5. HPB -3947
8. PBZ -2803
Jos im zajedno ostalo 155 000 kom
5. HPB -3947
8. PBZ -2803
Jos im zajedno ostalo 155 000 kom
Mene ovdje brine prodaja dvoje igraca iz top 10. Da li oni to pokusavaju skroz izaci ili ne?
Po ovoj logici ADPL bi se trebala trziti oko 120kn.
ADPL je pala 45-48% zadnjih mjesec dana a ima cc 25% prihoda iz Rusije.
Kia motors je pala 6,5% zadnjih mjesec dana a ima 7% prihoda iz Rusije.
Bome Grasevina ce paliti ruske tenkove
Ove cijene ce stimulirati i one koji nisu sijali da posiju
MINISTRICA POLJOPRIVREDE DALA ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVE BRINE: Imamo li dovoljno zaliha i 큄to
Ove godine ce se puno sijati, mogla bi i ova krizna godina biti dobra.
HRVATSKA UPOZORENA! Rusi 탑ele obja큄njenje za큄to je '200 pla
nije dobro da nas Rusi toliko spominju....
Svi oni koji se bave turizmom znaju kakva je sezona, koliko traje i koji su sve razlozi da nije duza. Oni koji imaju donre ocjene ne iznajmljuju svoje kapacitete vise od 6 mjeseci, a jedan od razloga je i grijanje. Tj nedostatak istog.
Kakve gluposti vi pricate. Svi imaju klima uredjaj pa onda imaju i grijanje preko istog uredjaja. Plin ima u Puli,Porecu, Rovinju, Umagu....
Postoji i druge vrste grijanja na pelet, drva, loz ulje, propan butan, solarno itd. To sto ste vi odsjeli kod nekog skrtice koji to nije ugradio je vas problem.
Napokon je netko prodao 1 dionicu TSHC , gledam ju mjesecima i cudim se kako se nista sa njom ne trguje. Cudo od dionice, nema niti jedne na asku.
p.s. nemam dionice TSHC
Zar ne bi bilo logično da se tih 30% dionica otpiše kao kompenzacija za rusku nacionalizaciju, i da se tako poveća vlasništvo postojećih dioničara, a ne da se RH uknjiži na to ?
Da počnu upravljat državni uhljebi tek onda firma ne bi valjala ništa.
Pa to bi bilo po meni najpravednije. Te 2 ruske tvornice sudjeluju cca 25% u prihodima grupe(skoro ko udio vecinskog vlasnika)
Nema embarga na ugljen, naftu i plin iz Rusije, tako da ugljen nije razlog za pad dionice.
Pa jel tko zna gdje još HPB ima udjele??? Možda da nisu prodavali obveznice, jer sam primječivao da to rade u zadnje vrijeme, samo nisam išao zatim, jel to skrbnički ili baš oni , a obveznice su zadnje vrijeme baš jako pale...
Mislim da je to kostur od Agrokora. Imali su 300 dionica Jamnice samo, to bi bilo cca 30mil. kn
A ima i u ovom crticu istine
Nasdaq dobro pozelenio, mogli bi i mi sutra
Mogla bi ova godina biti odlicna.
Display MoreEkipa koja prati zna sve pluseve i minuse, na papiru jedna od najboljih dionica – za lijene malo nabacenih brojki (FI2020):
– koeficijent ubrzane likvidnosti 1,4
– koef. tekuće likv 3,7!
– koef. financiranja 0,36
– zadržana dobit 86 mil kn!
Izazovi vlasničke strukture i dalje stoje.
Jučer prošli lijepih 500+ komada, čim su malo spustili letvicu.
Većih količina nema i ovo je dionica za ostaviti djeci.
Cijelu proslu godinu(2021.) je protrgovano 1150 kom dionica po prosjecnoj cijeni od 248kn, ove godine vec 650 po prosjecnoj cijeni 259kn.
Vecih kolicina ima, samo treba podici cijenu
Jucer protrgovano 498 dionica po 260kn.
Svim djelatnicima Bc instituta osigurana je i isplacena cjelovita 13-ta placa. Predsjednik uprave najavio je da ce to biti praksa i u iducim godinama.
Godina je ocito bila uspjesna, nadam se da ce se i dividenda povecati.
Sta je ovdje sve po 80kom.(dionica)? Jel to CERP podijelio po 80 kom. po osobi pa se to sad prodaje?
Amerikanac je vecinski vlasnik Proficia a lova pripada svim dionicarima Proficia. Slpf i vlbt nemaju nista sa ovom lovom.
100 miliona ce se uloziti najvjerovatnije kroz Proficio u Hrvatsku slijedecih 5 godina , a ostatak treba pitati Amerikanca
ne pise da Proficio dobiva lovu.
Al pise da je 2013 Proficio dobio presudom opcinskog suda 140,9 mil kuna glavnice + kamate, 2015 dobio presudu Zupanijskog suda . Ne pise da je to dobio Amerikanac :), a to je osnova za ovu isplatu .