Pa dokle više ovo iskrcavanje po 400 eura?
Posts by vecoki
-
-
Ispričavam se na grešci
-
Ako može neka me netko ispravi, ali jeli tako da je točno da FI za treći kvartal će biti u potpunosti primjenjeni i rezultati Dalekovoda, budući da je u 100% vlasništvu Končara?
Unaprijed se zahvaljujem!
-
Jel netko ima uvid u knjigu dioničara?
Koliko je ostalo PBZ d.d. još dionica Končara?
Ako ima taj podatak netko da podijeli tu na forumu
-
-
+ koei jučer
-
Bitan je po meni i današnji ugovoreni posao i dalekovoda, budući da je većinski vlasnik Končar d.d.
-
Bit će dividende, samo većinski vlasnik mora formalno odraditi papirologiju.
Suvlasnici na izvanrednoj Skupštini podići lijevu ili desnu ruku..
Hvala kolega
-
Znači ništa od dividende?
-
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
99%...ako je prošle godine na neto gubitak HPB grupe 2022 naređena isplata dividende, di neće na +80 milijuna eura neto dobiti 2023 godine...
Hvala kolega!
-
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
-
Ok, hvala Vam lijepo
Srdačan pozdrav i sretno sa ulaganjima kolega!
-
Znači po Vama svih ovih 24milijuna dobiti ide u dividendu?
-
Ne znam što vam je ljudi na HPB se već zna da će sigurno 30% prošlogodišnje dobiti biti isplaćeno kroz dividendu...to vam je 12 € po dionici, a ostavljaju mogućnost da bude i duplo više...i to u doba godine , kad su sve firme, već isplatile svoju dividendu...
Poštovani kolega!
I ja sam također dioničar HPB-a poput Vas, samo ja jedino nisam vidio gdje će sigurno 30% dobiti iz 2023. ići u dividendu, vidio sam jedino da ide u vlastite i zakonske rezerve. Možete mi negdje citirati gdje to piše da će 30% ići u dividendu. Unaprijed se zahvaljujem!
-
evo seebiz prenio sumarum izvješća
Končar: Neto dobit utrostručena u prvom kvartaluZAGREB - Nakon četvrte uzastopne rekordne godine po pitanju prihoda, dobiti, profitne marže i novougovorenih poslova, KONČAR je trend rasta u svim poslovnim…www.seebiz.eu -
Cijena je već porasla za 3 EUR (s 27 na 30), tako da je dividenda već dobrano u cijeni.
a dobro izvješće?
-
budući da je sljedeći tjedan izglasavanje o dividendi, koja su vaša očekivanja?
jel mislite da li može biti i 1,5 eura po dionici, ili je to preoptimistično?
-
Hvala Vam kolega, imam potrebnu dokumentaciju
-
Poštovani kolege!
Može samo mi netko potvrditi za što mislim da sam u pravu.
Prošle godine sam ostvario dobit trgujući dionicama na ZSE, a trgovanjem kriptovalutama sam ostvario gubitak(sva trgovina i jednog i drugog se odnosi na 2023.g.). Jel tako da tu dobit imam pravo umanjiti za taj kapitalni gubitak od kriptovaluta u poreznoj prijavi?
-
tada kada sam ju aktivirao prije 3 godine da ne mogu osobno više prijaviti za tu godinu porez na kapitalnu dobit