1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Junius

Posts by Junius

• Što smo danas tržili

• Junius
    • March 22, 2024 at 2:55 PM

-ERNT po 215€ ( pozdrav )

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Junius
    • March 22, 2024 at 2:54 PM

Block transakcija od 1284 dionice po 232€

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Junius
    • March 22, 2024 at 9:23 AM
    Quote from Zlatek

hromax

Eto, došli smo do istog zaključka.

Junius

Dakle, ipak je čista zavist što ARNT posluje dobro, a tebe muči što nisi unutra.

Jer da jesi, ovako ne bi napisao. Pisao bi isto što si pisao prije godinu dana.

Ali evo, imaš priliku da se popraviš: što misliš kud će sad cijena ARNT?

Dolje, jer većinski PPHE, koji dobro upravlja investicijama, naplaćuje to upravljanje?

Display More

Je zavistan sam, jer ARNT vrijedi približno isto kao prije 12 mjeseci:D

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Junius
    • March 21, 2024 at 9:40 PM
    Quote from hromax
    Quote from Junius

Što sam falio??? Turistički promet u hotelima i kampovima je rastao cijelu tu godinu, kako u RH , tako i u Puli i Medulinu, od 2019 gotovo 5-6 milijardi kuna investicija, ARNT je 2023 ostvarila ATH prihode, uz kamatne stope od 2-3% na dug, te upola manju amortizaciju od konkurencije i usprkos tome nema dobiti...to je samo potvrda da većinski vlasnik izvlači dobit, preko svojih firmi koji rade sa ARNT.

To pišete sada, a tada pred godinu dana ste pisali da će cijena dionice krenuti uzlazno, i gle čuda, to se nije ostvarilo već je pala za 25%. Da ste tada pretpostavili da većinski vlasnik izvlači dobit, vjerojatno ne bi paušalno procjenili i napisali da će cijena dionice porasti, tako da pustite te priče...

Sve sam vam lijepo napisao,,,,sve je ukazivalo na enorman rast prihoda i posljedično dobiti....sad se zapitajte zašto je izostala dobit, a ja sam si to odgovorio u lipnju 2023. Uostalom zato sam i prodao 2/3 ARNT od lipnja do kolovoza, ostatak sam ostavio, jer kao možda bude dobar 3Q, je kako da ne...^^

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• Junius
    • March 21, 2024 at 7:04 PM
    Quote from hromax
    Quote from Junius

I što se prominilo od tada, kad već pametujete? loš 2Q i 3Q.;)

Ja "pametujem", a vi fulate ceo fudbal...😂😂😂

Što sam falio??? Turistički promet u hotelima i kampovima je rastao cijelu tu godinu, kako u RH , tako i u Puli i Medulinu, od 2019 gotovo 5-6 milijardi kuna investicija, ARNT je 2023 ostvarila ATH prihode, uz kamatne stope od 2-3% na dug, te upola manju amortizaciju od konkurencije i usprkos tome nema dobiti...to je samo potvrda da većinski vlasnik izvlači dobit, preko svojih firmi koji rade sa ARNT.

• Junius
    • March 21, 2024 at 1:57 PM
    Quote from hromax
    Quote from Junius

ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...

Sve je lijepo objašnjeno prije godinu dana.... što je palo, palo je...

To ste napisali 14.04.2023. na cijeni od 38,40, da bi se dionica do kraja godine strovalila na blizu 29,00... 😂😂😂 Ako ništa drugo pogodili ste vrh s kojeg se počela spuštati...😆

I što se prominilo od tada, kad već pametujete? loš 2Q i 3Q.;)

• Junius
    • March 21, 2024 at 12:32 PM
    Quote from Zlatek

Možeš to malo pojasniti, pls.

I to sa aktualnim podacima, ne sa blogom od prije 15 godina.

Imaš moje upise na temi unazadat godinu dana, sve sam bio obrazložio, više puta...

• Junius
    • March 21, 2024 at 11:42 AM
    Quote from Zlatek

Ok, znači ne sporiš da ARNT radi dobro?

Normalno da radi dobro tj. ima odlične prihode...ali je evidentno da petljaju sa dobiti...znači za većinskog rade dobro, za ostale loše..

• Junius
    • March 21, 2024 at 11:35 AM
    Quote from Zlatek

Ali smješno mi je logično zaključivanje da mama "sisa" što bi trebalo značiti da uništava kćer i to dioničari mame honoriraju sa tolikim rastom na burzi.

Pa "mama" sisa ostale dioničare ARNT, sebi vrhnje, ostalima šipak...ovo je jasno kao dan od Fi-a za 2Q23.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Junius
    • March 21, 2024 at 9:31 AM
    Quote from mesetar

Netko je malo podigao cijenu, ali bid je slab. Čak i na 220 ima tek mala količina, ne znam zašto.

Pa isto je na asku do 258e

• Birtija

• Junius
    • March 20, 2024 at 10:27 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Junius

Evo sam si ova ulaza vrata izabra, aluminiji, profil od 65mm...ovo bude platila prošlogodišnja dividenda od HPB-a( nadam se da se nisam zeznija)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅

Srića u nesrići je da mi nema tko pokazat izlazna vrata...^^

• Birtija

• Junius
    • March 20, 2024 at 5:11 PM

Evo sam si ova ulaza vrata izabra, aluminiji, profil od 65mm...ovo bude platila prošlogodišnja dividenda od HPB-a( nadam se da se nisam zeznija)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Birtija

• Junius
    • March 19, 2024 at 7:24 PM

HRT je u Dnevniku objavio kako ni Čačićevi Reformisti neće biti na listi koalicije SDP-a. Dodaju kako će sve biti poznato sutra.

Izgleda da izlaze i Čačićevi Reformisti....ovi sa lijeva su teži cirkusanti...

Ovo je bitno za III izbornu jedinicu, sad će HDZ biti relativni pobijednik i uzeti jedno mjesto u saboru ekstra...

• Birtija

• Junius
    • March 19, 2024 at 1:47 PM

Zanimljiva će biti VIII izborna jedinica, gdje SDP, IDS i Možemo idu samostalno...ovdje je lako moguće da HDZ bude relativni pobjednik i osvoji jedno dodatno mjesto...

Ista stvar i za I i VI izbornu jedinicu u kojima je grad Zagreb...

• Birtija

• Junius
    • March 19, 2024 at 1:31 PM

Elementarna nepogodna Milanović rastura lijevu koaliciju:

Radnička fronta ipak neće biti dio velike SDP-ove koalicije, ne žele Milanovića kao premijera

Fokus napustio koaliciju sa SDP-om

HRVATSKA: IDS zbog Milanovića napušta koaliciju sa SDP-om

Tri stranke su već van, a nisu se ni krenuli pošteno svađat...koji redikuli, kako bi mi u Splitu rekli...

• Birtija

• Junius
    • March 19, 2024 at 10:54 AM
    Quote from Zlatek
    Quote from Junius

Zapamtite Milanović je lik za čije je mandata minimalac bio 2300kn neto...penzije rasle 2.3% u 4 godine ,htio je dati autoceste u koncesiju na 40 godina, a njegov ministar gospodarstva se zaduživao po kamatama od 5-7% , te isti taj ministar je napustio INA nafta polja u Siriji, bez jednog jedinog centa naknade. A ni njegova srbo i rusofilija nije na odmet.

Milanović je sređivao sranja nakon kriminalca Sanadera, pa će izgleda opet nakon 3 puta večeg kriminalca i 3 puta gore pljačke koju je proveo HDZ na čelu s AP!

Čovjek je bio elementarna nepogodna za RH, molim da se suzdržite ovih komentara, bez da ih potkrijepite ekonomskim pokazateljima

• Brokeri i brokerske naknade

• Junius
    • March 18, 2024 at 6:01 PM

Ja sam sa novom osobnom riješio problem u poslovnici Erstea u pet minuta...

• Birtija

• Junius
    • March 18, 2024 at 5:32 PM
    Quote from mikromakrto

Ovakve stvari raditi u vrijeme mira, dakle bez izvanredno stanja, znak je ili teške psihičke bolesti ili još veće boliqrčine za sve, osim za svoju guzicu.

Pa stvar je očita, Milanović je izgubio busulu kad je Turudić postao glavni državni odvjetnik...zbrojite dva i dva...znači Turudić toliko toga ima o Milanoviću, da je ovaj mali Putin spreman i na puzajući državni udar da zaštiti svoju stražnjicu...

EDIT: Isprika na off topic i molim admina da prebaci gdje je mjesto.

• Brokeri i brokerske naknade

• Junius
    • March 18, 2024 at 5:24 PM

kad smo već kod brokerskih naknada, evo ovoliko sam im dao u 2022( iako sam misli da je više), za 2023 nisam još dobio: dobre dvije prosječne plaće...

• Birtija

• Junius
    • March 18, 2024 at 5:10 PM
    Quote from KultLicnosti

Dosta se sposobnih i odselilo nažalost. Što su sve mogli bit, gradit svoju domovinu. Da ne kažem da je i rat uništio mnoge mlade dobre ljude, nevidljivo oku. Ostatak se povukao u svoja 4 zida. I tako smo sad u zajednici naroda ali oni nama šalju Kaufland a mi njima VSS. Dobro smo pazarili. Mašala.

Auu baš se vidi da su sposobni otišli...snerva sam se dok mi je uspija složit ponudu za stolariju točno onako kako sam želija...em ja moram studirat po "stare dane" da bi zna što mi treba, jer ovaj nemaj veze sa životom, em ja morao prepravljat mjere meštra koji je sve smanjiva junački po 3 centimetra ( jer to tako mora).

Nema veze što vanjski zid nema fasadu i što bi tu trebao mjeriti otvore, ne on će iznutra(jer se to tako radi),a špalete unutra obrađene, i sad bi ja trebao sve špalete nanova obradit, kako da ne ...

A da ne govorim da sam sve sam prostudirao u veze motora za rolete i adaptera za wifi za upravljanje na istima, jer ovaj što prodaje nema pojma o tome, "jer ja sam ih prvi to pitao..."(na adaptere mislim)^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt