Njoj uspjelo po 460 €.
Posts by SOUR
-
-
Ili sa "poslovna.hr"; (obadvoje 2022. g.)
ADNET d.o.o. je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 437.955,27 € dok je ostvarena neto marža iznosila 26,19%.
FEROKOTAO d.o.o. je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 796.048,18 € dok je ostvarena neto marža iznosila 3,30%.
-
Usporedba FEROKOTAO d.o.o. i ADNET d.o.o. Ferkokotao puno više zaposlenih, a vrlo približna neto dobit. (Navode podatke za 2023. prvog i 2022. godinu drugog)
ADNET d.o.o.
Broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 22, što je povećanje od 4,76% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 1,92 mil., što je povećanje od 15,02% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 560.194, što je povećanje od 27,91% u odnosu na prethodnu godinu.
FEROKOTAO d.o.o.
Broj zaposlenih prema satima rada u 2022. godini je 256, što je smanjenje od 5,88% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su € 24,16 mil., što je povećanje od 36,08% u odnosu na prethodnu godinu. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 796.048, što je povećanje od 179,12% u odnosu na prethodnu godinu.
-
Evo kupili Adnet i Kreanca sustavi, biti će para 😉
Jedan i dva i 3
Fina Info.BIZ - ADNET d.o.o. - prihod, dobit, blokada, rejting
-
Kad se cijena primakne njegovom nalogu, on ga makne tj podigne na višu cijenu.
Netko možda i namjerno ruši cijenu sa nekoliko dionica da jeftinije kupi. Čest je slučaj da se ruši cijena dok se to može da se sa što manje novca što više spusti cijena za jeftiniju kupnju. Tako da ili kupiti ili još čekati niže.
-
Na IKBA imamo kočioničara, koji čim krene kupnja stavi 100 dionica na ask. A kad bid nestane , onda ih makne.
Taj kočničar je stalno prisutan i rušio cijenu na 350 € i sa njim je dogurala do otprilike 460 €. Nisam očekivao da što je dan bez prava na dividendu bliže gotovo nema kupnje, a cijena ide naveliko niže. Nekako mi je vjerojatnije da cijenu spuštaju neki što pridaju na malo, a taj kočničar ide za njima dok se prodaja samo spušta, a dan bez prava na div. je bliže. Tako da očekujem da će se od tri navedene banke kod IKBA najprije krenuti u kupnju. Sve tri banke imaju kočničare samo je to negdje jedan, a negdje navala manjih dioničara.
-
Samo o HPB i ZABI. A IKBA imala od te tri banke daleko najbolji Q4 u odnosu na njihove prijašnje Q4. Čeka prilično dobru dividendu od 15 €, a dan bez prava na div. 3.4.'24. za razliku od ZABE kojoj je 17.4.'24. Interes za kupnju skoro nikakav. Izgleda da se kod ZABE i HPB nezna gdje im je gornja granica dok IKBA uz sve pozitivno u prilog višoj cijeni ne ide više od što pokazuje grafikon kojemu je možda jako podređena.
-
Čekam tu objavu dividende samo što nije. Ako će se držati dobiti sve ispod 8 € je malo.
-
Sada mi je jasniji onaj OTC od prije neki dan po znatno višoj cijeni od tada 2,14 €.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kako još nema izvještaja? Čini mi se da prije nisu čekali zadnji dan.
Dobit dobra ali teška naplata potraživanja.
-
Točno toliko i ispada. I to je to. Više ni ne može iz 2023 dobiti.
-
Vrijednost poduzeća im je od prošloga kvartala povećana preko 20 %. To bi bilo da i cijena dionici može iči na više za tih 20 % ili je to već narasla proteklih dana.
-
Otkud tolika dividenda. Ja sam izbrojio ako bude 30 % dobiti nekih 30 €
Pa šta nije 40% bilo ovih zadnjih godina
Meni ispada ovako;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Onda dividenda ove godine 43 i kusur eura ako sam dobro izračuno?
Otkud tolika dividenda. Ja sam izbrojio ako bude 30 % dobiti nekih 30 €
-
Da se nisi usudio, BRIŠI taj post
A rekao sam, briši!!! Ali, ne! Ali, iza šale, ja sam i dalje uz ERU, samo je po stoti puta jasno, ne samo o dionicama, o svemu je tako, sve se zna unaprijed.
Nije se meni dopadalo kako cijena ide prema niže pa sam postepeno većinu ERNT prebacio na KODT i KODT2, ali nešto sam ostavio pa kako bude u očekivanju vračanja na 225 €. Danas sam i to prebacio na KOEI i riješio se ove muke.
-
Aktiva;
Q3 255.436.801 €
Q4 312.996.097 €
-
Tu se stvarno za zapitati jer što onda ovi današnji nalozi sa kupnje. Što oni nemaju pojma?
mila majko ide brod
Mogli su i više. Izgleda mi skromno za dobiti banaka prošle godine.
-
Na momente se čini da prodaja ne posustaje gura se 100tke, ali imamo konačno i nešto više kupaca. Neizvjesno.
Ako je ta prodaja Erste koji više nije među prvih 10 može to još i juriti po prodaji.
-
+RIVP. Nešto će izglasati za dva dana, mada vjerojatno neće objaviti ali znati će oni što su izglasali.