Prijavljujem izvrsnu kupnju ADPL na 13,45
Posts by tenchi0110
-
-
I namjera kupnje 120.000 dionica do kraja godine! Da smo na NYSE već bi letilo 40%
-
-
Fino su im materijalni troškovi skočili...morat će to ugraditi u cijenu uskoro
-
Neće Cerp tih 50k prodavati po 100 komada na burzi🙃
Ja mislim da je onih 600 komada dano a ne prodano (kao kompenzacija il šta već taj cerp radi), a neku vrstu potvrde možemo vidjeti večeras ako ne bude promjene u TOP10.
Ako misle prodavati preko burze sumnjam da će neka gospođa (koja pika po tipkovnici onako sa vršcima prstiju) stavljati naloge na prodaju. Oni su obveznici javne nabave pa bi valjda nakon odluke trebali provesti postupak JN i ugovoriti sa nekom brokerskom kućom a vjerujem da to još nisu stigli pustiti u proceduru...
A ako ispadne da su nastavili prodavati i prekjučer onda ovaj moj post pada u vodu
-
Kina:
cape +26%
pmax +9%
smax +9,7%
-
U Kini sve raste. Supre +1328$ na 8312$, a pmax +500$ na 8306$
Stavio sam samo naprofitabilnije rute da izgleda kao bolji rast
-
"Grupa Zagrebačke banke ostvarila je 1.871 milijuna kuna dobiti nakon oporezivanja u 2022. godini.
Dobit je za 372 milijuna kuna (+24,8%) veća u odnosu na 2021. godine."Ali q4 je dosta slabiji
-
Todorić oslobođen optužbi. Važno da su čovjeku maznuli privatnu firmu.
Maznuli su Oni firmu svim dioničarima a gosp. Todorić se ponašao kao da su sve firme koncerna samo njegove
-
A baš ste ga morali zacoprat hahaha
-
Vessel Arrival time Berth Agent Status PEARL RIVER 13.02.2023 11:00 V. Lenac vez 3 VIKTOR LENAC Arrived -
Evo stanja BSI-a kroz godine, tj. supramax indexa. Ovo zaokruženo su kineske nove godine...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nitko ne ruši cijenu nego sam ja platio svoju disleksiju....umjesto nalogića na 2,82 ja stavim na 2,28e
Nemojte me streljat
Nije to nista strasno, znam i ja zamijenit gumb kupi sa gumbom prodaj. Nema tu velike razlike.
Mene vise zanima zasto bas i486 procesor, ovaj komada, no mora da je to neka visa matematika koju ne bi razumio.
Lijepa mi je bila brojka...jednom sam piz*io na brokera jer nikak nisam mogao kupit atpl, i pokušavam preko pola sata da na kraju skužim da pokušavam prodat a ne kupit a još nisam posjedovao dionice...
-
Nitko ne ruši cijenu nego sam ja platio svoju disleksiju....umjesto nalogića na 2,82 ja stavim na 2,28e
Nemojte me streljat
-
Do Visa s ‘Lastovom‘: trajekt ‘Petar Hektorović‘ otišao na remont, evo koliko će provesti u škveruOd početka ovog mjeseca pa do daljnjega na liniji 602 Split - Vis s polaskom iz Splita u 11 sati plovi trajekt "Lastovo", pa se upozoravaju vozači kamiona da…more.slobodnadalmacija.hr
U međuvremenu, trajekt "Petar Hektorović" biti će na redovnom godišnjem remontu koji uključuje servisiranje glavnih i pomoćnih motora i uređaja te sigurnosne i elektro opreme, dotjerivanje prostora za putnike kao i palubnog prostora, a na koncu i čišćenje i bojanje oplate trupa.
- Trajekt Lastovo trenutačno mijenja Petra Hektorovića na liniji Split – Vis. Hektorović je na redovnom remontu u brodogradilištu Viktor Lenac, a očekivano vrijeme remonta je 40 dana.
-
Netko pece kolace danas?
Ma nije mi jasno tko im prodaje ispod 8.90
To se dobiva sigurno ako se dođe na skupštinu a poslije možda i više...
A što ako ne skupe 75% temeljnog kapitala zastupljenog na glavnoj skupštini?
-
Kolega tenchi
Ne treba biti metodican, s obzirom na trenutnu visinu vozarina, kineski povratak iz mrtvih i hrpu novih eco pravila, smjer je samo jedan.
Pitanje je samo kad ce poceti, tjedan, dva pet....
Godina?
-
Imao je lik dobrih zaj... u investiranju, a zadnje vrijeme je bio i iritantan sa svojim jadikovkama i svadjama preko drustvenih mreza kao kakva srednjoskolka.
Medjutim smatram kada su novci u pitanju da je dosta metodičan i kada on stavi svoje novce negdje zna zašto to radi.
Dry bulk je trenutno kocka. Nittko, ma koliko metodičan, ne zna u kojem će smjeru vozarine...
-
Super Lenac izgleda ovako pun sad kad nam je došla Monika ali me zanima dal netko zna koji je ovo brod na doku 11?
Ima netko iz susjedstva da pofotka kad prolazi obilaznicom?
Scenic Eclipse 2, sister ship. Kad bude gotov, možete na polarno putovanje
Kruzer Eclipse II stigao na finalne zahvate u 3. maj - Bit će opremljen svim mogućim čudima tehnike i luksuznim sadržajimaLuksuzni brod se vratio s dokovanja u Lencu. Eclipse II, novi ultraluksuzni ekspedicijski kruzer Scenic grupe, jučer se vratio s dvotjednog dokovanja u Lencu…www.morski.hrEvo otišao nam Scenic a vidim da remorker Trsat već vuče Chiapas Star prema doku Lenca
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…bfe241b92fc.pdf
bitno / nebitno ? zasto stjecu?
Pa zer ne piše u objavi: "o namjeri stjecanja vlastitih dionica u svrhu dodjele dionica radnicima Banke"
btw, nakon što su skupili zadani broj, odmah se ruši kao da nitko više neće kupovat te dionice