Prvi val napuštanja Rusije je bila zapadna pamet,drugi val Ruska pamet i imučniji.
Tko se nije snaša osta je taoc u vlastitoj državi.
Ako je po nekima tamo trenutno život bolji nego prije ovih događanja mislim da bi se tribali preispitati.
Prvi val napuštanja Rusije je bila zapadna pamet,drugi val Ruska pamet i imučniji.
Tko se nije snaša osta je taoc u vlastitoj državi.
Ako je po nekima tamo trenutno život bolji nego prije ovih događanja mislim da bi se tribali preispitati.
Najtraženiji predmet u Rusiji je manica za otvoriti prozor na autu 😅
Kinezi se još nisu psihički oporavili od muke kad su pokušavali proizvesti vršak kemijske olovke. 😅
Kako je cijena kvadrature značajno porasla u zadnje vrime je moderno vratiti dupli avans i prodati skuplje nekom drugom te dodatno zaraditi.
Nemam info za ovu situaciju ali eto, nebi to tribalo nigdi pobići
Kakvo je to objašnjenje zašto stanovi još nisu izgrađEni?
Koliko se sjećam 2019 su tražili 4000 eura po kvadratu. Uplaćivali su 20 posto ljudi odmah. Kakvo je objašnjenje da stanova još nema?
Ja to ne razumijem.
Izvinjavamo se, negdi je zapelo,vraćamo Vaš ulog…
Na drugu stranu nam se otvorilo pa ćemo prvo to popratiti a beton ćemo naplatiti naknadno po višoj cijeni,čekat će nas….
Ja se sjećam da su 2019 neki forumaši na Poslovnom pričali da su uplatili avans za stanove.
Ne znam zašto u međuvremenu to nije izgrađeno. Love na računu ima, a i kupaca nekretnina na moru. To je atraktivna lokacija.
Kako je cijena kvadrature značajno porasla u zadnje vrime je moderno vratiti dupli avans i prodati skuplje nekom drugom te dodatno zaraditi.
Nemam info za ovu situaciju ali eto, nebi to tribalo nigdi pobići
Vidim da su ovi lovci na dividende baš, baš zaradili na zabi, masu...nadam se da je barem netko poslušao i jučer sve prodao...
Uvik ostane mrvica posli dobrog i obilnog ručka
Pojednostavljeni obračun struje van granice
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pozdrav Kolege.
Brod MEGA SUN krca staro željezo u Rijeci.
Je li ima netko informaciju o čemu se ovdje radi.
Na ovom gatu krca staro željezo inače samo Split, a bio je jednom i Trogir.
Omanji brod i dovoljno star da ga JDPL preuzme i napravi deal stoljeća. 😅
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-rijec-15322368
Sada slatke brige kako podijeliti taj visak…
Nek ne budu sebični,dio i drugim strankama podijeliti.
ja sam prespavao u kesu, ali nisam ljut, jos cekam pad, sad ce, samo sto nije
Ja full in, također nisam ljut
Ostali šivaju uniforme mobiliziranima
IGH bi mogao u stečaj. Ide aktiviranje bankovne garancije od HŽ-a, na cca milijun eura!
Odakle vam taj info?
to su informacije zbog kojih ZSE treba obustaviti trgovinu a ne ostaviti IGH u slobodnom padu.
Iskoristite neku rutu od HŽ-a za još jednu jutarnju liniju i sve će biti ok
Obavijest o refinanciranju brodova Peristil i Solin Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
Vjerovali ili ne…..
Tramak sa 2 broda vrijednosti cca 29 M $
proslavili sa nijednom prodanom dionicom.
🤓😁
Normalno da si nemiran kad si ponovo izasao iz dionice ocekujuci (po ko zna koji) smak svijeta....
Cisto odoka, s obzirom na predlozenu dividendu, treba ti ulaz od oko 50 eura da bi bio na nekom dobitku u odnosu na par tjedana prije...
Trebat ce se dooobro potrudit svrljajuci ovdje ne bi li nesto ubo...
Vrlo vjerojatno da je prisutan gubitak obzirom da je ukrcaj bia u zadnjem vagonu 🙄
postoji i treća kriza koja se ubrzano približava, a manifestira se u pojačanim otkazima u tech sektoru (kako to, kad svi "trube" o digitalizaciji?
), a ni tu još uvijek ne možemo procijeniti magnitudu i širenje prema ostalim sektorima.
tu tek moramo vidjeti kako će to utjecati na povlačenje novca iz mirovinskih fondova i šta će to značiti za tržišta kapitala.
to su sve neke, za stock market, "puzajuće" krize, a koje stock market trenutno ne vidi, za razliku od bond marketa.
u kojem trenutku će se sve to skupa manifestirati, pojma nemam, i baš zato sam trenutno u cash-u 🤷
Moram priznati da ste tri koraka isprid mene, ja još ni prvu krizu nisan ositia 😁
Evo ga,pretvoria se u optimistu 😆
Napokon pozicioniran još da podočnjaci splasnu i to je to.
Kad bi se moglo birati meni bi najlipše sila neka jača isplata oko kineske NG za dokup pa laganije kvartalno🤗
Ne sjećamo se kad je država ukinula porez, pa jel se netko sijeća kada se na trgu bana Jelačića okupilo 100.000 ljudi tražeći ukidanje poreza i smanjenje državne birokracije bar za pola, što se bojite dobiti pendrek po leđima, gdje su nam mladi, najveća tragedija je što su mladi u komunističkoj Jugoslaviji bili buntovniji nego što su mladi danas u demokraciji
Mladi su po Njemačkoj 🥲
dionice sam uglavnom pokupovao,
a zaboravio kupiti palmu,
jel sada kasno
Lakše će biti kupiti otok s palmom nego se maltretirati transportirati palmu 😉😙
Skoblar i očito nije za prodaju,vjerojatno bi uz njega ostalo još dioničara kad bi mirovinci malo stisli i pokupili ostatak.
Erste ima tu friški veći ulaz i solidan postotak na dividende sljedećih 600 godina.Ovakve pozicije bi se tribale držati i pojačavati.
Politička volja bi tribala kontrasmjer okreniti.
Ode zemlja,uhodano,zdravo i profitabilno poslovanje u nepovrat.
Na TPNG su imali lošu poziciju u odnosu na većinskog zbog statuta o dokapitalizaciji sa stvarima i pravima.
Ovdi tog nema u statutu,imaju prostora za borbu ili je lakše okreniti drugi obraz.
Tržište kapitala se raspada evo i LKRI izgleda odlazi.Preporod JDPL ih navodno ne zanima,ATPL prošlogodišnja i ovogodišnja 10% dividenda im nije u fokusu.
Prodajmo i to ionako imamo jaku HRM pa nam ne triba više brodova 😢
Banke su u tudim rukama,ZABA van praga,riješimo se svih do kraja,što će nama to?
Najbolje da ulože u kripto pa uživamo u razvoju i penzijama jer ovakvo ulaganje da bi se prosljeđivalo dalje nigdi ne vodi.