1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. SOUR

Posts by SOUR

• SPAN (SPAN d.d.)

• SOUR
    • February 6, 2023 at 2:01 PM
    Quote from Spalato33 (grad)

koju cijenu nudi?

Po mojoj procijeni bez knjige ponude ovaj što je trenutno sa 500 kom koje drži više dana od prošlog tjedna, nešto ispod najviše ponuđene. Prošli tjedan je uspio nešto i kupiti ali danas mu ne ide. Možete Vi pojasniti ako imate točnije podatke.

• SPAN (SPAN d.d.)

• SOUR
    • February 6, 2023 at 1:06 PM
    Quote from Spalato33 (grad)

I danas span najlikvidnini i tako ce biti i u idućim danima ako ne najlikviniji onda među likvidnijim dionicama.Onaj koji kupuje svoj cilj opravdava a to je kupovati a ne baš puno dizati cijenu.To je moje mišljenje🤣

Izgleda da danas nije kupio ništa po cijeni koju nudi.

• SPAN (SPAN d.d.)

• SOUR
    • February 4, 2023 at 2:38 PM

Da ali kako su izašli nije prikazano koliku su količinu prodali, 1.2. i 2.2. dok je ukupno prodano otprilike 25.000 dionica. Kako su oni prije ta dva dana imali nekih 30.000 komada možemo samo pretpostavljati koliko im je ostalo jer ti podaci nama nepretplatnicima neće biti prikazani. Vjerojatno će kojima su ti podaci dostupni usmjeravati daljnje trgovanje, a mi ostali možemo pogađati. Ja i ne smatram da će trgovanje ići na više jer su izašli. (!!!)

• SPAN (SPAN d.d.)

• SOUR
    • February 4, 2023 at 10:06 AM

Znači AZ OMF KATEGORIJE B izašao iz prvih 10. Sada kreće trgovanje. Vjerojatno nešto sporiji povratak gdje smo stali prije 3 dana.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• SOUR
    • January 18, 2023 at 2:12 PM

Vrijedi li kao kod TPNG da dioničar koji je glasao "protiv", znači ponudio dionice Viru na prodaju, može dionice povući iz prodaje Viru u vremenu predviđenom za prijenos na račun Vira? Na slici niže sam stavio kako je to bilo u slučaju Tankerske. Napominjem u slučaju Tankerske da ne bi tko pobrkao sa Virom!!!!

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• SOUR
    • January 13, 2023 at 2:47 PM
    Quote from Moller
    Quote from SOUR

Najviša maloprodajna cijena bijelog kristalnog šećera po kilogramu do sada nije smjela prelaziti 7.99 kuna, tj. 1.06 eura, a novom odlukom se utvrđuje da ne smije prelaziti 1.33 eura.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/vlada…enaditi-4371438

i još se kupci zadovoljno smješkajuna poskupljenje 30%,

a cijena dijonica 30% dolje, mogao bi se Zadro i preračunati, nije on Francuzima baš toliko drag, a ni švicarci ga baš ne vole, možda on samo blefira i sada kupi po bidu još da sakupi 75,01% glasača

Meni je to sumnjivo da sve nije samo namještaljka da se jeftino pokupuju dionice. Samo jedan "protiv" sa pozicije 2. ili 3. bi mogao biti dovoljan da nema 75%.

• SOUR
    • January 13, 2023 at 2:25 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from SOUR

Pa dali će pravo da prodaju dionice Viru imati samo koji odu na Skupštinu i glasaju "protiv" ili i koji ne odu na Skupštinu i ne izjasne se?

Imas 3 opcije:

1. Prodati na burzi prije skupstine

2. Otici na skupstinu, glasati protiv i prodati Viru

3. Ne otici na skupstinu, zadrzati dionice i pomolit se svaku vecer da ovo bude slijedeci Pevec

Postoji malo sive zone izmedju 1 i 2 jer moraju imati 9/10 glasova na skupstini da vec koji dan nakon navedene delistaju dionicu. Inace postoji mogucnost za prodaju i nakon skupstine tj. izvjestaja za Q4.

Display More

Ta siva zona će najvjerojatanije i biti.

• SOUR
    • January 13, 2023 at 2:18 PM

Najviša maloprodajna cijena bijelog kristalnog šećera po kilogramu do sada nije smjela prelaziti 7.99 kuna, tj. 1.06 eura, a novom odlukom se utvrđuje da ne smije prelaziti 1.33 eura.

Vlada objavila nove cijene ulja, šećera, mljevenog mesa…Neke bi vas mogle iznenaditi
    www.poslovni.hr

• SOUR
    • January 13, 2023 at 2:12 PM
    Quote from Ardwark

Ja idem sigurno.

No bilo bi interesantno vidjeti sto kazu Francuzi i AZ

Javno da kazu da znamo zbiti redove

Pa dali će pravo da prodaju dionice Viru imati samo koji odu na Skupštinu i glasaju "protiv" ili i koji ne odu na Skupštinu i ne izjasne se?

• SOUR
    • January 12, 2023 at 2:34 PM

Sada se može govoriti o ekonomskim pokazateljima dok se cijene dionica u svijetu ponešto popravljaju ali dionice Vira su kupovane dok je stanje u Ukrajini naveliko rušilo cijene mnogim dionicama pa je kupnja Virovih dionica izgledala sigurnija od većine drugih.

• SOUR
    • January 12, 2023 at 2:04 PM
    Quote from Ardwark

Kolega HAVI

Malo mi vucete na marielenu koja je pala pod utjecaj bisakovi pa prodala.

Sad cupa kosu jer nije vjerovala da firma vrijedi.

Kao sto ni vi sada ne vjerujete iako neki nude tromjesečni prosjek daleko iznad cijene od marielena a puno vise od 0 koliko je Bisakovi zagovarao.

A nemate dionice VIROa jako se trudite da nam pojasnite da to ne vrijedi.

Hvala na tome.

Bum jos malo pricekao da vidim razvoj. Za sada sam u odlicnom plusu i sa ponudom od Zadre.

A kako je bilanca ociscena mislim da je fer vrijednost 90. Odnosno konzervativna.

I to sam posao i prije.

Display More

Ja po cijeni koju nudi Viro u plusu 65,87%, bilo zadnjih dana preko 105%. Zadnja kupnja po 65 kn. Sada žaliti jer sam mogao puno bolje proći iako će se još znati slijedećih dana. To na KODT ne bi išlo!

• SOUR
    • January 12, 2023 at 9:47 AM

Kao da ovi što kupuju nisu izračunali da Viro nudi u otkupu više od njih.

• SOUR
    • January 11, 2023 at 7:40 PM

Kako prodati dionice neuvrštene na burzi.

Na dionicama povučenima s burze ‘vrte’ se milijuni
    www.poslovni.hr

• SOUR
    • January 11, 2023 at 7:01 PM
    Quote from havi

Kolega bbkk0000

A koga bi vi tužili i zašto?

Ovo je Zakonom o TK opisana procedura za delist. Ne radi se ovdje o isplati manjinskih dionicara u postupku tzv. squeez outa. Preptostavljam da vi smatrate da dionica vise vrijedi? Ako tako mislite nitko vas ne tjera da je prodate odnosno dolazite na predstojeću skusptinu i izjavljujete svoju nesaglasnost sa predloženom skupštinskom odlukom o delistu. To je vase pravo, a ne obveza. Drugim riječima nitko vam neće umanjiti prava iz vaših dionica ali one vise neće kotirati na uredjenom trzistu ZSE i shodno tome firma vise neće udovoljavati propozicijama za uvrštena društva na ZSE. Na svakom dioničaru osobno je da donese odluku, no neki dionicari za koje je propisano zakonom da ne smiju imati/drzati neuvrstene papire, tipa mirovinski i Invest. fondovi će morati otudjiti dionice Vira koje imaju u vlasništvu.

Što onda sa AZ Profitom koji je odustao od prijašnje prodaje koju je provodio? Ili se radi o približno 9% izvan prvih 10 od kojih neki ne žele biti dugoročni investitori, a ostalima je ovom odlukom vrijeme ograničeno tj. ako žele povećati svoj udio dionica da ih kupe na vrijeme. Ovo nije situacija kao u TPNG. Možda se do 28.2. pojavi još koja pozitivna vijest koja će još više povećati potražnju onih koji će zadržati dionice. Najbližima je poznato u kakvoj je situaciji Viro u odnosu na buduće poslovanje i koliko im je potrebno skupiti još dionica.

• SOUR
    • January 11, 2023 at 9:53 AM

Moguće je ovaj pad cijene priprema za rast poslije 12:46 sati nakon objave Novih financijskih pokazatelja za 3. kvartal Vira.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• SOUR
    • January 10, 2023 at 2:56 PM
    Quote from tizian1

Kaj oni glume sa tim rastom cijene...nećemo više kupovati ispod 90 kn??!! ;( ;( ;( ;(

Izlazi Kapitalni. Kupuje se dok još ima. Iako mi nisu jasne tvornice u Rusiji. Radnike treba platiti, a imaju li što proizvoditi? Q4 će pokazati koliko su ove kupnje uspješne.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• SOUR
    • January 5, 2023 at 4:43 PM

Dionica LKRI je danas dogurala na 110,82% knjigovodstvene vrijednosti. Da ju tko god preuzme vrijednost dionice mi izgleda previsoko. Čak ako će rasti i dalje slijedi bitan pad.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• SOUR
    • January 5, 2023 at 2:03 PM
    Quote from havi

Nije kapitalni vani, nego je samo pao ispod 10 -og mjesta pa ga ne vidimo.

A to je bilo 29.11. Može knjiga dioničara ako tko ima volje ali može i drugačije ispod kojeg broja dionica nije mogao prodati više. Ispod 10-tog mjesta je pao sa nekih 40.000 kom.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• SOUR
    • January 4, 2023 at 1:07 PM
    Quote from darac11
    Quote from Paulie

Očekujem godinu sličnu 2022., bez dividende i samo preživljavanje do nekih boljih vremena. Ne vidim naznaka da će stvari puno na bolje, jer recesija neće dozvolit bitan rast prodaje novih automobila, a ne vjerujem ni da će rat u Rusiji brzo završiti, nema nikakvih naznaka za to.

Zanimljivo🤔, a ja očekujem rast prodaje automobila, rast prihoda, rast dobiti, dvije dividende i rast dionice od 100%😁!

E to vam se zove optimizam🤣🤣🤣🤣

Samo Kapitalni ima vjerojatno još otprilike 30.000 kom.

• MONP (MON PERIN d.d.)

• SOUR
    • December 29, 2022 at 9:47 AM
    Quote from plavi05

Nitko ne komentira lijepi predblagdanski rast od 39 do 43 kune, ima li neki poseban razlog

To su bile neke kupnje sa samo jednim nalogom u cijelom danu. Tri dana za redom (22-gog jedino nije bilo trgovine). Možda se radilo i o istom kupcu. I sav rast cijene spada pod te kupnje.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt