1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Infinity

Posts by Infinity

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 17, 2023 at 6:26 PM

Kupnjom 2 LPG-a uduplana vrijednost flote🔕

Trajekt pokriva trenutnu cijenu dionice ukoliko prode natječaj.

Dugovanja refinancirana i pod kontrolom dugorocnih profitabilnih najmova 3 broda.

…. a neki bi tili kupovati opet po 50kn,kupuje se budućnost a ne proslost?

S Jadroplovom do milijuna 😜

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Infinity
    • January 17, 2023 at 2:06 PM
    Quote from Moller
    Quote from Infinity

Podsjetimo, jahta ruskih oligarha misteriozno je nestala pod okriljem noći. Zanimljivo je da je na Murteru na njezin vez uplovila gotovo ista jahta, a 'Irina VU' koja je trebala biti pod sankcijama i zapečaćena završila je u turskoj marini Didim na Egejskome moru, gdje je sada usidrena.

Heh, biće su samo ime broda prominili,IMO broj itd… 😅

Sultanija će se zvati.

a turčini su uvijek bili pametniji od naših, i Linić im je poslao 5mil.€ za Dioki, valjda su mu što vratili, ups, ženi, on nema ništa jer mora biti čist i pred bogom i partijom, nije on Josipa naša, bog je blagoslovio i nju i njeno poštenje

Mora ce Plenky ka pravi Sultan imati vise žena da se malo svote razvodne 🙄,samo da ga ostali ne kopiraju jao nam ga onda.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Infinity
    • January 17, 2023 at 1:44 PM
    Quote from Moller
    Quote from KultLicnosti

Hajduk je zadnji put bia prvak kad je ćaća vlada. =O

ćaća je ZNA, a ovi ni jahtu ne znaju sačuvati,

https://www.vecernji.hr/vijesti/premij…zrazili-1649921

ćaća bi nju ovdi parkira, dok se Malo vitra ne smiri

Hoteli Božava - Znamenitosti

Display More

Podsjetimo, jahta ruskih oligarha misteriozno je nestala pod okriljem noći. Zanimljivo je da je na Murteru na njezin vez uplovila gotovo ista jahta, a 'Irina VU' koja je trebala biti pod sankcijama i zapečaćena završila je u turskoj marini Didim na Egejskome moru, gdje je sada usidrena.

Heh, biće su samo ime broda prominili,IMO broj itd… 😅

• DRY BULK

• Infinity
    • January 16, 2023 at 8:56 PM

Sve otišlo u dionice,zalihe kokica na minimumu a sve mi se čini da potražnja raste 😁

• DRY BULK

• Infinity
    • January 16, 2023 at 1:42 PM

Bosphorus traffic stopped after ship ran aground

A cargo ship sailing from Ukraine ran aground in Turkey's Bosphorus Strait suspending all traffic, the local media reported on Monday citing the Turkish Tribeca Shipping Agency.

According to reports, the ship in question, MKK-1, got stranded close to Istanbul's Beykoz district at the northern end of the sea passage due to a rudder failure.

No damage has been reported, and the General Directorate of Coastal Safety dispatched rescue vessels to assist the 142-meter-long grain carrier bound for the Turkish Mediterranean port of Mersin.

• DRY BULK

• Infinity
    • January 12, 2023 at 7:55 PM

Malo je trenutno nezgodno biti u kešu dok sve raste, brodari trenutno miruju.

Ako ne popuste situacija se dodatno komplicira….

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• Infinity
    • January 12, 2023 at 7:34 PM

Ulpl je izgleda pojam za transparentnost.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 11, 2023 at 10:00 AM
    Quote from Infinity
    Quote from plavi01

Poštovani nije mi baš razumljivo što je pjesnik htio reči s ovih 200 kn.

48 M Usd od inovacijskog fonda za trajekte ako prode nazjecaj u 3.mj navodno papirologija spremna…

Ima tu na linku za poslušati.

https://radio.hrt.hr/radio-split/vi…tanker-10502621

Ispričavam se,krivo sam razumia iznos,takoder kriva valuta.

Izgleda da je iznos četrnaest.osam M€ umisto 48

Pardon.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Infinity
    • January 10, 2023 at 3:54 PM
    Quote from Moller

crobi napušta zonu sumraka, pa ako još ima slobodnog keša, može se još pokupiti kakvog jeftinog turista prije dolaska euro(se)zone

Pred sezonu bi većina mogla Kineski pričati uz more

• DRY BULK

• Infinity
    • January 10, 2023 at 12:05 PM
    Quote from Manu
    Quote from BudFox

Ovo je već ružno za gledati kako futuresi padaju, Capeovi za veljaču oko 7k $.

Čini se da dolazi recesija, ako je suditi po vozarinama.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

S obzirom da dolazi recesija na koliko je postavljen recesijski nalog na bidu?

Kolega se samo brine za nas pa bi i mi tribali uzvratiti te osnovati nekakav dobrovoljni fond i svak staviti koji kom dionice u njega… ako ne uspije kupiti da mu udjelimo 😅

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 10, 2023 at 10:08 AM

Malo mi je sumljiva prodaja Agrama.

…izložiti min. 5200 kom u najgorem periodu za prodaju dok Kinezi slave NG a cijena poronila na malom prometu mi izgleda više na strašenje nego ozbiljnu prodaju??

• DRY BULK

• Infinity
    • January 9, 2023 at 2:45 PM
    Quote from BudFox

Lijepo sam vam pisao prošlo ljeto na 550 kn da će vozarine pasti, pa ste isto pisali

da je to nemoguće jer traje SuperCiklus i davali mi smajlije i slično, a na kraju

vozarine potonule ispod 10k $, a dionica ATPL pala na 360kn, a jedini koji me

poslušao je bio Moller koji je prodao. Vidim da i dalje nastavljate po istom, ali

dobro, samo dajte! Ono što me zanima, ako mi zna tko reći gdje je nestao i gdje

se skriva SuperCiklus:?:

Iz intervjua od Domjana iz ATPL (osim da otvaraju polikliniku da pomognu Grooduu :rolleyes: ),

ako ga je tko pročitao, je zaključak da sve nade polažu u otvaranje kineskog gospodarstva

iza kineske Nove godine, a onda ćemo vidjeti kako će se dalje odvijati situacija. Odradili su 6

dokovanja i imali havariju na brodu Revelin i izgubili su dosta prihoda u 2022. godini kada su

trebali krcati pare na maksimumu, a ostala su im još 2 ili 3 dokovanja ove godine i dolaze 2

nova broda, pa ako ostanu vozarine na razinama 12 ili 13k $ to im neće biti dovoljno za

pokrivanje troškova, ali promatrajmo! Možda Kina stvarno počne uvoziti željezo i ugljen kao

prije.

Što se tiče BDRY indeksa koliko vidim cijena ugljena se prepolovila u odnosu na prošlu godinu,

te je pala potražnja za istim, a Panamaxi i Supramaxi 70-80% prevoze ugljen, pa je svakako

zanimljivo razdoblje ispred nas.

https://markets.businessinsider.com/commodities/coal-price

Display More

Inače ovih +5.63 % piše u crvenoj ili ste obojali ovom prigodom?😆

Odrađena NUŽNA dokovanja, refinancirani krediti,pomlađivanje flote i zarađuje se sa zaključanom Kinom.

Sad ide nova runda…

Files

C50EC06C-51AD-4ED9-ADC5-C0432B3DC820.jpeg 91.42 kB – 0 Downloads
  • DRY BULK

• Infinity
    • January 9, 2023 at 1:37 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Infinity

Jeli lakše bilo cilu sliku staviti ili trošiti vrime otkiniti zeleni dio? 😅

Evo za cijelu godinu i Panamaxi i Supramaxi su za cijelu 2023. godinu negdje oko BE.

Q1 je za sada ispod BE, a sve ovisi da li će rasplamsati Covid u Kini nakon popuštanja

Zero Covid politike.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

😂 😍 🥳

Rasplaka san se

Files

0E2095C3-029F-4EC2-8249-8BD88548AC54.jpeg 145.12 kB – 0 Downloads
  • DRY BULK

• Infinity
    • January 9, 2023 at 1:15 PM
    Quote from BudFox

Futuresi za siječanj i veljaču još su uvijek u debelom minusu u odnosu na BE.

Po futuresima za siječanj Panamaxi bi mogli značajnije pasti slijedećih dana.

Jeli lakše bilo cilu sliku staviti ili trošiti vrime otkiniti zeleni dio? 😅

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Infinity
    • January 9, 2023 at 12:45 PM
    Quote from darac11

WTF! Crobex je u plusu 2 posto😯. Tko je umro? 🤣🤣🤣🤣🤣

. . .

Files

8CC9A375-42A7-4251-A773-0B1DF53ABCD4.jpeg 88.01 kB – 0 Downloads
  • JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 8, 2023 at 12:33 PM
    Quote from plavi01

Poštovani nije mi baš razumljivo što je pjesnik htio reči s ovih 200 kn.

48 M Usd od inovacijskog fonda za trajekte ako prode nazjecaj u 3.mj navodno papirologija spremna…

Ima tu na linku za poslušati.

Jadroplov - nakon preuzimanja "Marka Marulića" ugovoren novi LPG tanker ....
     Uprava splitskog brodara Jadroplova sklopila je s japanskim brodogradilištem "Seseke" ugovor o gradnji i kupnji novog tankera za prijevoz ukapljenog…
    radio.hrt.hr
  • JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 7, 2023 at 10:53 AM

Teško se odvojiti od Kune ali prođe li EU natječaj,ovisno o kretanju dolara,stiže poklon bon u vrijednosti preko 200kn po dionici 😮‍💨.

Trenutna cijena oko 70kn ili 4,6 kroasana u dalmatinskoj pekari inozemnih vlasnika.

• DRY BULK

• Infinity
    • January 7, 2023 at 10:33 AM

Fjućersi pozelembaćili

BDRY treči dan ćupa up,ovaj tjedan veči za +8,41%

Vani otimaćina a kraljicu zakljućala tri kralja i ostavili je da ćući ćekajuči,nema baš sreče…

Saćekati sljedeči tjedan,.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • January 4, 2023 at 6:05 PM

Biće g.Grubišić pogleda gledalicu pa mislia da su još cijene u kunama 😅

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Infinity
    • January 4, 2023 at 6:01 PM
    Quote from hugh
    Quote from Festival

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/vije…m-putem-1254026

Marko Domijan za Dubrovacki vijesnik

6 dokovanja ove godine.....nije li trebalo biti 9 ili sam ja nešto pobrkao?......3 ostavili za ovu godinu?......

Nisam očekiva da budno pratite pošto “znate” da bulkeri idu u propast 😜

1. Privacy Policy
  2. Kontakt