Podmiren dio duga KF Partnersu prenosom dionica, dogovorom iz PSN-e;
Posts by SOUR
-
-
Slazem se,sva logika je na strani navedenog.
Medutim ono sto mene kopka je koji motiv imaju ovi u top 10 da podebljavaju pozicije?
Ok jedno je kada bi ko recimo menađeri Podravke si dijelili povlastene diomice,pamono racunas nisam je platio 10 nego 5 pa ajd naci cu budalu kojoj cu uvalit.
Ali ovi kupuju i na 3 ...10..17kn.
Sto bi mogo biti razlog....?
A sto se tice istiskivanja...ha gle nisu u postotku ko sto je ddjh ili dlkv ali opet posto je ovo Hr.sve je moguce.
Poslje te pljacke malih ništa im ne vjerujem.
Mora bit neki motiv... cijena se sustavno dize svakih par tjedana lupanjem po asku i to na vecim prometima u tisucama dionica. Onda se malo prepusti sitnijim prometima u stotinama... malo padne ali nikad na staro... i tako se konstantno dize. Koji je plan, motiv... meni nedokucivo... ali i dalje sam u tom suludom vlaku...
Ma izgleda da cijelo trgovanje vodi dioničar poz. 6. Da on prestane kupovati ode Ingrine dionice ispod 18 kn. Više ne kupuje po asku nego postavi dionice i čeka da mu ih netko proda i pokušava spustiti cijenu što vjerojatno pokazuje da trgovanje Ingrinim dionicama posustaje.
-
Već vidim priču kako će graditi novi stadion po principu Arene...
Imaju li oni više išta od sredstava za rad čime mogu graditi?
Prosječan broj zaposlenika
Prosječan broj zaposlenih utvrđen kao prosjek stanja zaposlenih na dan 1. siječnja i krajem
svakog tromjesečja u 2022. godini: 53 (2021. godina: 62). -
ALPHA ADRIATIC d.d. - Odluke Glavne skupštine 22.12.2022.
-
Daj nam to odma u ojro, ko vise broji te nazadne kune.
3 (slovima:tri ojra )
To onda 13,6 € zaokruženo.
-
Ne brinite.
Kladio bih se da ce viro opet u crobex.
Siguram sam kao sto sam bio da ce proci predstecajna.
Ovdje sada treba koja dobra vijest o proslosti ili buducnosti. Pa taman da dolazi iz Austrije.
Možda ova vijest;
-
Kakav je rusvaj sa trgovinom Vira napravio onaj što je prodavao po bidu otprilike tisuću komada. A taman je bila krenula kupnja. Ali svatko radi sa svojim dionicama kako mu se hoće. Tako je bilo poslije posljednjeg izvješća Ingre da je netko prodao 13.000 komada i tek se prije nekih tjedan dana cijena oporavila i prešla u plus u odnosu prije te prodaje. Sada samo da i ovdje ne bude više takvih prodaja pa da raste cijena i dionicama Vira.
-
+INGR (17,1) za sada izgleda dobra kupnja. Iako samo malo iz znatiželje.
-
-
Nešto i uvoze. Mora da im se isplati. Prodaje Konzum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ako se oduzme 1.625 dionica prodanih u srijedu (što će tek biti vidljivo) je 132.721 dionica izvan prvih 10, a na asku je ponuđeno manje 10.000 komada. Za ostalo nije ni postavljen nalog. Trebati će strpljenja samo se ne zna koliko.
-
Što bi to trebalo značiti da je Pavlečić Mladen premjestio dionice na Agram banku d.d./Skrbnički?
To je nas stari alkoholizirani trgovac. Vjerojatno samo pokriva stare ili uzima nove margine na Agram traderu.
Ovim se zna malo više. Kupnja 6.12.'22;
Investiramo | Promjene Dioničara (SKDD)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…1118312e3e9.pdf
175 000 dionica - 87.500.000,00 Kn
Prema napisanome u Obavijesti Span vjerojatno nije ni obavezan otkupiti te dionice. Tko će ih znati zašto su im treba ti novci na tome mjestu.
Što bi to trebalo značiti da je Pavlečić Mladen premjestio dionice na Agram banku d.d./Skrbnički? Radi se o istoj količini dionica, a račun Agram banke je prema SKDD-u Skrbnički račun.
-
Dobar rast cijene i prometa danas. Ima još prostora do 175000 komada.
A ima još prostora i za cijenovni rast.
Naime iz programa otkupa, i rezerviranih sredstava razvidno je da SPAN uprava smatra kupnju dionice do 500 kn fer cijenom.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Po računici da su 2 + 2 četiri ne radi se o 500 kn po dionici. Ako podijelimo 87.500.000,00 Kn sa 175 000 dionica to je 500 što je samo prosjek. Da bi se potrošila ta svota, a dionice su sada nekih 260 kn što je manje od 500 kn trebali bi kupovati i po 700 kn otprilike. Ovisno koliko se dionica proda i po kojoj cijeni ispod 500 kn. A ta cijena je na veliko nerealna. Tako da se u vezi te svote predviđene za otkup dionica mora raditi o načem drugom.
-
Zdrava konkurencija je uvijek dobra...
mislim da ovaj nema konkurenta, izgleda će biti kako sam i rekao da ovih 9% dionica nekome nasušno treba
Bila je ona tisućica na 84 kn i izgledalo je da je u nečijem planu ali ovo je bilo brzo. Čak je i ponuda na poziciji 30 (nije mi poznato dalje) povećana sa 99 kn na 108 kn
-
Prema ovoj danas trgovini izgleda mi da među velikim kupcima ima i konkurencije.
-
Trebao bi.
A mi dok cekamo da kupac iza interkapitala skrbi skuzi da nema ispod 70 količine. Lagano kikiriki i nogomet.
Ako bude odlučnosti na asku, a dosad su valjda shvatili da drugačije ne ide, neće biti vremena za cjenkanje.
-
Investitor "100 kom." baš ne pušta da se cijena podigne pa da te njegove prodaje i ne budu primjetne. Ovako jučer se suzdržao, a danas je jurnuo od samoga početka.
-
Zadnje po 71,5. Kada kolega Moller kupi to mora cijena u plus. To je već kao pravilo.