Ptkm danas napad na kotu 84.
Posts by JosefBeuys
-
-
Da, istovar na 5,70.
A jesi ti istovario onaj svoj Uljanik na koji su Kinezi bacili oko?
Uvijek zainteresiran za brzorastuće dionice, ali Uljanik nikad u životu nisam imao nit sam ga pratio.
-
Gasim monitor
Baš na crti otpora galeb istrese 10 tisuća komada. U dionici sam jako jako dugo, i vidjela sam to puno puta, uvijek nekako školski u ključnom trenutku
Obzirom da svatko ima pravo prodavati svoje, ostaje nam dakle to promatrati kao kuriozitet
That's all Fallks.
Da, istovar na 5,70.
-
Krajnje je vrijeme da špekulativni kapital izađe iz braće po stečaju (DLKV, INGR, DDJH) i prelije se u lukrativnije dionice poput PTKM i OPTE
. Tamo ko je jamio je jamio.
-
Petrokemija lagano uzima zalet. Next stop 90 kn.
da niste vi pomoćnik ministra
u ovom trenutku, njegov je target na 100
Sad u prvom valu je 90, pa kad se ukrca cijelo Ministarstvo možemo na 100
-
Petrokemija lagano uzima zalet. Next stop 90 kn.
-
Što ćemo danas kupovati?
PTKM
-
Zakaj mi ljudi prodaju PTKM po 70? Pa to ćete sve otkupljivat natrag po 80.
-
ovaj tjedan na zse imamo fazu da kockari više nemogu dočekati fizičko otvaranja casina i kladionica pa kockaju on line na đuri,dlkv i ingri......
Nemojte tako kolega, kupili smo glasine, a prodali smo vjeru u budućnost tvrtke.
-
Krenulo na DLKV daj što daš
-
DALEKOVOD - prodavač se bliži kraju rasprodaje.
Donji mjesečni boll...oranje po dnu.
Očekujem rast do minimalno 8 kn. Prvi tjedni otpor na 4,8kn idući na 6kn.
Fundamentalno rezultati odlični.
Kolega Neo, nije da Vam ne vjerujem ali prvo ste ujutro rekli cijenu od oko 5 kn, pa 6 kn a sad je več na 8 kn.......kulko bude sutra?
Do 5 kn bi sigurno trebala doći...
-
Izašao u minusu iz neke dugoročne pozicije i ušao do kraja u opte. Ne želim riskirati čekajući da padne još malo cijena, jer očekujem objavu prodaje svaki čas.
Na ovoj dionici dječaci postaju muškarci, hladne glave.
Dok žene, poput naše Zločeste, one postaju još veće žene nego što su bile.
Samo da na kraju svi heteroseksualci ne postanu homoseksualci.
-
Ne znam je li ovo netko već objavio.
Ako ima onih koji sumnjaju da su stigle ponude...
https://blog.telegeography.com/the-little-kno…ers-in-20-years
U slučaju da netko nije kliknuo na link koji je izvor pa misli da je to provjerena i gotova stvar:
The sale of shares in Croatian telco Optima Telekom has attracted interest from two potential investors, a local news report suggests. Vecernji writes that Amsterdam-based United Group and Austria’s A1 Group are thought to have submitted bids.
-
Šteta, čini se odlično izvješće u krivo vrijeme, nema snage za gore. Da je ovakvo izbačeno prije godinu dana već bi bili preko 100 kn. U svakom slučaju treba imat PTKM na radaru i pri prvim znacima normalizacije stanja ponovno u kupovinu.
-
Veliki promet, mala zarada
https://zse.hr/UserDocsImages…NotREV-K-HR.pdf
Nadam se da će nas bar dividenda uveseliti.
-
Nadzorni je danas u podne ako se ne varam, pa će valjda oko 14h šibnut izvješće, da vidimo i to čudo.
-
-
Definitivno PTKM, izvješće bomba!
-
Ja reko sam sebi ne diraj ništa dok se ne smiri situacija, ali svrbili me prsti pa meznuo danas Medike. Kad su prodavači već darežljivi, a sutra ću saznat koliko je to moje nestrpljenje bilo pametno.
-
Bit će da platforme za trgovanje nisu navikle na ovakve promete