Ajmo ovako maleni, a i oni koji se osjećaju veliko, dioničari naše kraljice:
Posts by tenchi0110
-
-
Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.
Ako ima netko upućeniji da malo pojasni.
Nalozi prolaze po 190 a ne vidi se izložena količina niti cijena na 190. Hvala
Izgleda da je netko stavio algoritam da kupi sve naloge koji se pojave na 190 na kupnji.
Čini mi se da je sada kupio dovoljnu količinu...
-
Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.
Da li je to moguće?
Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.
Da, sjetio sam se da je ustvari to bio neki bot koji je postavljen da poklopi sve sa bida na 190. Zato je i ovaj nalog od 400kom poslje mene odmah prošao...
-
Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.
Da li je to moguće?
-
Ja očekujem ponudu na temelju tromjesečnog prosjeka od 10,25e.
Nakon toga očekujem da će u roku mjesec/dva doći najava rekordne dividende.
Naravno da ne pomišljam na prodaju
-
Pogledajte na primjeru CKML koliko je MIPu i mirovincima(?!) trebalo za javnu ponudu...
hint hint obveza je stupila 25.9. a ponude još uvijek nema
-
Opet KOEI po 185e
-
Pa zar to nije samo promjena imena ili unutar tvrtke?
Prema promjena na moje dionice prije je pisalo CHAMPION SHIPPING AS.
-
Meni je drag taj SPAN ali vi se ponašate kao da je jedina firma za taj cyber security.
Velike poslove očito mažnjavaju veće firme ili povezanije sa državicom....
-
I to po 336e...
Bome je ovo sad već indikativno spuštanje cijene
-
Opet +KOEI. Baš se izlijao...
-
BCI 5 T/C routes 180000 35320 187
BPI 5 T/C routes 82500 18932 -844
BSI 10 T/C routes 58328 16731 -187
BHSI 7 T/C routes 38200 15700 189
BDI INDEX 2483 -12
-
Pozdrav ekipa, koliko se mora biti u dionici da se ne mora platiti porez prilikom prodaje???
2 godine
-
Na FFA 1.mjesec 2024. je Cape već na samo 15.000 USD, Panamax na 12.500 USD, tako da će sad BDI padati vjerojatno svaki dan.
Meštre to su ti futuresi znači špekulacija
-
Futursi i dalje lijepo rastu.
Prošli tjedan je Cape bio u plusu i do 20% dnevno.
A ovdje ni makac - kao da je javna ponuda gornja granica cijene a ne donja...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nije do cijene ponude nego do ponuđivača
-
Ma po ovim cijenama pričamo o firmi kojoj je tržišna kapitalizacija 14,8 mil E!!! Pa koliko samo vrijede dva LPG broda...suludo. Ovo će Tankerska progutat preko ATPL-a opet za kikiriki
-
Morali bi se mali pokušati ponovno okupiti...ako se ima volje...
Lijepo su nas preveslali nakon zadnje skupštine.....trgovanje mi se čini kao međusobno loptanje u kojem ulove nešto malih ribica...ali neče na taj način skupiti potrebno. To je moje mišljenje...ali tu je još cerp i taj bilbo.....teško je biti pametan. Imaš nešto što vrijedi 100 a žele te izuti za 50...
cerp prodaje svoje za 53.5 1/1
za IB nisam siguran, a bome ni za troprste
-
Da, samo što kraj tu može biti i delist pa čekaj ponudu na HITA-i
Možebit ali također mi neće biti problem potegnut do DU i glasat protiv delista ako dodje na dnevni red...
-
Tako će i biti...
Pa šta ne stavite sve na 53,4 i odete kući prije fajrunta?
Zašto bi plaćao naknadu brokerima?
A i prije će dočekati TP nego da bid dodje do njega...
-
Čini se da nećemo biti oduševljeni cijenom, ako kapetani napuštaju brod
Kako kapetani napuštaju brod kad je zadnja dva ili tri paketa preuzeo Edo Inavnčić, član N.O.?
Nije valjda da bi vi kupili jeftinije pa crnjačite?
Prvo vam je zakazala matematika na VLEN pa sad tu gatate...