E to je povijesna transakcija na OPTA svaka čast 172 884 kom po 5,30.
Posts by Si4Marc
-
-
meni tek danas stigla ponuda za preuzimanje i sada me malo sram, jer nemam više dionice
Ja imam, ali ne dam. Neka stoje još koju godinu.
-
Ja očekujem sutra.
Naravno 16:30 ako bude.
-
Haha 5,36 fer pa ako sam čekao produžetke pa mogu i izvođenje penala odgledati.
-
Otkud ste sad svi počeli izvlačiti 6.7 kn?
A vidi se da je netko i prespavao neke sumnjive transakcije člana uprave Optime.
-
Da ne budu tema u saborskim klupama spasila ih je za sada samo trakavica sa covid referendumom. Zato neka dobro pripaze sa kolikom će cijenom istrčat pred male dioničare. Svaka lipa ispod 6,70 bi ih mogla skupo koštat.
kolega ne znam po cemu? ako HT zaista dobija sa ZABAom 5,34 / dionici, po cemuu vi misltie da zasluzujete vise?
"e znate transakcije u regiji su bile po 5 - 7 EBITDA, e znate niti jedan operater nije prodan ovako jeftino," kolega ako nitko nije nudio više, to je tako.. mislite da je meni drago što su tako malo ponudili. pa prodao sam sa 10ak% minusa...
Nisu oni dobili 5,34. Mi ne znamo koliko su oni dobili. Ali znamo po kojim su se cijenama unazad tri mjeseca od sklapanja dogovora o prodaji njihovih udjela kretale vrijednosti dionice Optime. I na temelju toga mogu ponuditi ponderiranu vrijednost dionice iz tog perioda, ali mogu i više to njim nitko ne brani.
-
Ako se ništa nije promijenilo čekamo jedan petak 15:30 za javnu objavu.
-
Mislim da bi bilo korektno kad su objavili vijest o prodaji svojih udjela u Optimi da su napisali i iznos. Eto sama ta mala sitnica nedostaje.
-
znači igra lagano kreće....
Ako se ne varam Gulin je i u ZABI tako da su to ZABA i HT predstavnici.
-
znači igra lagano kreće....
Ako se ne varam Guli je i u ZABI tako da su to ZABA i HT sredstavnici.
-
A glede HANFE i KK ne treba previse ocekivati jer ipak je on uposlenik ovdje :
https://www.index.hr/vijesti/clanak…fe/1021352.aspx
Treba se strpiti i vidjeti sto ce biti, kao sto je kolega rekao u Siemensu je bila dobra prica.
Opa kreće priprema za Podravku.
-
Smijem pitat sto nije ispunjeno. Vlada promijenila zakon, hakom poslao atznu na misljenje i odluku, atzn donio odluku na koju se moglo zaliti do 13.12 , jednino ako se netko zalio onda cekamo nastavak trakavice ako nije kad dostave , daju telemahu odluku krece ponuda i preuzimanje. Jesam li dobro sve to shvatio ili mi nesto promaklo
Atzn nije donio nikakvu odluku. Još se čeka njegova odluka.
-
Evo ga na 784 sa bude TPNG za 0,50 lipa išao gore.
-
AP Revelin Current Port: RIJEKA
dovezo kontejner ?
Luka u Bakru - rasuti teret. Ali spada pod Luka Rijeka
-
Opa i na ZSE black friday.
-
Da i JDPL je samo na krilima rasta Indexa od 15,00 kn doskočio čak do 70,00 kn, a nisu baš na čvrstim temeljima. Namjerno nisam spomenuo ATPL. Tako da ako Index bude išao preko 650 tko zna možda TPNG dionica i dosegne svoj nekadašnji maksimum od 60,00 kn. Pisali su da za naftaše prosinac donosi rast e sad budemo vidjeli da li su stručnjaci bili u pravu.
-
Sad kad je protekao određeni vremenski period riječ uskoro dobila je sasvim novo značenje.
-
Hvala. Pitam jer je supruga naslijedila stotinjak dionica pa si mislim možda nisu podaci bili poslani pa ima zaostale dividende.
Sve to se rješava sa SKDD. Naravno uz priloženu dokumentaciju - riješenje o nasljeđivanju koje izdaje javni bilježnik nakon provedene ostavinska rasprave.
-
Ako se ne varam bilo je pisano oko 650 670
-
Očito za TPNG porast Indexa BAID i BAIT ne vrijedi kao kad BDI raste kod ATPL. Šteta