1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tenchi0110

Posts by tenchi0110

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tenchi0110
    • September 9, 2024 at 9:31 AM
    Quote from mgradicek
    Quote from KitoLovac

Jeli itko prihvatio ovu ponižavajuću ponudu?

Ja ne bih, ali se bojim da me poslije ne istisnu po 10.25 pa me isto zanima kako dišu ostali ljudi

Kako po 10,25 ako je trenutni 3mj prosjek 10,54e?

• SPAN (SPAN d.d.)

• tenchi0110
    • September 5, 2024 at 2:32 PM

Evo za sve vas kaj ste se razočarali u debelog ali i dalje vjerujete u Put Cyber securitya, nije SPAN jedina firma koja se time bavi=O=O=O...znam i mene je to iznenadilo:huh:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tenchi0110
    • July 23, 2024 at 9:34 AM

Vlada će reći Odlukom kolika i da li će biti isplaćena dividenda....

• PODR (Podravka d.d.)

• tenchi0110
    • July 12, 2024 at 8:52 AM
    Fortenova grupa izabrala Podravkinu ponudu kao najbolju za preuzimanje agro biznisa
    ZAGREB - Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda,…
    seebiz.eu

Eto ipak podravka

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tenchi0110
    • July 8, 2024 at 3:49 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Junius

Netko prodao 6604 dionice IKBA po 414€...bogami lipi popust od 10%

PLAG izaša

Bit će zanimljivo vidjeti tko je to (po)kupio

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• tenchi0110
    • July 5, 2024 at 9:35 AM
    Quote from KitoLovac

Nije ovo dionica za špekulante i kratki vremenski period.

Kupi i zaboravi. KTJV i BCIN. Ista stvar.

Rasplest će se naposljetku kao ZVCV.

A sad da li će to biti za 5 ili 10 god. To je nepoznanica.

Ja sam kupio KTJV prije neke 2 godine i zaboravio. Onda se se sjetio i pogledao u rujnu 2023. pa prodao i kupio ZABU na 12 za ekvivalent novaca...zasad mi se bolje rasplelo a vidim da i dalje mogu ući po istoj cijeni po kojoj sam prodao

• INGR (INGRA d.d.)

• tenchi0110
    • June 11, 2024 at 11:17 AM
    Quote from SILVIO2024

Bit će opet 3,3

BVPS 4,18

Indeksacija će se naplatiti, proizvodnja struje je u tijeku, trezor će otkupiti dionice na tržištu prema odluci sa Skupštine, kupnja novog zemljišta je u planu...

Prodaj kuću i sve na INGRU :love::love:

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tenchi0110
    • June 3, 2024 at 10:22 AM

Prema DZS-u "INDEKS OBUJMA INDUSTRIJSKE PROIZVODNJE TE INDEKSI ZALIHA, ZAPOSLENIH OSOBA I PROIZVODNOSTI RADA U INDUSTRIJI U TRAVNJU 2024." kaže:

1. INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA – MJESEČNE STOPE PROMJENA IZRAČUNANE IZ SEZONSKI I KALENDARSKI PRILAGOĐENIH INDEKSA U TRAVNJU 2024.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

2. INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA – GODIŠNJE STOPE PROMJENA IZRAČUNANE IZ KALENDARSKI PRILAGOĐENIH INDEKSA U TRAVNJU 2024.

Možemo očekivati rast prihoda u odnosu na prošli kvartal a očito i na prošlu godinu

• tenchi0110
    • May 24, 2024 at 4:12 PM

čudna si ptica..puna ti usta hvale a samo ti prodaješ dionice

• tenchi0110
    • May 24, 2024 at 3:05 PM
    Quote from Junius
    Quote from tenchi0110

a šta ti nisi više utihnuo?!

Nema nervoze, biti će sve sa dionicom uredu...

To sebe tješiš ili?

• tenchi0110
    • May 24, 2024 at 3:03 PM
    Quote from Junius

što ste svi utihnuli, ask na HPB je nestao, evo ja vam stvaram privid da ima prodaje od 226 do 234€.(čekam na niže)...

a šta ti nisi više utihnuo?!

da te citiram: "Više neću pisati na ovoj temi , jer nema smisla."

• Firme s potencijalom za IPO

• tenchi0110
    • May 17, 2024 at 2:53 PM
    Quote from Avx

Izgleda da ništa od IPOa HEPa

https://www.index.hr/mobile/vijesti…ica_najnovije_m

Političarima se da vjerovati

• tenchi0110
    • May 14, 2024 at 11:29 AM
    MR expands global production capacities
    The company is responding to the rapidly increasing global demand for transformers and energy technology.
    transformers-magazine.com

Vadim samo dijelove...

"Germany, Regensburg: Maschinenfabrik Reinhausen (MR) is responding to the rapidly increasing global demand for transformers and energy technology (...)

we are starting to expand production lines, test benches and building infrastructure increasing capacity by 25% by 2025

Production capacities will also be expanded in 2024 (...) to meet the sharp rise in demand."

Očito je da postoji povećani interes i da neće završiti za godinu/dvije ali da i konkurencija misli ozbiljno..

• tenchi0110
    • May 10, 2024 at 10:26 AM

Jednom kad neka firmica uleti na listu "Odluka o visini, načinu i rokovima uplate sredstava trgovačkih društava u državnom vlasništvu u državni proračun Republike Hrvatske za xxxx. godinu", onda se pojavljuje svake sljedeće godine.

• SPAN (SPAN d.d.)

• tenchi0110
    • May 7, 2024 at 9:59 AM
    Quote from Blabla

Ako je uprava toliko optimistična oko poslovanja, zašto je dividenda tako mala?

Tako je! Neka dignu gotovinski kredit kako bi mogli isplatit veću dividendu!

• tenchi0110
    • April 25, 2024 at 9:56 AM

Već viđeno ali evo opet...

Končar’s transformers for Dutch operator
    The total value of the deal and the exact identity of the buyer weren’t disclosed.
    transformers-magazine.com

Ako bude više ovakvih ugovora neće biti gotov ciklus već ove godine:

"The transformers will be delivered under a four-year framework agreement starting March 2023."

• SPAN (SPAN d.d.)

• tenchi0110
    • April 25, 2024 at 8:21 AM

Evo stručnjak predviđa

"OD PRVOG KVARTALA 2025. DOBIT SPANA ĆE EKSPONENCIJALNO RASTI"

Milan Horvat, Fima: Od prvog kvartala 2025. dobit Spana će eksponencijalno rasti - Rafinerija Ideja
    Budeš li Span držao osam, devet godina, obogatit ćeš se – reče pionir tržišta kapitala u Hrvatskoj, direktor Fime Plus Milan Horvat
    rafinerijaideja.com
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• tenchi0110
    • April 23, 2024 at 2:28 PM

Dalekovod d.o.o. Ljubljana, članica Dalekovod Grupe, potpisala je sa slovenskim operaterom prijenosnog sustava, ELES, d.o.o., combined transmission and distribution system operator of the Republic of Slovenia, ugovor za izgradnju dalekovoda 2x110kV Hudo – Kočevje, u iznosu od 14,5 milijuna eura. Uz to, u konzorciju s građevinskom tvrtkom 4A-M SHPK, Dalekovod je potpisao s OSHEE - Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Grupom, operatorom distribucijskog sustava Albanije, ugovor za izgradnju nove transformatorske stanice 110/20kV i pripadajuće distribucijske mreže.

Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
    Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
    www.svijet.hr

ne znam dal je bilo...

• tenchi0110
    • April 19, 2024 at 9:53 AM

Meni je ovo zgodan dio njihovog izvješća

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tenchi0110
    • April 16, 2024 at 11:05 AM
    Quote from Moller

evo moga komentara(ja ovo još ne vidjeh nikada) , možda vi imate bolji

SimbolCijena% promjene

Nema vrijednosnica s rastom cijene

To sam i ja mislio napisati ali sa stisnuo F5 pa sad piše da ipak ima

1. Privacy Policy
  2. Kontakt