1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Lemi

Posts by Lemi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Lemi
    • April 6, 2023 at 3:20 PM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KODT/GS-KODT-6149290c3f52e33eb5cfe83d7767892b.pdf

Dnevni red GS

• TSHC (Tvornica stočne hrane d.d.)

• Lemi
    • March 31, 2023 at 11:33 AM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/TSHC/GS-TSHC-db0ef60500ef1c8a333af71987ad6af0.pdf

87,45 Eura divka neoporezivo

• Ulaganje u nekretnine ZG

• Lemi
    • March 24, 2023 at 9:47 PM

Sve se to krece od 3 do 5%.

U Engleskoj se krece od 2 do 5% na primjeru tisuca nekretnina koje se iznajmljaju i nekretninskih fondova koji se time bave.

• Ulaganje u nekretnine ZG

• Lemi
    • March 24, 2023 at 9:17 PM
    Quote from zdenkic

racunica je dobra osim cijene stana, 115 tisuca opremljen stan koj mozes iznajmit za 450 neces naci

Naci ce, ima ih samo treba gledati. Poznanik je uzeo dvosoban stan u Dubravi za 99000 i iznajmljuje ga za 400.

• KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

• Lemi
    • March 22, 2023 at 11:54 AM
    Quote from Dr.Kalica

Dok ICF izađe izmasakrirat će dionicu.

Zna li se možda zašto ovako nasilno želi vanka?

I kako je moguće da u eri jeftinog novca nije mogao naći nekog i dogovoriti se. OTC ili dogovor na burzi sa fondom. kakva sve sra*a kupuju a neće KOTR koji je daleko od sra*a.

Barem se nadam jer nisu baš transparentni.

Izgleda da mu se vise ne prodaje , zadnje je prosuo po 85 a sad ima 2000kom na kupnji od 83-85 a njemu je ostalo 1735kom. Da hoce moze hladno danas kompletno izaci.

• LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

• Lemi
    • March 16, 2023 at 10:01 AM

Moja greska kolega. Ja sam gledao kompletno vlasnistvo cijelog zemljista i kampa Lopari i kampa Rapoca koje ukljucuje stotine mobilnih kucica, sanitarne cvorove, restorane, recepcija itd.

• Lemi
    • March 16, 2023 at 9:14 AM
    Quote from Philidor
    Quote from Lemi

To konkretno zemljiste je odavno izgradjeno sa 35 kucica(apartmana) koje se iznajmljuju pa neznam kako bi to bilo neiskoristivo zemljiste ???l

Jako veliki dio kućica tog naselja je u privatnom vlasništvu odnosno suvlasništvu, bacite oko na vlasnički list za malene čestice i uvjerite se sami

Bacio sam oko i najmanje 80% svega izgradjenoga je u njihovom vlasnistvu 1/1, pa neznam kakve vlasnicke listove vi gledate i sta smatrate "jako veliki dio kucica"???

• Lemi
    • March 16, 2023 at 8:29 AM
    Quote from Philidor

Ja sam oduvijek bio sumnjičav prema tim hektarima i hektarima prvoklasnog zemljišta s kojima se ništa ne događa već godinama. Po meni su bile moguće dvije opcije: a) ili je uprava zaj..... time što to nije upogonila; b) nije to zemljište baš tako bajno kako se piše na forumu.

Spletom okolnosti naletio sam na jednu konkretnu parcelu Lošinjske plovidbe turizam d.o.o. i to k.č.br. 1056/2, k.o. Nerezine. Tu se radi o preko 20.000 m2 unutar nekakvog turističkog naselja (barem tako izgleda na katastarskom planu), na kojem se zapravo ne može ništa raditi i kojeg je jako teško kapitalizirati. E sad, u tom okruženju svakako ima još puno korisnih kvadrata (upitno koliko u građevinskom području, a koliko izvan), međutim zanima me da li itko ima informacija imaju li još takvih velikih, a zapravo neiskoristivih parcela?

To konkretno zemljiste je odavno izgradjeno sa 35 kucica(apartmana) koje se iznajmljuju pa neznam kako bi to bilo neiskoristivo zemljiste ???

• Lemi
    • March 15, 2023 at 4:28 PM

Kupuju od drugih za sebe :)

• Lemi
    • March 15, 2023 at 4:00 PM

Obavijesti izdavatelja - EHO

Vec se kupuje

• Turističke dionice i perspektive

• Lemi
    • March 14, 2023 at 11:00 AM
    Quote from Zlatek

Tko je bio na skijanju, zna da pivo košta 4,9EUR.

I zašto toliko ne bi koštalo i na Braču ili u Rovinju?

U Kranjskoj Gori ima Lasko od 3-4Eura pol litre ;)

• Lemi
    • March 10, 2023 at 7:11 PM
    Quote from Normani

To je na tržištu Progress. Što je to? Mogu li na tom tržištu trgovati i fizičke osobe?

Trziste za manje likvidne dionice ukratko. Svi mogu trgovati ko sa svim dionicama zagrebacke burze.

• Lemi
    • March 10, 2023 at 7:00 PM
    Quote from Normani

Gdje s uopće trguje s tim dionicama?

KOTR2 : KONČAR - MJERNI TRANSFORMATORI, d.d.

• Lemi
    • March 10, 2023 at 6:33 PM
    Quote from Normani
    Quote from Lemi

500 kom je podebljao jedan iz Top 10 .

Tko?

Bivsi broj 7., sadasnji broj 5.

• PVCM (Pevex)

• Lemi
    • March 10, 2023 at 3:46 PM
    Quote from jack_zg

Dakle nešto slično što su radili na Proficiu, odnosno što su trebali napraviti pa su odustali.

Nisu odustali nego im nije proslo jer su mislili da se nitko nece javiti i pokusati dokupiti dionice .

• Lemi
    • March 7, 2023 at 9:30 PM

Valjda i ovaj transformator zasluzuje temu kad se svi za njega otimaju :)

Prodavac je bio ICF d.d., prodao ravnih 1500kom.

500 kom. je podebljao jedan iz Top 10 .

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Lemi
    • March 7, 2023 at 3:42 PM
    Quote from tento
    Quote from Lemi

Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!! :huh: . Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto :) .

Danas povukao nalog s kupnje, bio dosta dugo al ništa, vidim da neide pa idemo negdje dalje uložiti ;)

Danas je pun mjesec, povukla se riba u dubine

• Lemi
    • March 7, 2023 at 2:13 PM

Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!! :huh: . Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto :) .

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• Lemi
    • March 7, 2023 at 12:04 PM

E moj Radoslave, sta uradi sa ovom dionicom? ?(

• Lemi
    • March 6, 2023 at 2:41 PM

Zanimljivo trgovanje na LKPC. U 14:32 kupi se 109 komada po 99,5-100Eura a onda se prospe 100kom u 14:34 od 100-94 Eura pa se u 14:37 kupi 20 kom po 100Eura. Kao da netko stopa cijenu a drugi mu neda :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt