1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Infinity

Posts by Infinity

• Porez na nekretnine

• Infinity
    • March 14, 2023 at 10:28 AM

Koliko ja razumin iz daleka (manje mi smrdi)

Država pokušava sabotirati Zagreb ujedno i građane ZG jer su hebi ga izgubili vlast pa umisto da pomognu što bi im i tribala biti namjera oni sabotiraju sadašnju ekipu.

Kako bi odzvonilo da se sve dovede u red a nije njihovih ruku djelo?

Po meni je tu pobjednik izbora (ako nije u gabaritima) automatski gubitnik.

• Porez na nekretnine

• Infinity
    • March 14, 2023 at 10:04 AM
    Quote from Moller
    Quote from Infinity

Da se ima neki dugoročni plan i namjera unapređenja imalo bi smisla raspravljati i potruditi se.

Sami sebe sustavno devastiramo i pljačkamo u svojoj vlastitoj “kući”.

Ubili su optimizam i povjerenje odavno.

Nema nikakve naznake da će biti bolje,žalosno koliko smo imali potencijala koji prepuštamo drugima za kratkoročne mrvice koje nas naknadno skupo koštaju i razrijeđivaju.

Oteli sami sebi i za sljedeće generacije budućnost i ponos.

kako naše uređenje države sve više podsjeća na kaubojsko,

da sažmemo raspravu općenito o porezima i davanjima,

nekada su šerifi bili zaduženi da štite i održavaju red u gradu,

danas su šerifi zaduženi da ga rasturaju i na žalost imaju previše pomoćnika da im to ne bi uspjelo

gledam ovoga glavnoga šerifa, nazovimo ga Smećić,

koliko već traje ta njegova borba s bezvrijednim smećem,

zamislimo kako će rješavati porez na nekretnine,

mislim da smo čobana samo zamijenili električnim pastirom

Display More

Mrvicu lakše bi bilo da smo sami “proizveli električnog pastira” 🙄

• Porez na nekretnine

• Infinity
    • March 14, 2023 at 9:54 AM
    Quote from Paulie
    Quote from Infinity

Da nam nisu jadne plaće onda bi se omjer prominia full stop

Kaže Fižulić: “Nije problem u tisućama apartmana namijenih turistima već u desetinama tisuća praznih stanova, u neuređenim građevinskim parcelama i zapuštenim poljoprivrednim površinama.”

Znači ako je netko dobio neke zemlje koje su uvijek bile u njegovoj obitelji, mora ih rasprodati ?

I tko je taj tko bi prosuđivao što se smatra zapuštenom zemljom ?

I osobno pitanje za Fižulića, voli li on kopati i misli li da bi porez doveo do toga da se sva polja obrade ?

Da se ima neki dugoročni plan i namjera unapređenja imalo bi smisla raspravljati i potruditi se.

Sami sebe sustavno devastiramo i pljačkamo u svojoj vlastitoj “kući”.

Ubili su optimizam i povjerenje odavno.

Nema nikakve naznake da će biti bolje,žalosno koliko smo imali potencijala koji prepuštamo drugima za kratkoročne mrvice koje nas naknadno skupo koštaju i razrijeđivaju.

Oteli sami sebi i za sljedeće generacije budućnost i ponos.

• Porez na nekretnine

• Infinity
    • March 14, 2023 at 9:12 AM
    Quote from Manu

A ovaj je više nego konkretan. Čak preferira porez na nekretnine u odnosu na najam apartmana.

https://www.telegram.hr/politika-krimi…-na-nekretnine/

Da nam nisu jadne plaće onda bi se omjer prominia full stop

• Porezi i porezni sustav u RH - općenito

• Infinity
    • March 13, 2023 at 6:41 PM
    Quote from zdenkic
    Quote from st-brajo

Manu

valjda ti je jasno da oni drže većinu općina i županija i da bi novac od poreza na nekretnine opet išao njima?

ja ipak mislim da nebi

svi porezi do sada su se potrosili na glupe stvari, ali taj porez od nekretnina bi bio prvi porez koji bi oni to potrosili na pametne stvari

treba biti pozitivan i vjerovati im

podrska

Display More
    Grad Zadar platio sliku lokalnom umjetniku 50 tisuća eura, oporba najavila istragu DORH-a
    ZADAR - Grad Zadar je od mladog zadarskog slikara Marija Javorana otkupio sliku "Mediteraneo", plativši je vrtoglavih 50 tisuća eura. Slika je proglašena…
    www.morski.hr

Uvik se nađe nešto pametno za kupiti, pojačati poreze i prireze pa se možda skupi za onu da nas uvik gleda 👀

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Infinity
    • March 13, 2023 at 4:14 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Infinity

Ako zafali Unicredit-u mogli bi još neku izvarednu dividendu do kraja godine izbaciti 😅

to bi im bia kusur.

prije da će ju nekome uvaliti, dao Bog nekoj američkoj banci pa da imamo premium brokersko iskustvo 🤷

Ne,ne neka njima kusuraju,njihovi sitniši su nama O2 😁

• Infinity
    • March 13, 2023 at 3:57 PM
    Quote from zdenkic

zato se ZABA drzi na istom

nema do hrvata

Ako zafali Unicredit-u mogli bi još neku izvarednu dividendu do kraja godine izbaciti 😅

• Infinity
    • March 13, 2023 at 2:56 PM
    Quote from Dr.Kalica
    Quote from BudFox

Šta nije onaj neki takozvani stable coin pao za 99% prije godinu dana i to u jednom danu?

Ako je to stabilnost, onda ne znam što je to nestabilna valuta ^^ ^^

Da, UST.

I tu sam popušio 250k jer sam ostao zaključan na Binance Earn i nisam mogao izaći. Zapravo manje jer sam prodao na 0.12 i dobio još nešto malo LUNC prevare. Ali uglavnom popušio većinuu. Srećom sam većinu kripta držao u BUSD.

Tkogod kaže da je kripto sigurniji od dionica nije baš pri zdravoj pameti. Preporučam da ga odmah stavite block/ignore i uštedite vrijeme rasprava i nepotrebno čitanje posta.

Vidim da se vanka pad nastavlja. Nažalost već sam izašao iz shorta jer sam teški amater. A nisam ništa ni prodao na ZSE. Jer stalno netko iskače na prodaji ispred mene. Netko od ovih kojima nema panike i sve je u redu. kakvi klauni majko mila.

Display More

Kolega nisu vam drugi krivi za vaše gubitke da ih omalovažavate.

• TUHO (TURISTHOTEL d.d.)

• Infinity
    • March 13, 2023 at 2:47 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Jeli ovo krivo čitam ili oni sami kažu da su im nudili extra obveznice a prodavatelji nisu htjeli?

Valjda im je previše bilo?

O povlaštenim informacijama ni riječi.Znači da će za to netko odgovarati pa se nisu tili dodatno izlagati 🤗

• Infinity
    • March 13, 2023 at 2:36 PM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/TUHO/COI-TUHO-e89aeaeab2ef73d9fa449679666930b9.pdf

Mebi li bilo prigodno prezentirati FI za 2022.g. ako je čak moguće u Eurima ?

Tko želi ostati u dionici da vidi kako posluje preuzimatelj odnosno mogući većinski vlasnik.

• DRY BULK

• Infinity
    • March 13, 2023 at 12:28 PM
    Quote from 5. Element

Ma dzaba sve. Danas je padovanski dan.

13.06. je sv. Ante Padovanski

• Infinity
    • March 13, 2023 at 10:40 AM
    Quote from Junius

Kolega Emile, jel kod vas erste radi???

Blokalo

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Infinity
    • March 13, 2023 at 9:50 AM

Aktivne su te banke

Files

3B2C43BA-60B7-4737-ADF7-B46B864D8BC0.png 161.81 kB – 0 Downloads

• Infinity
    • March 12, 2023 at 11:56 PM
    Quote from zdenkic

nista od ovog SVBa, kako vidim po novim vrijestima, izgleda da ce vecini vratiti pare, sto bi znacilo da banke ne trebaju imat nikakav risk management, samo trosi i kockaj, kad popusis bude te uncle sam izbavio

Neko ima recept i nanjušia di se može destabilizirati,obradia banku,pokupia vrhnje pa nek drugi vraća? 🙄

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Infinity
    • March 12, 2023 at 10:37 AM
    Quote from harpun

150 do 350 milijuna kuna

min. po 90 kn

Ako bi se izdalo isti broj dionica kao i zadnji pokušaj dokapa po min. 25kn ispada još povoljnije sad po 90 kn koliko su od onda keša napravili,stari dugovi se smanjili a novi imaju 2 broda više povoljne kupnje sa osiguranim dugoročnim najmom.

NAV bi triba rapidnije rasti u ovoj godini,veća flota i žešće zatvaranje dugova…

• Infinity
    • March 12, 2023 at 10:12 AM

Kaže jedan od naslova članka:

Tankerska želi preuzeti turisthotel kako bi ostao u Zadru

Tko je vlasnik Tankerske?

Tankerska Holding GmbH, Vienna, Austria
    Tankerska Holding GmbH, Vienna, Austria, Firmenbuch 219670w: Total assets, Earnings, Employees, Network, Financial information
    www.northdata.com

Surađuju sa Rusima.

Evo i trenutne pozicije Tankera Dugi otok

Drito u Rusiji.

DUGI OTOK, Crude Oil Tanker - Details and current position - IMO 9334727 - VesselFinder

Tajanstvena flota okupirala oceane, iz dana u dan sve je veća. I svi rade za jednog čovjeka...
    Širenje flote u sjeni naglašava dramatične promjene koje je rat u Ukrajini donio na globalno tržište nafte
    www.jutarnji.hr

Narasli su za TNG također?

Ja tu samo vidim da se otima našim familijama i mirovincima te odlazi u nepovrat.

• Infinity
    • March 11, 2023 at 4:24 PM

“S obzirom da je Turisthotel prijavio sumnju na objavu povlaštenih informacija putem elektronskih poruka, Hanfa izričito u okvirima svojih ovlasti o tome provodi dodatni nadzorni postupak koji će utvrditi je li u tim porukama iznesena povlaštena informacija kako je definira Uredba o zlouporabi tržišta. Taj postupak neće imati utjecaj na odluku iz ovog rješenja”, navodi se u priopćenju.

Prvo moraju razmotriti što je to internet i kako to funkcionira.

Također triba ustanoviti koji je operater,HT ili neki drugi…

Dali je optika u pitanju…

Kakve veze ima svjetlosna brzina sa impulsima….

Koje marke je tipkovnica i dali je korištena neka druga pa naknadno zamijenjena.

Zašto se za elektronsku poštu koristi e-mail kratica?

Varate se ako mislite da se jednostavno vidi da je osoba “A” poslala osobi “B”

“nešto” tad i tad.

…ali ionako je to nebitno? 🤦🏻‍♂️

• Infinity
    • March 11, 2023 at 4:07 PM

„Uzimajući u obzir dosadašnju javnu komunikaciju predstavnika Turisthotela i Tankerske plovidbe te pojedinih dioničara, Hanfa je dodatno uputila dopise objema društvima da se tijekom trajanja ponude za preuzimanje pridržavaju odredbi ZPDD-a povezanih s javnim izražavanjem komentara i mišljenja, kako bi se svim ostalim ulagačima omogućilo da samostalno i razborito donesu vlastitu investicijsku odluku“, objavila je Hanfa.

Evo na ni dioničari nesmu zucniti ? 😁👻

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Infinity
    • March 10, 2023 at 9:02 PM
    Quote from hugh
    Quote from havi

Nemojte se ljutiti al najviše šupljih priča barem na ovom forumu ste vi napisali?

Raspad sistema, pad na niske razine, nema dividende, nitko neće kupiti državne dionice i sl.

Kako to pojasnjavate?

tak da ćes sa takvim stavom dionice ostavit unucima..........

Nek i unuci uživaju u dividendama,napokon nešto pozitivno od hugh-a

• Infinity
    • March 10, 2023 at 1:47 PM
    Odvjetništvo je pokrenulo izvide oko prodaje dionica Turisthotela nakon pisanja Zadarskog.hr! Evo tko je dosad bio na razgovoru u policiji...
    Zahvaljujući pisanju portala Zadarski.hr, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je zatražilo provođenje izvida oko mogućih nezakonitosti oko prodaje dionica…
    slobodnadalmacija.hr

. . .

1. Privacy Policy
  2. Kontakt