1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. miroz

Posts by miroz

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• miroz
    • April 3, 2021 at 2:15 PM
    Quote from Kivi

što se dividende tiče ja je isto radije vidim na računu nego da ih poništavaju.. recimo da dividendu svake godine reinvestiraš u dionice.. i nakon određenog broja godina ih fino poduplas..

Pa nije li bolje da oni ne isplaćuju dividendu nego da vrijednost dionice raste? Kad isplate dividendu moraš platiti porez pa onda opet kupiš dionice. Bolje da samo držiš, vrijednost dionice raste. A ako želiš lovu, prodaš takvu poskupjelu dionicu i ne platiš porez ako si držao duže od dvije godine.

Po meni dividenda ima smisla samo kad firma ne zna što bi s novcima, odnosno kako ih pametno uložiti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• miroz
    • March 22, 2020 at 1:42 PM
    Quote from tovarish
    Quote from miroz

Kad sam danas vidio gužvu...

Kakva guzva?

Ne rade trafike i dućani i ljudi dolaze po cigarete i sitnice, a kako moraju čuvati razmak od dva metra, ispada da je neka posebna gužva. Nije.

Auti su čekali na desnoj traci Slavonske da uđu na benzinsku. Imaš slike o portalima. A i bježalo se van Zagreba. Panična reakcija. Svi smo iziritirani jednom katastrofom pa sad još pomnoženo s drugom.

Proći će, ali brinu me te "spašavaj se ko može" masovne reakcije.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• miroz
    • March 22, 2020 at 10:03 AM

Kad sam danas vidio gužvu na benzinskama bilo mi je jasno što slijedi u ponedjeljak. Vidjet ćemo barem što znači pravo dno

1. Privacy Policy
  2. Kontakt