kako rekoh Ckml imaju vlastitiu maloprodaju
Posts by enes.razman
-
-
pravu lovu ce natuc Ckml i Podravka cijene energenata i psenice u podrumu pred nama rekordna turisticka sezona a cijene kruha kao da je zlato
i da Ckml ima svoj lanac maloprodaje
-
-
tko kaze da nema dividende Varge ili MF-ovi sto se mene tice Varge nemaju nikakvog utjecaja po tom pitanju mjerodavnost cu traziti preko protuprijedloga glavnoj skupstini
-
gospon Hugh dali ovo vredi vise ili manje od ove cijene ja to neznam ali znam da ova firma skoro nema duga da ima 550 mil kuna sto zadrzane dobiti sto cistog kesa u banci i blagajni to vam je 7.15 euro per share.Ima u Primorsko goranskoj zupaniji vlastite nekretnine i trgovine a ono sto je najbitnije ima menadment koji je izgubio kontrolu nad firmom jer politika menadmenta i MF-ova je dijmetralno suprotna vodjenu iste sto se vidilo prethodnih godina oko izglasavanja dividende
-
osobno cu se stvarno kockati po prvi put u zivotu i pricekati pricu do kraja pa makar i popusio ovih 5100 kom kupljenih po 10.4
-
ova firma faktici nema duga a financijska poluga preko pola milijarde kuna kesa sa obzirom na promete zadnjih dana i da je ovo donedavno bila nelikvidna dionica tesko da nema vise interesanta za kupnju iste ja tipujem
-
ovdje o dividendi odlucuju MF-fovi ne uprava a sto se tice preuzimanja vjerujem da ce biti vise interesanata Podravka gospon Moralic a mozda i Atgr osim gore navedene Pekare Klara uglavnom kako god uskoro cemo biti obavjesteni jer Ckml je u najvisoj kotaciji ZSE-a
-
ova firma nema duga i ima preko pola milijarde kesa ekvivalenta za isplatiti preko dividende plus sto su napokon povezali i pospajali drustva unutar grupe pa je sam proces restrukturiranja zavrsio po meni jako jeftino ako uzmem da ce sljedecih 10 godina minimalna dobiti po godini biti 40 mil kuna za mene osobno manji dio portfelja sam odlucio ovdje pakirati
-
Sa obzirom da Ckml imaju sto posredno preko Trgovine Krk lanac maloprodaje a preko NTL-a nepsredno imaju manjinski interes u maloprodaji ove cijene jeftinog ukrajinskog zita mogu donekle povecati marzu Ckml.Tako ja to vidim
-
nema tu dividende do daljnjega
-
veliki uvijek papaju male
-
sam nema snage prozvakati Nexo paket dionica pa shorta kako god stigne da si smanji prosijek ulaza
-
+ Ktjv to je to za sada
-
Otp indeksni nema vise niti jednu dionicu HPB-a ovo je za kolegu Juniusa
-
je je skuplja se skuplja ovdje kad krene gore bit ce eksplozivno top 15 drzi 96.5 posto dionica a nitko ne prodaje
-
Mislim da je HPB jedina drzavna firma u vecinskom ili manjinskom vlasnistvu koja kotira na ZSE a nije isplatitla niti jedne jedeni lipe dividende do sada.Mozda se to promijeni ove godine jer kosolidacija NHB-a ide brzo a nije da se nema iz cega isplatiti.
-
da je htio vecinski je davnih dana mogao squzati manjinske dionicare a zasto 3 ovo gusi to samo on zna
-
ova 3 gusi rast par vecih se skupilo i tamane ju polako do sada je broj 3 rijesio oko 100 000 kom KTJV na ovim razinama ali je ocito da mali nemaju snagu u šusu progutati broj 3.Inace po financijskim pokazateljima po meni je sto se prehrambenog sektora tice KTJV br 1
-
da broj 14 koji je proslog cetvrtka imao 1900 kom je izasao skroz