Netko je "pokleknuo" i prodao 2 komada 27.05. za 42.500,00 kom HITA
Posts by tenchi0110
-
-
Ne znam da li ste vidjeli...
Igor Bilbija -3.912 kom
SB-S d.d. +3.912 kom
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kriza počela uzimati prve žrtve. Fond-menadžeri čekaj na red u kiosk pekari
-
Slovenski Revoz, najveći kupac AD Plastika, zaustavio proizvodnju
"Budući da je zaustavljanje proizvodnje najavljeno samo na kratki rok, u AD Plastiku se nadaju da će tako i biti te da se to ne bi trebalo odraziti na njihove prihode, a posebno zato jer je Revoz najavio nadoknadu izgubljenih dana."
-
ja planiram ne gledat do 19.03. takionako me samo zanima ponuda a ne ovo trgovanje..nemam ja živaca za ovo a ni love za dokupit više
-
Krenulo jako pa opet malo usporilo...izgleda da je prosječni ulagač oprezniji od mene
-
Ja ne znam šta se tu čeka...za mjesec i pol ide novi Q1 report gdje je dobit opet 60 mil kn i nastavljamo trend gore.
-
+opte poklopi me... pa da vidimo jesmo se zahebali ili se netko zahebao
haha uletio i ja pa šta bude..
-
-ATPL ne vjerujem da će bit dobri rezultati...
+atpl, vjerujem da će rezultat biti prosječan, ali da će vozarine u svijetu porasti tijekom ove godine, u stvari povratiti se malo na već viđene razine, a to nam nasušno treba, nisu uvijek dobri i odlični rezultati ključ rasta, evo vidi npr. Janaf, pa unatoč tomu i njega sam danas dokupio za sada samo
+Jnaf 3kom i čekam još dobrih duša
Ja sam išo time da je i ovako cijena dosta pala i sentiment je negativan...još ako izvješće bude lošije od očekivanog mogao bi nastat još veći stampedo. To je samo moje mišljenje i zato sam zasad prodao...
-
Ma koja loša turistička sezona. Virus će nestati s toplim vremenom ko i svaki respiratorni virus. Turistička sezona uopće nije ugrožena.
Nadam se da si u pravu...budemo vidjeli
-
biti će jako skupo opet ući u dionice kad nam krahira gospodarstvo radi slabe turisticke sezone...
-
-ATPL ne vjerujem da će bit dobri rezultati...