1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. JosefBeuys

Posts by JosefBeuys

• Istovremeno postavljanje naloga za kupnju i prodaju dionica

• JosefBeuys
    • September 1, 2020 at 3:22 PM
    Quote from PoAskuBidu

pa ne prodajem sam sebi. kupim po 7,80 prodam po 8... o čemu vi :D

Ma postoji neki pravilnik hanfe ili što li koji ne dopušta paralelno imanje naloga na bidu i asku, objašnjenje je nešto u stilu manipulacija tržištem... Valjda na to kolege misle, ali to funkcionira tek po prijavi. Dakle, može se staviti nalog i na bid i na ask i može se trgovati sam sa sobom, ali naravno plaćaš proviziju.

• Istovremeno postavljanje naloga za kupnju i prodaju dionica

• JosefBeuys
    • September 1, 2020 at 3:13 PM
    Quote from rambo_5
    Quote from st-brajo

ma shvatio sam.

al ne možeš u isto vrijeme biti i na bidu i na asku bez 2 računa.

a mislim da to nije dopušteno.

jedino da te poklopi na bidu, pa da odma trčeš na ask.

Može, ali ne može prodavati sam sebi

Može i to

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• JosefBeuys
    • September 1, 2020 at 2:34 PM
    Quote from Moller
    Quote from JosefBeuys

Građevinarci su se ispuhali, sad samo treba ubosti pravu dionicu u koju će se preliti.

ide jesenska sjetva, a prema bidu izgleda neće lako dolje, pa ne znam kuda onda može :) jel ta dobro ubodena 8)

Ja sam se ponadao da bi mogla zaploviti ali očito ništa od toga. Kod pomanjkanja ideje usual suspect - 3D paket s mobilnim korisnicima;)

• JosefBeuys
    • September 1, 2020 at 2:22 PM

Građevinarci su se ispuhali, sad samo treba ubosti pravu dionicu u koju će se preliti.

• MDKA (Medika d.d.)

• JosefBeuys
    • September 1, 2020 at 10:28 AM
    Quote from Petraled

Pozdrav, da li se oporezuje 12 % dividenda ili je neoporezivo?

Ovisno o tome od koje zadržane dobiti se isplaćuje, odnosno je li zadržana dobit iz godine prije ili nakon uvođenja poreza. Ne znam podatak iz koje se godine isplaćuje ova dividenda.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• JosefBeuys
    • August 30, 2020 at 7:12 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Atpl probila na krivu stranu, rekao bi Bare - krvarim od dosade

• MDKA (Medika d.d.)

• JosefBeuys
    • August 28, 2020 at 10:11 AM

Baš se jučer na skupštini otvorila tema slabog prometa dionicom i politike dividende (prije nego se pojavio protuprijedlog) obzirom da je ova dionica cjenovno i volumenima za dugotrajne ulagače koji računaju na dobre dividendne prinose. Nije bilo konkretnog odgovora, ali je Herceg dao između redaka odgovor kako uprava želi da dividenda bude redovita.

• JosefBeuys
    • August 28, 2020 at 9:59 AM

Ptkm je moja miljenica, ali za sada kako stvari stoje iznad 75 kn pada volumen trgovine. Cijenovno će ona preći 80 kn u ovom valu vjerojatno, ali neće biti dovoljno prometa da svi izađete. Ona je dobra kupnja oko 70 kn, ali ipak na malo duže staze. S tim da tu definitivno vrijeme radi za nju, sa svakim izvješćem će dolaziti do izražaja snaga firme. Dobiti koje ona stvara su brutalne. Treba samo strpljivo čekati da se nanižu kvartali s nekoliko stotina milijuna dobiti i prije ili kasnije vjerujem u target ministra Horvata.

• MDKA (Medika d.d.)

• JosefBeuys
    • August 28, 2020 at 9:44 AM

Ova dionica je divota. Inkasiraš preko 8% na cijenu i još ti ne padne za iznos dividende.

• MDKA (Medika d.d.)

• JosefBeuys
    • August 27, 2020 at 3:52 PM

https://zse.hr/userdocsimages…cpYxPkQvw==.pdf

Tu piše ...

• MDKA (Medika d.d.)

• JosefBeuys
    • August 27, 2020 at 1:57 PM

Divka 1320, da bi reč rekel;)8)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• JosefBeuys
    • August 26, 2020 at 11:28 AM

Da, tu je trenutno otegotna okolnost pretovar koji ne znamo koliko će trajati. Međutim, obzirom na ponovni rast vozarina za očekivati je da se tu prelije zarada sa građevinara.

• JosefBeuys
    • August 26, 2020 at 9:21 AM
    Quote from maratonac

Ključ je u konzistentnosti u pisanju. U jednom trenutku će se upravo to i dogoditi...

Kako kaže Sun Tzu: Ako sjediš i čekaš na obali dovoljno dugo vidjet ćeš jednom kako rijeka nosi tijelo tvoga neprijatelja8o

• Što smo danas tržili

• JosefBeuys
    • August 25, 2020 at 2:44 PM
    Quote from maratonac
    Quote from KultLicnosti

+DLKV jučer jutro, kako skače to je neka sila nečista

A zakaj nisi kupnju prijavio jučer ujutro?

A kad budu prijavili kupnju ovi danas po 7,60?;)

• Što smo danas tržili

• JosefBeuys
    • August 20, 2020 at 10:07 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Parica

Ha ha...ja po 213kn i 212kn...i jucer po 218kn i 221kn...

Lijepo me nakitilo...

Znači ja se sa vama dvojicom nadbidavam :)

Ja sam treći😉

• JosefBeuys
    • August 20, 2020 at 2:48 PM
    Quote from noviulagac

ZSE za pocetak treba promijeniti naziv u HDZSE.

Nakon toga ubaciti logo sa zastavom i eventualno covjeculjka koji drzi ruku na srcu.

Ocekujem najmanje 200 000 novih investitora nakon toga

E kolega moj, ne znam koliko si dugo na ZSE, ali u vrijeme HDZ-a je bilo zlatno vrijeme. Privatizacije HT-a, Ina, izlazak na burzu Atgr...

Iza Sdp-a je ostala spaljena zemlja i porez na kapitalnu dobit.

• JosefBeuys
    • August 20, 2020 at 11:40 AM
    Quote from Ivana7

- ja sam jučer kupila jednu dionicu, ne reklamiram ju, P/E 6, mislim da je to povoljno.

- jednog lijepog dana ako ju ne delistiraju ću je vama prodavati po puno većoj cijeni, a do tada ću uživati u dividendama.

MDKA?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• JosefBeuys
    • August 14, 2020 at 1:39 PM

Nove brojke zaraženih i prijetnje Srbije, Slovenije i Austrije opasno nakrivile graf. Zijevnuo je gap na 19.

• Birtija

• JosefBeuys
    • August 13, 2020 at 11:26 AM

Problem je i pristranost moderatora. Jedino da se uvede sustav odgovornosti svih nas forumaša, gdje ćemo svi mi palcem gore ili dolje na pojedinim postovima razlikovati žito od kukolja, pa onda da ostanu frumaši poput Nea, a da s druge strane riješimo se likova poput Naima (iako mi obojica nisu ponešto previše dragi). Iako se onda riskira da kada sekti na Opti pokušaš objasniti realno stanje stvari da te palčevima prema dolje eliminiraju s foruma (iako to do sada ionako i moderator vrlo temeljito radi).

Kako god selekcija samih nas korisnika mi se čini najbolji put.

• OPTE prodaja - kladionica

• JosefBeuys
    • August 7, 2020 at 2:54 PM

Nije mi se cilj naslađivati, ali glavno da se tu drukalo po forumu i brisali postovi koji su pozivali na razum. Fino se ekipa upecala. Sretno svima

1. Privacy Policy
  2. Kontakt