Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
Imamo 20,359 razloga da još ne raste...pobogu vidiš da se i dalje prosipaju...
Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
Imamo 20,359 razloga da još ne raste...pobogu vidiš da se i dalje prosipaju...
Trenutna cijena 100,40. Zaradili su za za dva tjedna 388000 eura.
Koliko vi ovdje trebate trejdati da budete 388K u plusu.
Sada drže obveznice do dospijeća, pa više u bilanci, ne bilježe promjene cijene obveznice, nego je uknjiže po nominalni od 1,00.
Sljedeći sastanak ECB tek 12.09.24.
Kamate na današnjem sastanku ECB ostale nepromijenjene...3.75%
Jel nekom sjela dividenda?
Je sjela je...
Evo netko malo ozbiljniji je počeo jest ASK na HPB-u...
Evo nas probili smo 240€...
Netko prodao 6604 dionice IKBA po 414€...bogami lipi popust od 10%
Hoćemo li do 240€, pitanje je sad heheh
+ 80 ADPL da zaukružim količinu😁
Ne znam što da kažem...
ADPL | PBZ CO OMF - KATEGORIJA B | -947 | -0.02% | 104,037 | 2.48% | 1.33M |
Ispadamo li iz Crobexa ako se nastavi ovakvo zatišje, koliko je potrebno za zromjesečno trgovanje?
Iz Crobex10 ispadamo, iz Crobex-a ako bude manje od 75% radnih tanja trgovanja.
ajde...prodao si sa minusom i sad navlačiš...27.06. su riješili 780kom a nakon toga ništa...
Imam 900 dionica prosjek 13€...volio bi dokupiti, ali ne preplatiti...
A cijena pada 🤔
CO krati poziciju..lako moguće da ovo ode na 10-11 €....
Dionica u zadnjih godinu dana nije bila jeftinija...ovo vam kolegica Ivana prodaje, ovako je zasipala bid i VLEN-a na 9 kn...
Na kupnji samo 7 dionica meni Ce postati interesantna ako padne ispod 5 za sad mi je cijena preskupa za ovako nelikvidna dionicu
P/E 9 a vi bi jeftinije???
Display Morehoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan
moj tip neće.
Nisu prodavali ispod 203. Tjedno prodaju do 1000 dionica. U prvih 10 nema neke velike promjene sa obzirom na količinu trgovanih dionica.
Mislim da će dionica pasti, normalno, u maho do 203 a onda mrtvilo i potresnje trejdera koji uzimaju dividendu.
Hm, daljnja stabilnost cjene ovisi od Fi.
Jako špeklutivno, imam šta imam, trenutno niti kupujem ni prodajem zbog fonda koji ce oćito koćiti rast u ovoj godini.
U zadnjih mjesec dana, po radnom danu u prosjeku prodaju po 372 dionice...ide to brzo...također trebate imati na umu da će se zadnjih 10000 razgrabit brzo...
A onda sa druge pozicije vidiš da je P/E SPAN-a 139, a ERNT oko 13,4, pa se zapitaš zašto bi cijena uopće pala.
Doduše jednome rastu prihode, dok drugome stagniraju ili rastu za inflaciju..,ali na kraju dana pika se samo neto dobit.
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
hoće li propasti za iznos divke ,vidjet ćemo slijedeći tjedan
moj tip neće.
Ako mirovinac ne bude prodavao na niže, neće. Ako i pade bude do 203€ i brzo se bude oporavila.
+ERNT po 210 €, dokupio i pokvario prosjek, tako je kako je, nema se više što čekat...
Banka iz godine u godinu napreduje: