Jucer i danas pak lupanje i ciscenje po asku...
Zna li se sta?
Jucer i danas pak lupanje i ciscenje po asku...
Zna li se sta?
Nikako da te analize dignu cijenu na burzi 10kn a kamo li da se priblize procijenjenim vrijednostima... vjetar krivo zapuse evo ga ispod 250 odmah... a prema gore nikako...
Imam dionice spana od IPO-a.
51 milijun gubitka...
Nikakvi dobi izvjestaji ni dobit ne pomazu kad si na ZSE...
Iskrcavanje na ingri... zna li se sta?
Jel netko moze obrazlozit pad dionice ove kakti super firme na 389kn?
Ide ovo u bezdan...
Tko je duze unutra sigurno se sjeca i onih Vlahovicevih bajki o redovnom godisnjem rastu dionice... Sam da mi sad neki pametnjakovic ne kaze da sam kroz dividendu sve sve godine ipak nes zaradio... Ova dionica je katastrofa...
Jel ima adrs sta u Dombasu? Cijena ide u smjeru kao da ima...
Kolega, ako ste kupili ADRS-P-A na 400 ili ispod, super ste kupili, odnosno jako jeftino. Isto vrijedi i za RIVP ispod 33 npr. A to šta sad ima ekipe koji prodaju kako bi ušli u Lenca po 16 vas nebi trebalo zabrinjavati previše. Pokazatelji su izvrsni, sezona će biti još i bolja, divka je redovna i raste, sve super!
Chill...
Prije cca vise od 8g kad je bio negdje cca 370... vise se ni ne sjecam... pun mi je vise k tog sranja...
Jel ima adrs sta u Dombasu? Cijena ide u smjeru kao da ima...
Sjedi 5...
Ali niste napomenuli glavnu razliku (bitnu za nas male) da kod potencijalne ponude za preuzimanje kupac je obvezan otkupit samo redovne dionice (ADRS) dok za povlastene moze i ne mora dat ponudu...
Sjetio sam se i toga, ali je stvar da moze dati. Pa sve ovisi što mu je u interesu. Ali kad su prava preuzimanja, obično žele dobiti čim više udjela jer smatraju da to vrijedi za tu cijenu (i posljedično da kasnije dijele manje dobiti s drugima). Ali recimo da neko čak i preuzme Adris, da samo ponudu za ADRS po X cijeni zato jer mora, ADRS2 bila bi siguno negdje u rangu te cijene (samom činjenicom da novi vlasnici vrednuju firmu po toj cijeni). Uostalom, mnoge ponude nisu samo zato jer su morale biti, ima mnogo primjera di su ponude išle iako nisu trebale, a čak je bilo primjera i gdje su na jednu ponudu išle i kontraponude od drugih... Tako da svega ima, al sve te "brige" se eliminira kad se kupuje ono što vrijedi...
Al slabo se vrednuje... nakon svih godina cekanja cijena 395kn... prcija
adrs2... 395 kn... ovo kakti blue chip neki?
Raspon procjene od 370 do 395 kn na ovoj razini cijene sigurno nikog ne ostavlja ravnodušnim! 👍
Za koji vremenski period?
a kaj vam znači i predstavlja nominala? možete li pojasniti?
Ja mislim da kod svih kompanija nominalu pomnožite sa brojem dionica i onda jednostavnom računicom dobijete vrijednost dotične firme!!!!
Eto tak se to računa bome!!!
I ovaj ima oznaku "Profesionalac". OMG
Ok, dionica naraste 28% u jednom danu i nitko ne zna razlog?
Krivo sam vidio, promet od petka... 13 soma kuna... glupi neki prikaz na mobu... ne pise mi danasnji promet... ovo je ok🙂
Al sve je to na bizarno malim prometima... ovak moze i do 200 s dnevnim prometom bolje pekarnice...
7slo best buy
Ova branša ima budućnost, ova firma sa do sada pokazanom poslovnošću i dobrim rezultatima ima perspektivu i dugoročno bi mogli rasti do priželjkivanih razina a i dividenda bi mogla biti u perspektivi. Samo lagano i strpljivo. Na ERNT sam godinama i itekako se isplati ulagati u ovu branšu. Ovdje ne očekujem ništa manje. Pozdrav.
Dividenda je u planu 5kn po dionici
Skoro 50% rast od IPO-a. Ali budimo pohlepni, ocekujmo i 100% u godinu dana.