Jeli itko prihvatio ovu ponižavajuću ponudu?
Ja ne bih, ali se bojim da me poslije ne istisnu po 10.25 pa me isto zanima kako dišu ostali ljudi
Kako po 10,25 ako je trenutni 3mj prosjek 10,54e?
Jeli itko prihvatio ovu ponižavajuću ponudu?
Ja ne bih, ali se bojim da me poslije ne istisnu po 10.25 pa me isto zanima kako dišu ostali ljudi
Kako po 10,25 ako je trenutni 3mj prosjek 10,54e?
Evo za sve vas kaj ste se razočarali u debelog ali i dalje vjerujete u Put Cyber securitya, nije SPAN jedina firma koja se time bavi...znam i mene je to iznenadilo
Vlada će reći Odlukom kolika i da li će biti isplaćena dividenda....
Eto ipak podravka
Netko prodao 6604 dionice IKBA po 414€...bogami lipi popust od 10%
PLAG izaša
Bit će zanimljivo vidjeti tko je to (po)kupio
Nije ovo dionica za špekulante i kratki vremenski period.
Kupi i zaboravi. KTJV i BCIN. Ista stvar.
Rasplest će se naposljetku kao ZVCV.
A sad da li će to biti za 5 ili 10 god. To je nepoznanica.
Ja sam kupio KTJV prije neke 2 godine i zaboravio. Onda se se sjetio i pogledao u rujnu 2023. pa prodao i kupio ZABU na 12 za ekvivalent novaca...zasad mi se bolje rasplelo a vidim da i dalje mogu ući po istoj cijeni po kojoj sam prodao
Bit će opet 3,3
BVPS 4,18
Indeksacija će se naplatiti, proizvodnja struje je u tijeku, trezor će otkupiti dionice na tržištu prema odluci sa Skupštine, kupnja novog zemljišta je u planu...
Prodaj kuću i sve na INGRU
Prema DZS-u "INDEKS OBUJMA INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE TE INDEKSI ZALIHA, ZAPOSLENIH OSOBA I PROIZVODNOSTI RADA U INDUSTRIJI U TRAVNJU 2024." kaže:
1. INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA – MJESEČNE STOPE PROMJENA IZRAČUNANE IZ SEZONSKI I KALENDARSKI PRILAGOĐENIH INDEKSA U TRAVNJU 2024.
2. INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA – GODIŠNJE STOPE PROMJENA IZRAČUNANE IZ KALENDARSKI PRILAGOĐENIH INDEKSA U TRAVNJU 2024.
Možemo očekivati rast prihoda u odnosu na prošli kvartal a očito i na prošlu godinu
čudna si ptica..puna ti usta hvale a samo ti prodaješ dionice
a šta ti nisi više utihnuo?!
Nema nervoze, biti će sve sa dionicom uredu...
To sebe tješiš ili?
a šta ti nisi više utihnuo?!
da te citiram: "Više neću pisati na ovoj temi , jer nema smisla."
Izgleda da ništa od IPOa HEPa
Političarima se da vjerovati
Vadim samo dijelove...
"Germany, Regensburg: Maschinenfabrik Reinhausen (MR) is responding to the rapidly increasing global demand for transformers and energy technology (...)
we are starting to expand production lines, test benches and building infrastructure increasing capacity by 25% by 2025
Production capacities will also be expanded in 2024 (...) to meet the sharp rise in demand."
Očito je da postoji povećani interes i da neće završiti za godinu/dvije ali da i konkurencija misli ozbiljno..
Jednom kad neka firmica uleti na listu "Odluka o visini, načinu i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava u državnom vlasništvu u državni proračun Republike Hrvatske za xxxx. godinu", onda se pojavljuje svake sljedeće godine.
Ako je uprava toliko optimistična oko poslovanja, zašto je dividenda tako mala?
Tako je! Neka dignu gotovinski kredit kako bi mogli isplatit veću dividendu!
Već viđeno ali evo opet...
Ako bude više ovakvih ugovora neće biti gotov ciklus već ove godine:
"The transformers will be delivered under a four-year framework agreement starting March 2023."
Evo stručnjak predviđa
"OD PRVOG KVARTALA 2025. DOBIT SPANA ĆE EKSPONENCIJALNO RASTI"
Dalekovod d.o.o. Ljubljana, članica Dalekovod Grupe, potpisala je sa slovenskim operaterom prijenosnog sustava, ELES, d.o.o., combined transmission and distribution system operator of the Republic of Slovenia, ugovor za izgradnju dalekovoda 2x110kV Hudo – Kočevje, u iznosu od 14,5 milijuna eura. Uz to, u konzorciju s građevinskom tvrtkom 4A-M SHPK, Dalekovod je potpisao s OSHEE - Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Grupom, operatorom distribucijskog sustava Albanije, ugovor za izgradnju nove transformatorske stanice 110/20kV i pripadajuće distribucijske mreže.
ne znam dal je bilo...
Meni je ovo zgodan dio njihovog izvješća
evo moga komentara(ja ovo još ne vidjeh nikada) , možda vi imate bolji
Simbol Cijena % promjene Nema vrijednosnica s rastom cijene
To sam i ja mislio napisati ali sa stisnuo F5 pa sad piše da ipak ima