1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Junius

Posts by Junius

• Birtija

• Junius
    • October 9, 2023 at 10:40 PM
    Quote from emil
    Quote from Junius

Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)???

ne al nikako ne smiju ubijat zene i djecu. ako ti ne vidis zasto mozda je vrijeme da posjetis nekog specijalistu.

Ne treba meni specijalista, već vama što opravdavate pokolj 260 djece na rave partiju, tobože nekom potlačenošću Palestinaca. Toliko od mene.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Junius
    • October 9, 2023 at 8:00 PM
    Quote from Damir1952
    Quote from Junius

Od ovogodišnjeg ATH??? oko 12000 € manje,^^ Taman za renovirat cijeli stan. Ali ništa što dva, tri izvrsna Fi ne mogu vinit u nove ATH visine.

Desetka kod mene!

Danas "pripečatilo"!

I to usprkos tome što sam se iz par dionica izvukao na vrijeme, a neke kratio na višim razinama. Što bi tek bilo da samo piljio bespomoćno u ekran.

• Birtija

• Junius
    • October 9, 2023 at 7:51 PM
    Quote from emil
    Quote from Junius

90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...

i sta onda smiju ubijat djecu i zene?

Što, trebalo bi pustiti Hamasovce da teroriziraju Izraelce, jer se skrivaju iz civila( koji ih usput i podržavaju)??? Tako kao vi su razmišljali i oni na rave partyu, pa su ih Hamasovci posmicali kao pseta ni krive ni dužne. Otvori se humanitarni koridor prema Egiptu, kome ne paše Hamas neka ode, dok ne završi sve.

Kad sam vidio kako čovjeku sjeku glavu motikom, nema što sa takvima pričat, osim preko čeličnih cijevi.

• Birtija

• Junius
    • October 9, 2023 at 6:26 PM
    Quote from accountant
    Quote from Junius

Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali... :D

Nije vam to za smijeh. Odsjekli su im doslovce dotok vode/hrane. Mnogi ljudi u Gazi nisu uz hamas. Jadni ljudi, žene i djeca!

90% ih aktivno ii pasivno podupire što su radili Hamasovci. Ne kaže se uzalud "tko se mača laća od mača i gine." Kasnije se sakrivat iza žena i dice je.....jadno...

• Junius
    • October 9, 2023 at 5:14 PM
    Quote from zlocesti

Ne znam danas koliko imam manje od ATH, a neću ni gledati :S

Od ovogodišnjeg ATH??? oko 12000 € manje,^^ Taman za renovirat cijeli stan. Ali ništa što dva, tri izvrsna Fi ne mogu vinit u nove ATH visine.

• Birtija

• Junius
    • October 9, 2023 at 3:36 PM

Čitam Židovi mobiliziraju 300000 rezervista, mislim da su Palestinci svoje odsvirali... :D

• Junius
    • October 9, 2023 at 3:19 PM
    Quote from kvart99

Sto je sad ovo ?

Podravka - trazeno očitovanje zbog pada dionice od 6-7% ?

Svasta.

klasični pump and dump...da imam keša čekao bi na 120€

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• Junius
    • October 9, 2023 at 2:50 PM

Čak bi nešto moglo i biti od ARNT ove godine:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Turističke dionice i perspektive

• Junius
    • October 9, 2023 at 2:45 PM
    Quote from havi

https://seebiz.eu/trzista/istars…rekorde/296497/

I t r.

ARNT approves this message ^^

• Junius
    • October 9, 2023 at 2:37 PM
    Quote from Moller
    Quote from dionicar

ha ljudima

ha ljudiam treba lova ocito.. ko zna ko kaj kupje auto.. stan.. dobio otkaz neko...

uvijek se sve odvija upravo ovako, nema tu ništa neracionalno, oni koji su prodali ne žele se vraćati ukoliko diskont ne bude zadovoljavajući i zato se pomalo izmiču sve niže,

znači, nikome ništa ne treba, samo ne žele plaćati nečije neznanje,

nadam se da ćemo se složiti da je ekipa dobro navukla kupce unazad mjesec dva,

to se nekada smatralo dobrim frizerajem

Display More

Srećom prodao ZABA-u po 13.20€...ali momentum za banke je tek na pola puta. A HPB nisam dokupljivao na više od 190€.

Kolega ne možemo ignorirati nenormalan kamatni prihod i gotovo nikakav kamatni rashod i ovo je sigurno gotovo 100%, nema tu hoće neće.

• Junius
    • October 9, 2023 at 2:14 PM
    Quote from DonDada

Nafta će neminovno poskupit to znači novi val inflacije

Kasniš, benzin pojeftinjuje oko 11 centi.

Filipović ima dobre vijesti za građane, benzin osjetno pojeftinjuje: ‘Od utorka niže cijene goriva‘
    Još se danas trguje, sutra i preksutra ćemo imati konačne izračune, rekao je
    www.jutarnji.hr

• Junius
    • October 9, 2023 at 1:58 PM

Auu što ZABA-i rade... Prvo su kupovali bez osnove iznad 13.50€, sad prodaju bez osnove ispod 12.50 €. A znaš da će kvartal biti sa samo takvom neto dobiti...isto i HPB tisuće dionica prodano u rasponu 190-197€, sad kad imaju priliku za kupnju 180-190€ nigdje nikoga...tržište je totalno iracionalno postalo...

• Junius
    • October 9, 2023 at 1:52 PM
    Quote from Nevera
    Quote from Junius

Uuuuu koliko je ekipe ušlo na Podravku na preko 140€, boli i gledat...

Baš gledam, fin nalog prošao. Da mesari ne izlaze van hm hm

Da imam keša kupio bi barem 100 dionica, ovdje je vrlo izvjestan odbijanac na zeleni dan.

• Junius
    • October 9, 2023 at 1:41 PM

Uuuuu koliko je ekipe ušlo na Podravku na preko 140€, boli i gledat...

• Junius
    • October 9, 2023 at 12:12 PM

Ne mogu ovaj masakr danas gledat, gasim net i motam kablove.

• Junius
    • October 9, 2023 at 12:04 PM

Je nam Crobex danas roni, mora biti da nam sve CROBEX dionice imaju postrojenja i nekretnine u Gazi.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Junius
    • October 9, 2023 at 11:16 AM

Dva mjeseca nitko nije prodavao po bidu i sad se uvatili prisipati po istom(a ja nemam više keša), dva tjedna pred FI...i to sve usitno...pa nisu sve one sile block kupnje iznad 190€ bile bez razloga... S obzirom na eksploziju kamatnog prihoda, ne može Fi biti isti ili gori, nego lanjski za isti kvartal, pa da se na trepavice postaviš.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Junius
    • October 8, 2023 at 2:15 AM
    Quote from Normani
    Quote from boca

nekretnine nisu revalorizirane, već se vode po cijenama otprije 20-30 godina(?).

Ovo je provjerena tvrdnja temeljem neke činjenične informacije ili samo Vaša pretpostavka tj. slobodna procjena?

Kako ste došli do ovako dugog vremenskog perioda? I ako je to točno, zašto u Valamaru u tako dugačkom razdoblju nisu pokrenuli revalorizaciju?

RIVP provodi amortizaciju po ubrzanoj stopi od 10% godišnje za nekretnine. Tako da se glavnice kredita imaju sa čime vratiti.

• Birtija

• Junius
    • October 7, 2023 at 11:40 PM
    Quote from verdi
    Quote from Junius

Održivo je, jer strojevi odrade posao umjesto ljudi.

strojevi??? sa tim razmišljanjem iduće godinu ako budeš jeo dva puta dnevno bit ćeš sretan.

Da, da strojevi...ljudski rad nije produktivan, zato je jeftinije im platiti da stoje doma i ne rade ništa. Da ti nema strojeva cijeli planet bi bio gladan kruha, doslovno.

• Brokeri i brokerske naknade

• Junius
    • October 7, 2023 at 8:57 PM

Evo u Ersteu tj Georgeu se vide dionice u portfelju...izgleda da će se moći zadavati i nalozi, samo još nije u funkciji

1. Privacy Policy
  2. Kontakt