Jedino se Končar nije vratio na razine prije jučerašnjeg pada.
Posts by vecoki
-
-
Vrlo jednostavno, širi asortiman za ponuditi, vlakovi, tramvaji, generatori i motori, i jako je mala razlika u tržišnoj kapitalizaciji končar d.d. i kodt., pa ne može matica vrijediti manje od tvrtke kćeri.
Molim moderatora da obriše moj post, da ni bi ispao kao savjet za investiranje.
Zahvaljujem se unaprijed
-
Tako mi je draga ova dionica koju imam već 2 godine, samo raste i raste, a na forumu ni jedan komentar o njoj
Ima nas još kojima je draga
Drago mi je to pročitati
-
Tako mi je draga ova dionica koju imam već 2 godine, samo raste i raste, a na forumu ni jedan komentar o njoj
-
Hvala vam, a jesam li u pravu da je 12% poreza bez prireza?
-
Poštovanje kolege!
Htio sam pitati za 2024, porez na kapitalnu dobit je 12%, a prireza nema više za nikoga, pa ni za stanovnike Zagreba?
-
Pa dokle više ovo iskrcavanje po 400 eura?
-
Ispričavam se na grešci
-
Ako može neka me netko ispravi, ali jeli tako da je točno da FI za treći kvartal će biti u potpunosti primjenjeni i rezultati Dalekovoda, budući da je u 100% vlasništvu Končara?
Unaprijed se zahvaljujem!
-
Jel netko ima uvid u knjigu dioničara?
Koliko je ostalo PBZ d.d. još dionica Končara?
Ako ima taj podatak netko da podijeli tu na forumu
Unaprijed se zahvaljujem!
-
-
+ koei jučer
-
Bitan je po meni i današnji ugovoreni posao i dalekovoda, budući da je većinski vlasnik Končar d.d.
-
Bit će dividende, samo većinski vlasnik mora formalno odraditi papirologiju.
Suvlasnici na izvanrednoj Skupštini podići lijevu ili desnu ruku..
Hvala kolega
-
Znači ništa od dividende?
-
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
99%...ako je prošle godine na neto gubitak HPB grupe 2022 naređena isplata dividende, di neće na +80 milijuna eura neto dobiti 2023 godine...
Hvala kolega!
-
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
-
Ok, hvala Vam lijepo
Srdačan pozdrav i sretno sa ulaganjima kolega!
-
Znači po Vama svih ovih 24milijuna dobiti ide u dividendu?
-
Ne znam što vam je ljudi na HPB se već zna da će sigurno 30% prošlogodišnje dobiti biti isplaćeno kroz dividendu...to vam je 12 € po dionici, a ostavljaju mogućnost da bude i duplo više...i to u doba godine , kad su sve firme, već isplatile svoju dividendu...
Poštovani kolega!
I ja sam također dioničar HPB-a poput Vas, samo ja jedino nisam vidio gdje će sigurno 30% dobiti iz 2023. ići u dividendu, vidio sam jedino da ide u vlastite i zakonske rezerve. Možete mi negdje citirati gdje to piše da će 30% ići u dividendu. Unaprijed se zahvaljujem!