Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Najjači su mi ovi što sad kupuju na 264, a prošli tjedan nisu htjeli na 240 ....
Eh, kad krdo krene ne gleda se koliko košta.....a vuduti ćemo ih tek na razini 300-400...
Ps
100% portfelj u HPB😁
Sad je otvoren put ka 300 al pojavit Ce se nešto na prodaji
Da nije ovoga od 888 kom na razini 600 na prodaji bi bilo samo 300 kom
Danas konačno pada ovaj na 260👍
Pao je danas, a ja jucer kupio nekoliko dionica
Falio sam u 3 min....trebao je jučer biti skinut😁😁
Danas konačno pada ovaj na 260👍
Ti si profesionalac, daj molim te izračunaj ti koliko 500% povećanje ako je cijena bila 50,70...
Ja nisam matematičar🤔
50,70x500%=253,50...😉
Sasvim dovoljno za 4 god...
CROBEX nam je prošao 3000, a kad se sjetimo kad je bio iznad 5000 i koliko je tada bila HPB... wooooowwww
Dobro bi bilo da administrator ovde obriše svu raspravu o KOEI..👍.
Imate topic KOEI i tamo raspravljajte
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Ako nekoga zanima kako je ove godine poslovala DB u odnosu na lani 😉. Mislim da će rezultati HOB u postotcima biti još bolji👍
Uljepšavanje slike na asku.....888 kom stavljeno na razinu 500😁. Koga on plaši 🤷
Mislim da ovdje nisu potrebne mase, bolje bi bilo kad bi fondovi prepoznali vrijednost HPB i počeli kupovati da nam malo zarade za mirovinu😁.
Ne vidi se tko je prije par dana kupio 4000 kom🤔
Ovaj nalog sa 616 kom na 260 stoji već odavno, sad je već i hrabar dosta. Vidjeti ćemo hoće li preživjeti ...najdalje do ponedjeljka
Smiješni su mi ovi na kupnji ispod 240, a neće da pokupe do 250, kao što i jučer nisu htjeli do 240
Sutra ćemo ih opet gledati kako čekaju na kupnji , ali na 25x...😉
Skoro milion eura prometa na HPB, je počelo skupljanje ili rasprodaja ,😁
Jučer je na bidu drugi po redu bio nalog od 5xx kom vrlo kratko, a danas netko podebljava ask sa 616 kom na razini od 400 €, želi malo popraviti krvnu sliku na prodaji 😁
Pad sa 254 na 230....je li banka ide u bankrot...ili😂😂😂
Da ne bi danas otišlo ovih 1000 kom do 260😁
Hoćemo li do 240€, pitanje je sad heheh
Evo nas do 240 na prodaji.
Cijeli dan prilika za prodati 100kom do 239 i nitko neće, možda se ipak nešto kreće naprijed.
Valjda sad neće neki fond poklopiti do 230 da poplaši kupce 🤷
Ispadamo li iz Crobexa ako se nastavi ovakvo zatišje, koliko je potrebno za zromjesečno trgovanje?