Molim zajednicu za mišljenje. Šta mislite što će se dogoditi sa carinama za EU do 9.sprnja?
Moje skromno mišljenje je da će ih opet prolongirati
Molim zajednicu za mišljenje. Šta mislite što će se dogoditi sa carinama za EU do 9.sprnja?
Moje skromno mišljenje je da će ih opet prolongirati
Opet velike transakcije na Končaru. Ja vjerujem ako se carine odgode ili ne uvedu od strane SAD-a prema EU, smiri se situacija sa Iranom, nakon izvješća 2.kvartala da ćemo onda "odmagliti" sa cijenom sa ovih razina, jer izvješće će biti Top
Jedino se Končar nije vratio na razine prije jučerašnjeg pada.
Vrlo jednostavno, širi asortiman za ponuditi, vlakovi, tramvaji, generatori i motori, i jako je mala razlika u tržišnoj kapitalizaciji končar d.d. i kodt., pa ne može matica vrijediti manje od tvrtke kćeri.
Molim moderatora da obriše moj post, da ni bi ispao kao savjet za investiranje.
Zahvaljujem se unaprijed
Tako mi je draga ova dionica koju imam već 2 godine, samo raste i raste, a na forumu ni jedan komentar o njoj
Ima nas još kojima je draga
Drago mi je to pročitati
Tako mi je draga ova dionica koju imam već 2 godine, samo raste i raste, a na forumu ni jedan komentar o njoj
Hvala vam, a jesam li u pravu da je 12% poreza bez prireza?
Poštovanje kolege!
Htio sam pitati za 2024, porez na kapitalnu dobit je 12%, a prireza nema više za nikoga, pa ni za stanovnike Zagreba?
Pa dokle više ovo iskrcavanje po 400 eura?
Ispričavam se na grešci
Ako može neka me netko ispravi, ali jeli tako da je točno da FI za treći kvartal će biti u potpunosti primjenjeni i rezultati Dalekovoda, budući da je u 100% vlasništvu Končara?
Unaprijed se zahvaljujem!
Jel netko ima uvid u knjigu dioničara?
Koliko je ostalo PBZ d.d. još dionica Končara?
Ako ima taj podatak netko da podijeli tu na forumu
Unaprijed se zahvaljujem!
+ koei jučer
Bitan je po meni i današnji ugovoreni posao i dalekovoda, budući da je većinski vlasnik Končar d.d.
Bit će dividende, samo većinski vlasnik mora formalno odraditi papirologiju.
Suvlasnici na izvanrednoj Skupštini podići lijevu ili desnu ruku..
Hvala kolega
Znači ništa od dividende?
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
99%...ako je prošle godine na neto gubitak HPB grupe 2022 naređena isplata dividende, di neće na +80 milijuna eura neto dobiti 2023 godine...
Hvala kolega!
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
Ok, hvala Vam lijepo
Srdačan pozdrav i sretno sa ulaganjima kolega!