EU new car sales rise 12% y/y in January
The number of new vehicles registered in January in the EU, Britain and the European Free Trade Association (EFTA) rose by 11.5% to 1 million vehicles, the ACEA said.
Izvor
EU new car sales rise 12% y/y in January
The number of new vehicles registered in January in the EU, Britain and the European Free Trade Association (EFTA) rose by 11.5% to 1 million vehicles, the ACEA said.
Izvor
Isprike kolege, izgleda da sam ukucao neku krivu brojku u excelicu Stoji 5.30 eura zadržane ipak
Mislio sam da zvuci predobro da bi bilo istinito haha
Sve si nekako mislim da će nas nadolazeći izvještaj i popratna objava divke sve izbit iz stolice kad ju vidimo
Zadržane dobiti imaju 21+ eura po dionici
EPS za 2023 ce bit oko 1.5 eura, lagano bi mogli sve isplatit i još na to ubacit extra euro i po da zaokruže na 3 eura
Kako je ponuda završila 09.02., jel znamo kad ćemo vidjet suma-sumarum koliko su skupili?
InvestEU GUPG
"An uncapped unfunded portfolio guarantee in the amount of up to EUR 80 million, to be provided by the EBRD as an InvestEU implementing partner to Zagrebacka banka d.d."
Ja sam baš danas iskoristio papir od ponude za potpalu u kaminu
Ima li itko iskustva oko otvaranja firme za proizvodnju električne energije preko solara? Kakav je očekivani povrat?
Ima li za to kakvih poticaja iz fondova?
Fuckic, i banke idu u stecaj ??
Nidam se ni okrenula, postala sam dugorocni
Jel razumije itko zašto se prodaju banke? Posebice banke kao IKBA koja nije skoro pa ništa rasla od vijesti oko brutalnih zarada po kamati? I to još prije izvješća koje će sigurno biti vrh. Jednostavno mi nije jasno
Također čekam da cijene padnu. Ne mislim ništa kupovat do 12. mjeseca
sjela divka! hvala zaba!
koja banka?
meni kod zabe još nije sjelo
i, navodno, staju s daljnjim dizanjem.
Ma kakvi, inflacija pokazuje znakove rasta, nema tu govora o pauzi...puno je tu tisuća milijardi eura financijske imovine koju treba zaštitit.
Ovaj rast je vjerujem zbog OPEC-a koji je znatno smanjio količinu nafte koju pumpaju dnevno na tržište. Sumnjam da će bit neki duži uzlazni trend... Posebice kod nas ako spuste cijene trgovci kad su obrali mast na turistima...
Dodatno, temeljna inflacija ide na dole iako je ukupna skocila na gore
Digli stopu za .25
EuroStati, navodno, staju s daljnjim dizanjem.
još treba vidit dinamiku s otpuštanjem/otkupom obveznica.
za to čekamo press-icu 🤷
Osobno ne očekujem da će dalje dizat al ne bi isključio opciju da dignu još .25 u studenom ak inflacija nece krenut prema dolje ozbiljnije. Moramo imat na umu da rezultati ovih odluka su tek vidljivi nakon 6-12 mjeseci.
Bit će zanimljivo vidjet kako će njemci disat oko blagdana i u Q1 2024
The latest decisions of the Governing Council on the ECB's interest rates and other instruments will be published at 14:15 CET.
Još malo
ja sam mišljenja da će dignut
Display MoreHm.
Pa ja postala rijetka ko' ukazanje...
Pogledala trgovanje, sad je već dovoljno svaki drugi dan baciti pogled
Span padajući nož, pec
Možda će se cijena i odbiti, a možda i neće.
Rivp ko' meksička sapunica, i svrbi me nos na 4,20
Na Ikba se netko počeo znate već što.......... nalog na 223 komada na 378 kn.
Neki je dan gentlemenskim sporazumom 450 komada promijenilo vlasnika mimo burze.
223 komada teško da će preko burze, mada mi dođe da krhnem nalog, ono... tek toliko
Čitam na Poslovnom - Slovenija uvodi porez na banke..
Banke to mogu izdržati, a i ne znam koliko smo voljni zamjeriti se stranim vlasnicima naših
banaka
Kodt svako malo galeblja posla, al' nikako da i mene pogodi
Sve skupa, čekamo izvješća. Banke, turiste i ostale
Najbolji su oni na Mediki. Gledaju se preko rova, nitko da ni trepne.
Medika mi je najveći promašaj, Ever, i dobijem napad angine pectoris kad joj pogledam cijenu. Šmrcko
Nakracjmo se IKBA i čekajmo da postane nova medika
Nešto što trebamo imat na umu jest da prema novim podacima Eurostat-a, inflacija je počela stagnirati (pad je jako usporio te za zadnji mjesec stao). Ako gledamo zadnja 3 mjeseca, imamo inflaciju od 5.5%, 5.3% i 5.3%, kad će u ECB gledat te podatke, ja bi se prije kladio da će dizat kamatne stope nego da ce stat na loptu. Prema tome možemo očekivat da će dobit na depozite još jače rasti u narednim razdobljima.
Sve kak su i najavili. Fondovi nisu tražili pare... Volio bi znati zašto su odlučili zadržat tih 22.5mil kuna
Prošlo 16:00, još nema objave o održanoj sjednici...