1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Infinity

Posts by Infinity

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Infinity
    • January 18, 2024 at 2:15 PM
    Quote from Si4Marc

Ja bih ovim direktorima dao otkaz i to momentalni nakon preuzimanja firme. Ako su tako brzo potkopali ovu ni u drugoj sigurno ne budu marljivo radili za dobrobit i opstanak. Toliko o rukovodstvu ATPL ni vizije, ni stručnosti prodali je kao Juda Isusa za par škuda.

Možda Juda misli kad dođe još veći Juda da će mu nastaviti poklanjati dionice sljedećih godina kao što smo mu mi poklanjali?

Obe Jude su tu na skliskom terenu za sad.

Mali Juda bi ima čvršći stav kao direktor i dioničar nego kao samo direktor bez morala ukoliko misli na ikakvu dobrobit osim šture vlastite i ko zna kakvih dogovorenih benefita sa većim Judom

• Infinity
    • January 18, 2024 at 12:18 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from StatusQuo

Nije mi jasno kako ce prodat ako po statutu imaju lock period od 3 godine da ih ne smiju prodat, trebalo bi im poslat mail da se ocituju ili to ne vrijedi za izvrsne direktore nego samo za upravni odbor treba to procitat malo bolje ?

Izgleda zaboravio na taj Lock dio :S

Ovo bi ga moglo doslovno staviti bok uz bok sa bakicom s pazara.

• Infinity
    • January 18, 2024 at 11:05 AM
    Quote from Manu

Zanimljivo da se u mišljenju nisu osvrnuli na neto vrijednost imovine koju su sami iznosili u izvješćima i diskont ponude u odnosu na tu vrijednost. S druge strane istaknuli su premiju od čak 7% u odnosu na tržišne prosjeke trgovanja dionicom.

Jesu ali u stilu eno vam pa čitajte u prijašnjim izvještajima

• Infinity
    • January 18, 2024 at 10:36 AM

Da je "muško" bi reka trenutnu vrijednost pa upozoriti drage dionike da se ista u volatilnosti može samnjiti ali isto tako i povećati.

Simply as that!!

• Infinity
    • January 18, 2024 at 10:02 AM

U TUHO su prodrli preko beskičmenjaka s kojima su dogovorili premiju mimo ostalih dioničara koristeći povlaštene informacije,udružena djelovanja i Interkapitalom kao organizatorom.

Bar smo imali pošteno mišljenje ljudi koji su izgradili i držali do poslovanja.

Izjava Domijana da prodaje svoj udio koji je stekao POVJERENJEM dioničara jednostavno pojašnjava koliki je čovik.

Baba na pijaci može fiksirati skoro cilu flotu ispod indeksnih vozarina i prošetati firmom,biti dobro plaćena,nagrađena i vjerojatno počašćena ispod banka.

Očito mu to nije bilo dovoljno da na ovaj način okrene leđa nemalom broju dioničara,zaposlenicima i ponajviše posadi koja se najviše isprsila provodeći dane daleko od najmilijih sa glavom u torbi.

• Infinity
    • January 17, 2024 at 5:16 PM

Nude nam premiju od 7.72% 😄😄😄😅 na tromjesečni prosjek dionice.

Uvuka in se u kožicu spomeniti NAV

• Aktualno (vijesti)

• Infinity
    • January 16, 2024 at 5:15 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from verdi

evo njemačke potrošnje struje. možemo uzeti u obzir izbacivanje neke energetski zahtijevnije industrije, efikasnost, prelazak na plin, povećanje broja stanovništva i td. i td. sve u svemu ovo je porazno.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Stavili su štedne žarulje i A++ uređaje 🤣🤣

Jedni troše manje energije,drugi prodaju manje dok treći troše uzalud.

Velika tvornica preko noći otišla iz Srbije, a radnicima umjesto novca ponudili šivaće strojeve
    Turska tvornica tekstila "Kayra textile DOO" koja je u Malom Zvorniku u Srbiji poslovala četiri godine, ispraznila je "preko noći" svoje prostorije.
    n1info.hr

Nekima od njih su kao kompenzacija ponuđene roba i šivaći strojevi, a navode i da je firma ostavila ogroman dug za struju i vodu, piše Nova.rs.

• Aktualno (vijesti)

• Infinity
    • January 16, 2024 at 4:47 PM

Zdrava ekonomija bolje prodaje nova auta.

Stanje u Rusiji nakon aneksije Krima 2014. i nakon napada na Ukrainu 2022.

Lagani oporavak 2023.

Ne mogu potvrditi da je to zbog ovog novog EV-a ali kad se usporedi današnja prodaja sa ne tako dalekom 2014. godinom ne izgleda baš ugodno.

Cca 85% uvezenih i plaćanih konverzijom devastiranih Rublja dodatno zabrinjava.

Pitanje je ko će brže i dublje potoniti

Files

Screenshot_20240114_225856_YouTube.jpg 76.88 kB – 0 Downloads Screenshot_20240115_182300_Samsung Internet.jpg 353.95 kB – 0 Downloads
  • IGH (Institut IGH d.d.)

• Infinity
    • January 16, 2024 at 3:55 PM
    Quote from verdi

dividenda je meni nebitna. to je sića. treba pogoditi nešto na dnu ali da ne propadne. da nisu vremena kakva jesu onda lako možeš biti i u ht-u par % gore dole ali ja sam vidio više puta totalni sunovrat na dobrim dionicama pa kasnije odbijanac. moraš računati da zse nije baš likvidna i izlazak može biti skup. ako npr. ernt ili atgr rokne 50% za par dana ja imam da tu uletim. i tu treba imati nos da li je lažno dno i td. pogledaš povijest dionica i vidiš gdje su nekad bile zbog puno manjih problema od onih koji nas očekuju u skoroj budućnosti. to je moja procjena i ne mora biti ispravna.

Ne bih se složio da je dividenda sića pogotovo u ovo inflatorno vrime di je novac puno izgubia a dividendne uz rast cijene dionica donosile i par % keša.

Dobro bi prošli da ATGR ili ERNT padnu 50% a IGH probije tih par otpora od prije spomenutih,dodatno častim

• Infinity
    • January 16, 2024 at 1:28 PM
    Quote from verdi
    Quote from Infinity

Ako smatrate da bi tu tribala cijena drastično gori možda nebi bilo loše se dodatno izložiti pa taj dio po većoj cijeni prodati i platiti "skuplje" podravku zarađenim?

da nisu ovakva vremena ja bi bio full inn kao i prije.

Hm,ni to mi nema previše smisla,negativnog mišljenja za tržište biti 50:50 In osim ako se baš ne zaglavi negdi.Vjerajotno bi i u tom momentu radije s minusom izaša i kupia nešto dividendno za tih 50% i čeka bolja vrimena.

• Infinity
    • January 16, 2024 at 12:00 PM
    Quote from verdi

previše sam tu zastupljen. mora biti diverzifikacija. više mi je žao što to u podravku nisam spucao ali....

Ako smatrate da bi tu tribala cijena drastično gori možda nebi bilo loše se dodatno izložiti pa taj dio po većoj cijeni prodati i platiti "skuplje" podravku zarađenim?

• Infinity
    • January 16, 2024 at 11:30 AM
    Quote from verdi

pratimo no sikiriki. pola portfelja mi je u kešu ali sam svejedno od početka godine otišao +15%. napominjem da su prijašnje linije otpora bile na 120 kn, 240 i 400.

Čemu ste onda polovinom u kešu a ne potegniti bar do 370?

Malo me zanimaju razne taktike ako nije problem,hvala.

• Infinity
    • January 15, 2024 at 7:03 PM
    Quote from salamon

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53164

Bit ce dividenda😉....

Jači ste od klikbajta na 24 sata

• World politics

• Infinity
    • January 15, 2024 at 5:45 PM
    Quote from st-brajo

kreću pripreme lagano

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet…-paleza-1355619

Još ovo lito se to proglasilo sportom.

Čini se da spaljivanje Kur‘ana Časnog postaje omiljeni sport skandinavskih desničara.

Što nam je donijela ‘neviđeno hrabra‘ akcija spaljivanja Kurana u Skandinaviji? Bilanca nije nimalo bezazlena...
    Čini se da spaljivanje Kur‘ana Časnog postaje omiljeni sport skandinavskih desničara: zadnjih tjedana primjerci svete knjige islama gorjeli su u Švedskoj i…
    slobodnadalmacija.hr
  • Birtija

• Infinity
    • January 15, 2024 at 11:01 AM
    Kaštelanska vlast pretvorila svoju ‘Banovinu‘ u - kafić?! Nećete vjerovati koliko su službenici lani popili kave
    U bezbroj zanimljivih epiteta, možda bi se mogao i novi dodati djelatnicima gradske uprave Kaštela, a taj je da su vrsne - kavopije! Barem se tako može…
    slobodnadalmacija.hr

Tu je sve krenilo od wc papira.

Staviš ga pod pazuh pa u apartman,nisu ludi imati taj trošak iz vlastitog džepa.Da bi opravdali enormni trošak papira su se sitili prikazati veći trošak kave.Sad kad već nose par žlica kave doma dnevno moraju prikriti sljedeći trag pa su počeli nositi doma likvi jer bi bilo prozirno da se ne opere dovaljan broj frankovih šalica kojih također imaju po apartmanima i vitrinama jer bi zbog pranja u tim količinama morala di koja puknuti a kako se zapravo toliko ne pere triba sakriti stvoreni višak šalica i sve čisto.

• Aktualno (vijesti)

• Infinity
    • January 15, 2024 at 12:36 AM

Rusiju su već Kinezi preuzeli prodajom auta ali većinom proizvedenih u Kini

Files

Screenshot_20240115_003237_YouTube.jpg 109.51 kB – 0 Downloads
  • Porez na nekretnine

• Infinity
    • January 15, 2024 at 12:27 AM
    Quote from Driver
    Quote from D_artagnan

Ma nesposobna ekipa totalno. Umjesto da rade na sređivanju rashodovne strane proracuna, smanjenju nepotrebnih opcina i uhljeba, ili sređivanju nagrađivanja djelatnika koji odrade odlicno posao u javnim ustanovama, oni gledaju samo kako bi novi porez uveli.

Bas me zanima kako bi procjenili vrijednost neke nekretnine ili zemljista, 2 stana, kuce, jedna do druge, mogu imati visestruko razlicite vrijednosti. Po m2 nemogu jer nekad 50m2 jednog stana moze biti bolje i kvalitetnije sređen od nekog tko ima 150m2.

Nesposobna vlada-možđa-vjerovatno .Najveći problem je što su oni sigurno Vlada koja gleda prvenstveno svoju korist i nije je briga za narod i u to sam siguran .Svakom novom aferom to potvrđuju jer jednu aferu u medijima zamijeni druga afera, građani već dobrim djelom otupili i sve im to postaje kao normalno .Jučer čitam neku polušalu, ali nažalost u našem slučaju istinu u stilu , zaposlili nečiju kćer na mjesto ćistaćice u školi i ona sad ima sigurno radno mjesto u državnoj firmi , pola sela zbog toga glasa za postojeću vlast jer kao osigurala se do kraja života ( skoro šta vola na ražnju ne peću) .A to šta radi za 840 € bruto (to je valjda novi minimalac) i da od te plače nemože živjeti u RH to nema veze.

Da vas rasplačem do kraja,

To je priča od prije nekoliko godina,danas imaju bazen isprid kuće pa rentaju(nisam siguran jeli znaju plivati),kaputi se lagano debljaju.Bili su poslušni pa se razgranali,jedan drugom pod ruku.Još uvik nije niko od njih u saboru ali dobar temelj je tu.

Takvi ljudi imaju prirodno jaku uskovidnu disciplinu istreniranu dok su cili život pičili griblju po griblju zemlje i štancali plodove.

Sad je ritam isti i dalje su vridni samo nema veze sa kumpirima nego sa raznim materijalima.Jedan se može dočepati kablova,drugi cijevi treći piture....i samo piče dalje

Ko nije u igri taj je u problemu jer se mora uvenjati za doći do neke početne pozicije.Malo potrpiti i dobiti koji žulj jer kod njih sve ima cijenu ali se dođe do kaputa u boji auta i metar dužeg bazena pa jedan drugog isprovociraju da mora više mazniti i tako u krug koji se širi.

Da se slikaš sa nekim političarem,baneš u neko takvo okruženje i pokažeš sliku nebi osta gladan.Napunilo bi te i za doma i cilo selo bi govorilo da si ljudina,hvalili se da te znaju.

Uglavnom po današnjem standardu se čistaćice,domari i portiri dodavaju sa bazenima a ovi malo veći sa Agrokorima na račun ovih s bazenima.

Ovih s bazenima je više ali nisu svijesni što se zapravo događa,samo piče

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Infinity
    • January 14, 2024 at 3:45 PM
    Quote from Sheriff

Ova mi je bolja...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Izgleda gladan,oće li na zadnje noge pa jesti lišće s grane ili pasti travu?

• Infinity
    • January 14, 2024 at 2:25 PM

Dokle se došlo sa izgradnjjom Batale?

Koliko ima još za uložiti (okvirno) i kolika bi tribala biti približna vrijednost?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Infinity
    • January 13, 2024 at 9:28 AM
    Quote from plavi05
    Quote from D_artagnan

Treba sve sto se radilo na ZSE, sa imenima aktera i kompanija, sloziti na jedan web da ostane za 💪 anale i podsjetnik buducim generacijama kakva je ekipa bila na ovim prostorima i sta su bili sposobni napraviti protiv svojih građana 😏

a građani korumpirani pa 30% glasa za osuđenu zločinačku organizaciju koja uspijeva kontrolirati sve resurse našeg društva

U jednom selu za ručkom san skoro sam sebe patronama napunija,

Veliča se HDZ s takvim nabojem da ti ne preostajea nego pozitivno klimati glavom i zadržati suze 😄

Kaže ženi su namistili posa čistaćice u školi pa cila šira familija glasa za njih jer su oni njima SVE.

Jadna žena pere pod ponosno bradom visoko jer ona IMA VEZU ne razmišljajući da ona ipak odradi za svoju plaću koja bi joj bila i veća da je na drugu stranu isti ne pljačkaju,možda bi imala 2 robotska usisavača pa bi jednog mogla spasiti za na selo i biti glavna u plemenu a ne ovi što pljačkaju vodovodne cijevi i razne materijale.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt