Bez poziva na skupštinu. Traži se dostava poštom, osobno u poslovnicu banke i email : likvidnost@ikb.hr
kontakt tel: 052 702343, 702344. 702340
Zahvaljujem, ja još nisam ništa dobio...
Bez poziva na skupštinu. Traži se dostava poštom, osobno u poslovnicu banke i email : likvidnost@ikb.hr
kontakt tel: 052 702343, 702344. 702340
Zahvaljujem, ja još nisam ništa dobio...
Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.
Ja sam isto dobio zahtjev mada sam ranije bio dioničar i primio divku, kasnije sam prodao pa opet kupio. U zahtjevu se traži potvrda od banke s IBAN i osobnim podacima.
Skupa sa pozivom za skupštinu ili?? Može mail na koji se mora poslati???
kad ste dobili??? Jel ste dobili skupa sa pozivom na skupštinu?? Jer sam odmah to bacio u smeće nisam ni gledao detaljno...
haha tako sam i ja...posalo sam im mail pa Vam javim kad dobijem odgovor
Zahvaljujem.
Da li je još netko dobio zahtjev od strane IKBA za dostavom IBAN-a radi isplate dividende? Mislim, što ne ide isplata na žiro račun preko SKDD-a.
kad ste dobili??? Jel ste dobili skupa sa pozivom za skupštinu?? Jer sam odmah to bacio u smeće, nisam ni gledao detaljno...
Ako nam nije teško stavite slike poziva ili link gdje treba poslati...
Inače 2016, dividenda je isplaćena 30.5.2016...citiram : Naime, Vlada je 12. svibnja donijela odluku o visini i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku u državni proračun za 2016. godinu. Ta se odluka primjenjuje i na HPB.
Znači vlada zna i puno ranije naredit isplatu dobiti, samo sada su izbori pa je mala vjerojatnost za to...
Jel ste sigurni?? Lani je skroz drugačije koncipirana ista obavijest...prijedlog odluke o uporabi dobiti je novost u 2023
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. I koliko bi to onda dividende bilo ?
30% ili nekih 12 € je sigurno,,,, e sad hoće li biti veća i kad će biti objava, ostaje za viditi...
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/54163
Odluka o upotrebi dobiti
Očekujem 60 posto dobiti u dividendu, mislim da su ispunili uvjet adekvatnosti kapitala da ne trebaju više zadržavati dobit
Po meni je bolje 30% u prvoj polovini godine, nego 60% u drugoj polovini...
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/54163
Odluka o upotrebi dobiti
Pa naravno da će pasti odluka o zadržavanju cjelokupne dobiti. Objava o isplati dividende ide tek na jesen nakon odluke Vlade.
Jel ste sigurni?? Lani je skroz drugačije koncipirana ista obavijest...prijedlog odluke o uporabi dobiti je novost u 2023
Bolje da se ovo razine potvrde sa milijunskim prometima, nego da dionica poraste 50 eura sa pola milijuna eura prometa. Normalno da tada dođe do propada. Meni ove velike kupnje zadnje vrijeme ukazuju da je dionica i dalje jeftina i to ovima koji su sigurno puno upućeniji od nas u poslovanje dionice...
Inače prije par dana BOJ je povećao kamatne stope, a SNB smanjio kamatne stope...čisto da ste u tijeku...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ERNT po 215€ ( pozdrav )
Block transakcija od 1284 dionice po 232€
Display MoreEto, došli smo do istog zaključka.
Dakle, ipak je čista zavist što ARNT posluje dobro, a tebe muči što nisi unutra.
Jer da jesi, ovako ne bi napisao. Pisao bi isto što si pisao prije godinu dana.
Ali evo, imaš priliku da se popraviš: što misliš kud će sad cijena ARNT?
Dolje, jer većinski PPHE, koji dobro upravlja investicijama, naplaćuje to upravljanje?
Je zavistan sam, jer ARNT vrijedi približno isto kao prije 12 mjeseci
Što sam falio??? Turistički promet u hotelima i kampovima je rastao cijelu tu godinu, kako u RH , tako i u Puli i Medulinu, od 2019 gotovo 5-6 milijardi kuna investicija, ARNT je 2023 ostvarila ATH prihode, uz kamatne stope od 2-3% na dug, te upola manju amortizaciju od konkurencije i usprkos tome nema dobiti...to je samo potvrda da većinski vlasnik izvlači dobit, preko svojih firmi koji rade sa ARNT.
To pišete sada, a tada pred godinu dana ste pisali da će cijena dionice krenuti uzlazno, i gle čuda, to se nije ostvarilo već je pala za 25%. Da ste tada pretpostavili da većinski vlasnik izvlači dobit, vjerojatno ne bi paušalno procjenili i napisali da će cijena dionice porasti, tako da pustite te priče...
Sve sam vam lijepo napisao,,,,sve je ukazivalo na enorman rast prihoda i posljedično dobiti....sad se zapitajte zašto je izostala dobit, a ja sam si to odgovorio u lipnju 2023. Uostalom zato sam i prodao 2/3 ARNT od lipnja do kolovoza, ostatak sam ostavio, jer kao možda bude dobar 3Q, je kako da ne...
I što se prominilo od tada, kad već pametujete? loš 2Q i 3Q.
Ja "pametujem", a vi fulate ceo fudbal...😂😂😂
Što sam falio??? Turistički promet u hotelima i kampovima je rastao cijelu tu godinu, kako u RH , tako i u Puli i Medulinu, od 2019 gotovo 5-6 milijardi kuna investicija, ARNT je 2023 ostvarila ATH prihode, uz kamatne stope od 2-3% na dug, te upola manju amortizaciju od konkurencije i usprkos tome nema dobiti...to je samo potvrda da većinski vlasnik izvlači dobit, preko svojih firmi koji rade sa ARNT.
ARNT je cjenovno bila u kanalu figurativnom i stvarnom već dvije godine...što je palo, palo je, izašla je iz kanala i može samo gore...
Sve je lijepo objašnjeno prije godinu dana.... što je palo, palo je...
To ste napisali 14.04.2023. na cijeni od 38,40, da bi se dionica do kraja godine strovalila na blizu 29,00... 😂😂😂 Ako ništa drugo pogodili ste vrh s kojeg se počela spuštati...😆
I što se prominilo od tada, kad već pametujete? loš 2Q i 3Q.
Možeš to malo pojasniti, pls.
I to sa aktualnim podacima, ne sa blogom od prije 15 godina.
Imaš moje upise na temi unazadat godinu dana, sve sam bio obrazložio, više puta...
Ok, znači ne sporiš da ARNT radi dobro?
Normalno da radi dobro tj. ima odlične prihode...ali je evidentno da petljaju sa dobiti...znači za većinskog rade dobro, za ostale loše..
Ali smješno mi je logično zaključivanje da mama "sisa" što bi trebalo značiti da uništava kćer i to dioničari mame honoriraju sa tolikim rastom na burzi.
Pa "mama" sisa ostale dioničare ARNT, sebi vrhnje, ostalima šipak...ovo je jasno kao dan od Fi-a za 2Q23.
Netko je malo podigao cijenu, ali bid je slab. Čak i na 220 ima tek mala količina, ne znam zašto.
Pa isto je na asku do 258e
Evo sam si ova ulaza vrata izabra, aluminiji, profil od 65mm...ovo bude platila prošlogodišnja dividenda od HPB-a( nadam se da se nisam zeznija)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ako se zeznilo onda su izlazna vrata 😅
Srića u nesrići je da mi nema tko pokazat izlazna vrata...