Posts by Lemi
-
-
-
Sve se to krece od 3 do 5%.
U Engleskoj se krece od 2 do 5% na primjeru tisuca nekretnina koje se iznajmljaju i nekretninskih fondova koji se time bave.
-
racunica je dobra osim cijene stana, 115 tisuca opremljen stan koj mozes iznajmit za 450 neces naci
Naci ce, ima ih samo treba gledati. Poznanik je uzeo dvosoban stan u Dubravi za 99000 i iznajmljuje ga za 400.
-
Dok ICF izađe izmasakrirat će dionicu.
Zna li se možda zašto ovako nasilno želi vanka?
I kako je moguće da u eri jeftinog novca nije mogao naći nekog i dogovoriti se. OTC ili dogovor na burzi sa fondom. kakva sve sra*a kupuju a neće KOTR koji je daleko od sra*a.
Barem se nadam jer nisu baš transparentni.
Izgleda da mu se vise ne prodaje , zadnje je prosuo po 85 a sad ima 2000kom na kupnji od 83-85 a njemu je ostalo 1735kom. Da hoce moze hladno danas kompletno izaci.
-
Moja greska kolega. Ja sam gledao kompletno vlasnistvo cijelog zemljista i kampa Lopari i kampa Rapoca koje ukljucuje stotine mobilnih kucica, sanitarne cvorove, restorane, recepcija itd.
-
To konkretno zemljiste je odavno izgradjeno sa 35 kucica(apartmana) koje se iznajmljuju pa neznam kako bi to bilo neiskoristivo zemljiste ???l
Jako veliki dio kućica tog naselja je u privatnom vlasništvu odnosno suvlasništvu, bacite oko na vlasnički list za malene čestice i uvjerite se sami
Bacio sam oko i najmanje 80% svega izgradjenoga je u njihovom vlasnistvu 1/1, pa neznam kakve vlasnicke listove vi gledate i sta smatrate "jako veliki dio kucica"???
-
Ja sam oduvijek bio sumnjičav prema tim hektarima i hektarima prvoklasnog zemljišta s kojima se ništa ne događa već godinama. Po meni su bile moguće dvije opcije: a) ili je uprava zaj..... time što to nije upogonila; b) nije to zemljište baš tako bajno kako se piše na forumu.
Spletom okolnosti naletio sam na jednu konkretnu parcelu Lošinjske plovidbe turizam d.o.o. i to k.č.br. 1056/2, k.o. Nerezine. Tu se radi o preko 20.000 m2 unutar nekakvog turističkog naselja (barem tako izgleda na katastarskom planu), na kojem se zapravo ne može ništa raditi i kojeg je jako teško kapitalizirati. E sad, u tom okruženju svakako ima još puno korisnih kvadrata (upitno koliko u građevinskom području, a koliko izvan), međutim zanima me da li itko ima informacija imaju li još takvih velikih, a zapravo neiskoristivih parcela?
To konkretno zemljiste je odavno izgradjeno sa 35 kucica(apartmana) koje se iznajmljuju pa neznam kako bi to bilo neiskoristivo zemljiste ???
-
Kupuju od drugih za sebe
-
-
Tko je bio na skijanju, zna da pivo košta 4,9EUR.
I zašto toliko ne bi koštalo i na Braču ili u Rovinju?
U Kranjskoj Gori ima Lasko od 3-4Eura pol litre
-
To je na tržištu Progress. Što je to? Mogu li na tom tržištu trgovati i fizičke osobe?
Trziste za manje likvidne dionice ukratko. Svi mogu trgovati ko sa svim dionicama zagrebacke burze.
-
Gdje s uopće trguje s tim dionicama?
-
500 kom je podebljao jedan iz Top 10 .
Tko?
Bivsi broj 7., sadasnji broj 5.
-
Dakle nešto slično što su radili na Proficiu, odnosno što su trebali napraviti pa su odustali.
Nisu odustali nego im nije proslo jer su mislili da se nitko nece javiti i pokusati dokupiti dionice .
-
Valjda i ovaj transformator zasluzuje temu kad se svi za njega otimaju
Prodavac je bio ICF d.d., prodao ravnih 1500kom.
500 kom. je podebljao jedan iz Top 10 .
-
Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!!
. Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto
.
Danas povukao nalog s kupnje, bio dosta dugo al ništa, vidim da neide pa idemo negdje dalje uložiti
Danas je pun mjesec, povukla se riba u dubine
-
Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!!
. Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto
.
-
E moj Radoslave, sta uradi sa ovom dionicom?
-
Zanimljivo trgovanje na LKPC. U 14:32 kupi se 109 komada po 99,5-100Eura a onda se prospe 100kom u 14:34 od 100-94 Eura pa se u 14:37 kupi 20 kom po 100Eura. Kao da netko stopa cijenu a drugi mu neda