ' fragmentacija ' ??
Kako općina od 1000 stanovnika može išta suvislo napravit i urediti svoj prostor..ne može ništa, već imamo kaos u prostoru.
Sad znamo čiji je ono nalog na 56,50€ od Allianz fondova.
Ja sam im se pridružio na 56,50€, predlažem i drugima da to učine...
pritisak za povećanje dividende...
+HPB po 115 €
-ADRS2 po 56,80€(jučer, samo malo)
baš tako......erste plavi OMF kao "slučajno" prodaje a market se nadao da nas jeftino daruju prije solidne divke a ono kifla......
Ja ne znaš što ste svi danas ljuti...neka mirovinac dobro zakuca cijenu, biti će za kupiti jeftinije...
Zanimljiv je ovaj ERNT, da je pogodit kada će mirovinac prestati sipati...kako bilo na 210 € bi valjalo početi kupovati...čisto sumnjam da će ispod 200€.
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…rojekt-15325198
ludilo, praktično ako iskoristiš toplu vodu iz podzemlja ima free grijanje komplet zgrada, cijelog grada
Prema konzervativnim procjenama Agencije za ugljikovodike, u našoj zemlji moglo bi biti oko 500 MW elektrana baziranih na geotermalnim izvorima, a uz to je moguć i skoro neograničen broj dizalica topline, odnosno većih i manjih postrojenja koja će vruću vodu koristiti za grijanje.
Da je ovo stavit u pogon, riješili bi problem uvoza struje.
Kod mene vrlo jednostavno
ARNT 70%
ATPL 30%
Kad narastem prelazim i na druga slova abecede
Imamo isti udio ARNT
Ovaj pasus zapravo govori koliko je dionica podcijenjena...a sama firma nema više blage veze sa onom iz 2017.
EDIT:Dionica se danas trži(realno) na niti 50% vrijednosti iz javne ponude 2017, a na kupnju novih hotelskih kapaciteta i obnovu postojećeg uloženo gotovo milijarda kuna od 2017..