Drže tu cijenu da bi prosjek ostao oko 50 eura u zadnja tri mjeseca i to je to. Doviđorno i mali i veliki.
Kakve veze ima prosjek od 50e kad oni moraju dati minimalno 53,50e ?
Za ovaj trenutni prosjek su izravno krivi prodavači a ne kupci
Drže tu cijenu da bi prosjek ostao oko 50 eura u zadnja tri mjeseca i to je to. Doviđorno i mali i veliki.
Kakve veze ima prosjek od 50e kad oni moraju dati minimalno 53,50e ?
Za ovaj trenutni prosjek su izravno krivi prodavači a ne kupci
Posve očekivano. Znači slijedi ponuda za preuzimanje. Vjerojatno opet po 53.5 eura.
Samo ovo je prije trebalo biti objavljeno na burzi nego u novinama.
Ma mogu oni dat javnu ponudu al ja tim govnarima ne prodajem ni za 60e. Nek ponude prema NAVu pa ćemo vidjeti
Nije uopće upitno da će ići po tih 53,5... samo je pitanje - ukoliko ne pristanemo na ponudu - mogu li nas male istisnuti poslije?
Vergilije , što ti kažeš?
Oni mogu napraviti delist sa 75% glasova (članak 341. ZTK) a istiskivanje sa 95% (čl. 45 Zakon o preuzimanju dd) ako se ne varam...
Poklopilo me na ZABI.
Zasad se ne bunim...
Oho, znači da je Hrvoje Jerković prodao 25.000 kom. Mimo burze ako nema traga; hoćemo saznat po kojoj cijeni?
A i krivi je navod u članku
"U slučaju da Tankerska plovidba ili netko drugi premaši 25 posto udjela, što je očekivano, bit će obvezna objaviti javnu ponudu za preuzimanje Atlantske plovidbe"
Ako je ovih 3000 kom na 51,6 pokušaj Tankerske da skupi neku količinu mimo dokapa onda su fulali prvu brojku...
Poslušajte šta kaže Domijan od 24:00 https://radio.hrt.hr/slusaonica/pom…da=202310022015
Kaže, kada se priča o TP "Mi sada izdajemo 33,3% dion'ca budućeg temeljnog kapitala, da li će oni (ovaj) preuzimati dalje, to je ipak pitanje za njih"
Hahhaha, a kao ne zna ništa. Gori od političara
+ERNT
Bio sam prisiljen...
Jel to ovako izgleda?
to izgleda oko 10 eura dionica po clanku iz poslovnog
Sa ponudom od 10e teško da će doć do 51%...
I niže od 10,25e ne smije ići
"Neslužbeno se doznaje da je cilj tvrtke ‘Mlin i pekare’ preuzeti većinski udio od 51 posto dionica, a mirovinski fondovi žele kontrolirati do 49 posto dionica. "
Pa hajd onda platite....
Možda naša draga prodavačica teta Bleženka zna. Mislim da bi HANFA to mogla ispitati...
prestigao me još jedan nabrijani dioničar u dijeljenju sreće pa može shift+delete
Display MoreI tako smo u revijalnom tonu, nakon revizije, roknuli 1,37%
Vidim mudrijaše na par papira koje imam
Na ikba prodajni nalog od 198 komada na 372
Na HT nalog od 11 tisuća na 27 eura
Nikada se nije tako prodavalo.
Uvijek je išla jedna pravo, jedna krivo
Malo kupiš, više prodaš
Ovo je skroz neuljudno
A i ovu rivijeru kao da cijede na osobnoj razini...neki mrzitelji turista namjerno ruše.
Neeeeeego, ne znam zašto gospon na IKBI ne stavi nalog barem na 340-350. Evo ja obećajem da ću zagrist
Neka naprave još barem 100
Ovaj prodavač vjerojatno ima kupca po 50, tako da nema smisla stavljati naloge niže jer će proći i po 50 kad prođe transakcija.
AKO
Netko je tu vijest netko proslavio finom prodajom
Nije da nešto intenzivno pratim, ali zašto imam dojam da se ne dopušta rast ATPL???
Možda je vlada, možda je SPC
+ING malo
Vidio danas indijsku delgaciju od 20ak članova kako se naslikavaju ispred zgrade Ingre...rekoh buy on rumor
Kaj ovaj radi sa 4.280 kom na 50,40?
Dokapitalizira se.
On bi se likvidirao
A možda je i ona...da ne budem šovinist
Kaj ovaj radi sa 4.280 kom na 50,40?
A kaže gospon Nittko sa starog foruma "Prema Cleavesu ovakav brod vrijedi $13M, a prema Xclusiv brokerima $14,2M."