A cijena godinama ne mrda prema bar 500... po malo gubim vec zivce. Nekako mi dividenda vise nije dovoljni stimulans za ostat ovdje. Stvarno godinama strpljivo cekam da ovo bar malo odradi i bas se nista ne dogadja osim sto povremeno zaroni ispod 400...
Posts by Ebenezer
-
-
Imam hrpu ADPL i puno sam izgubio. Dabogda sve izgubio i da Ukrajina pobijedi. Neke stvari su vaznije za nas Evropljane od dionica...
-
Situacija sa cipovima dugotocno ok.
Intel najavio ulaganje od 80 milijardi eura u razvoj i proizvodnju čipova u EUPogoni za razvoj i proizvodnju poluvodiča niknut će u Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Poljskoj i Španjolskoj, a projekt ulaganja trajat će do deset…www.bug.hr -
Renault ostaje u Rusiji.
Svi autoproizvođači povlače se iz Rusije, ali ne i RenaultU RENAULTU još uvijek nisu na čistu s time trebaju li se povući iz Rusije.www.index.hr -
Vodik se spominje na veliko u Evropi kao novi energent...
-
sto je 2-3 g? Nista.
-
Smatrao sam ingru najrizicnijim dijelom portfelja. A sad mi najmanje pala. Pusti adrisi i ini blue chipovi mi kolabirali.
-
Ovo je krah adpl. Imam dionice adpl i ne usudim se dokupljivati. Ovo je katastrofa.
-
Uz svo duzno postovanje ovom forumu (pravo je osvjezenje nakon poslovnog i eclectice) da li je netko ovdje oznacen s pocetnik nema nikakvu relevantnost. Ja nisam pocetnik. Ulazem na zse od 2005. Smatram se veteranom.
-
Za sto drukam? Nisam shvatio? Moj interes je da dionica raste.
-
Kak je krenulo, na 20...
Mislim da je vrlo vazno napomenuti da imam dionice IGH. I ne razumijem zasto ne istini pogledati u oci. Ovo je katastrofa.
Izgleda da imate neku siću i da bi rado nadokupili jeftinije 😉
Hrpa poslova je ugovoreno i pred ugovaranjem, a izvješće će pokazati koliko ostane firmi na kraju
imam pocetno cca 10% portfelja (a sad i na zalost dosta manje) i s takvim manjim dijelom sam usao istina malo spekulativnno u to ali i to je potpuno legitimno. Ni u ludilu ne bih dokupljivao. I ovo sto imam mi je prisjelo iako sam bio svjestan rizika.
-
Zanima me na kojoj razini će bit 23.12.2022 !
Kak je krenulo, na 20...
Mislim da je vrlo vazno napomenuti da imam dionice IGH. I ne razumijem zasto ne istini pogledati u oci. Ovo je katastrofa.
-
Katastrofalna izvedba dionice IGH u zadnjih godinu dana. Minus cak cca 23%. A ovdje se sumanutim postanjem poslova stvara dojam kao da je sve super. I onda kad se ukaze na to onda to nije dovoljan doprinos temi. Elaborirajmo dakle:
23.12.2020. Cijena dionice 141 HRK
23.12.2021. Cijena dionice 108 HRK
-
Podsjetnik: cijena dionice 109kn
-
Kak onda dionica na ovim mizernim razinama i padajucem trendu. Mora bit neka caka? Da nije ipak neka caka?
-
Koliko ide mjesecno za place?
-
-
imam adris sad vec vise i od 10g i jos nadokupljivao vise puta i mogu sad stvarno reci i imam svako pravo na to: smece... da... smece od dionice... fakat najvece razocaranje i katastrofa... ma bolje i da sam u ddjh to sravio... barem bi bilo uzbudljivo...
-
Vidim potsmjesi, a u ponedjeljak ERNT raspisao natječaj za 60 radnih mjesta za rad Zagreb, Osijek i Split
Oprostite, koja je ovo tema?
-
Ovo mi je vec sad postao dragulj u kruni. Nevjerojatnih 40% od IPO-a. Jos mi crnilo od mora nije proslo. Taj petak sam jos dvojio da li uplatit... Milina