Po TA pokazatelji izgledaju pregrijani.. RSI, Bollinger i dr... mogli bi ga prodavači zakucati na 260....🥴
Posts by Jope
-
-
Display More
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Oprezno sa 100% u bilo čemu.
Malo lošije izvješće, ponovno izvlačenje one tužbe protiv HPB-a, pad tržišta vani, slabija likvidnost, i začas problemi.
Ne zamaram se time, tek kad padne ispod 60 € onda sam u minusu. Jedino. I žao što sam prije par god rasprodao pola portfelja jer mi je bio potreban novac
-
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
-
Sad je otvoren put ka 300 al pojavit Ce se nešto na prodaji
Da nije ovoga od 888 kom na razini 600 na prodaji bi bilo samo 300 kom
-
Danas konačno pada ovaj na 260👍
Pao je danas, a ja jucer kupio nekoliko dionica

Falio sam u 3 min....trebao je jučer biti skinut😁😁
-
Danas konačno pada ovaj na 260👍
-
Ti si profesionalac, daj molim te izračunaj ti koliko 500% povećanje ako je cijena bila 50,70...
Ja nisam matematičar🤔
-
50,70x500%=253,50...😉
Sasvim dovoljno za 4 god...
-
CROBEX nam je prošao 3000, a kad se sjetimo kad je bio iznad 5000 i koliko je tada bila HPB... wooooowwww
-
Dobro bi bilo da administrator ovde obriše svu raspravu o KOEI..👍.
Imate topic KOEI i tamo raspravljajte
-
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Ako nekoga zanima kako je ove godine poslovala DB u odnosu na lani 😉. Mislim da će rezultati HOB u postotcima biti još bolji👍
-
Uljepšavanje slike na asku.....888 kom stavljeno na razinu 500😁. Koga on plaši 🤷
-
Mislim da ovdje nisu potrebne mase, bolje bi bilo kad bi fondovi prepoznali vrijednost HPB i počeli kupovati da nam malo zarade za mirovinu😁.
Ne vidi se tko je prije par dana kupio 4000 kom🤔
-
Ovaj nalog sa 616 kom na 260 stoji već odavno, sad je već i hrabar dosta. Vidjeti ćemo hoće li preživjeti ...najdalje do ponedjeljka
-
Smiješni su mi ovi na kupnji ispod 240, a neće da pokupe do 250, kao što i jučer nisu htjeli do 240
Sutra ćemo ih opet gledati kako čekaju na kupnji , ali na 25x...😉
-
Skoro milion eura prometa na HPB, je počelo skupljanje ili rasprodaja ,😁
-
Jučer je na bidu drugi po redu bio nalog od 5xx kom vrlo kratko, a danas netko podebljava ask sa 616 kom na razini od 400 €, želi malo popraviti krvnu sliku na prodaji 😁
-
-
Pad sa 254 na 230....je li banka ide u bankrot...ili😂😂😂
-
Da ne bi danas otišlo ovih 1000 kom do 260😁