Mračna stvarnost RH
U Hrvatskoj su 192 naselja već 'mrtva', a još najmanje 540 ih je na pragu izumiranja
Kamo ovo vodi ? Vodi činjenici da će ovdje jednom živjeti netko drugi. Inače ovdje gdje trenutni jesam u gradu Sisku već danima gledam kako prolaze pješice nepoznati ljudi tamnije boje kože koji nose ruksake i u rukama drže mobitele - tipična slika migranata. Što mi je malo čudno jer su se prije skrivali, a sada hodaju usred bijela dana.
Inače u usporedbi s drugim lokacijama na planeti Zemlji prostor RH je čista premija. Zašto se tako (katastrofalno loše) odnosimo prema tome samo pokazuje na kojoj smo razini svijesti što imamo i kamo idemo. Može li se to promijeniti ? Naravno da može, ali kako smo skloni igrati se svojom sudbinom na najgroznije načine ne iznenađuje što stvari ne idu u željenom smjeru.
Quo Vadis Croatia?
I ja sam se prije brinuo oko toga, ali više ne. Što ne može preživjeti, ni ne treba preživjeti. Ja znam kako bih brzo riješio taj problem, ali te mjere bi bile radikalne, vjerojatno bi me i ubili.
Potrebna nam je propaganda i to uzdizanje uloge majke u hrvatskom i europskom društvu, poticanje mladih žena na trudnoću na sve moguće načine - forumima gdje mlade majke, a i one starije mogu prenijeti svoja iskustva mlađim ženama. Jedna od najstrože čuvanih tajni današnjice je da je većini žena trudnoća toliko lijepo iskustvo, zbog svih tih hormona, da jednom kad rode, požele oept biti trudne i opet. Potrebno je otežati dostupnost antibaby pilule, čak i djelomična kriminalizacija toga je potrebna. Ružno je što tako pričam, ali radikalni problemi zahtijevaju radikalna rješenja. Ako te mlade žene ne mogu dotjerati u red njihove majke i očevi, onda politika mora. Pa će jako dobro pazit s kime će se seksat i kada, a ne okolo po javnim mjestima pa onda kad im se dogodi trudnoća, onda ju žele prekinut i skrivaju se iza svojih incijativa za pobačaj. Jer odlučuju o 'svojemu tijelu'? Pa jel mogu ja odlučivati o svojoj imovini i svojim financijama? One hoće seks s određenim muškarcima, tj. određenim tipom muškaraca, ali (očito) ne žele djecu s njima, nego s nekim drugima ili ne žele uopće(u što sumnjam, jer nije prirodni instinkt žene da ne želi dijete, nego baš obrnuto) pa guraju taj abortus. A što je s muškarcima? Što ako neki tip ne želi dijete s njom? Ako se njemu svidi njezino mlado tijelo i želi s njome seks i dobije ga, naprave to i trispet puta i ona zatrudni i odluči zadržati dijete. A on ne želi to dijete. Ima li on pravo neplaćanja alimentacije? Pa isto kako ona odlučuje što će sa 'svojim tijelom', tako u on može odlučivati što će sa svojom imovinom. E to bi bio potpuni liberalizam, zar ne? Ali ti 'liberali' ne guraju to. Žene, pogotovo mlade žene, u današnjem društvu previše toga dobivaju, a baš realno nisu radile za to..za svu tu pozornost, 'prava', bezobrazluke koji im prolaze.. priče koje čujem od nekih svojih poznanika.. Naravno da ima i svijetlih primjera, kvalitetnih žena, dobrih osoba, savršenih majki, ali je kritična masa tih razuzdanih, razmaženih derišta. Gle.. ako mora doći do demografske kontrakcije..neka dođe.. Možda je i bolje da takvi ljudi ni nemaju djecu.. Sve to naravno ne uzrokuju žene, a pogotovo ne mlade žene jer one realno nemaju nikakvu moć ni utjecaj u društvu. Sve vode stari tipovi, koji im to toleriraju, čak i potiču. Koji su slabi. Od 2. svjetskog rata na ovamo su u biti jako dobra vremena. Nikad bolja u povijesti. Dobra vremena stvaraju slabe muškarce, ali kad dođu teška, loša vremena, ona itekako oblikuju jake muškarce koji su u stanju dovesti društvo u red. Bilo to dobro ili loše, ali bude red. Danas nema reda nikakvog, već je kaos. Ova tema je doslovno radioaktivna, nitko to ne želi dirnut i puno vas ovdje će me prezirati zbog ovoga što sam napisao, a mogao bih i puno više, ali kažem ono što mislim i imam argumente za to. Evo daj Bože da sam u krivu, ali statistika i istraživanja, trendovi, itd. govore nam nešto drugo. Nije da će sve propasti i nije da je nezaustavljivo ovo ludilo, samo je pitanje kakva će biti politika. Bio je i stari Rim, propao je pa mračni Srednji vijek i evo nas, svejedno smo došli na ovo danas...
U kolonijalno doba, ja ne znam jel bilo više od kakvih 150 milijuna Europljana, među kojima i Hrvata pa smo svejedno imali uspjehe na svim poljima. Napulj u doba renesanse je imao valjda 25.000 stanovnika pa opet koliko toga je dao svijetu... Sama ideja da mora biti 20 milijuna Hrvata i 2 milijarde Europljana(nazovi bijelaca) da bismo bili uspješni meni nema puno smisla.
Ono što je atomska bomba je useljavanje tih drugih naroda i rasa na prostore izumirućih rasa i naroda. Pogle demografsku kontrakciju Japana. Ali oni su jako restriktivni oko imigracije. Pa pred 80 godina je bilo valjda upola manje Japanaca nego danas pa su svejedo raskopali pola Azije i Pacifika i bili su brutalna sila. Ne vidim da će nestati njih čak i ako opet dođu na te brojke. Ono što je bitno je da imaju kontrolu nad svojom državom, tj. sudbinom. To vrijedi i za Izraelce i za Hrvate i za Kanađane i za te lude Ruse i bilo koji drugi narod. Ima dovoljno mjesta za sve na svijetu, ali moramo biti razumni inače neće biti dobro, na dugoročnom planu.