Još jedan dokaz, i to na MSM, da nikakve mjere ne mogu doprinijeti usporavanju/zaustavljanju virusa. Sad će kao malo popustiti, ali većina ograničenja će ipak ostati. I tako pod parolom brige za zdravlje se ograničavaju slobode, uvodi sve veća kontrola i poslušnost.
Posts by Aspalathos
-
-
Jučerašnji intervju s Dedom.
Čak se usudio navesti nekakve "konkretnije" brojeve i informacije. Opcija izgradnje trajekta na elektro pogon mi zvuči nerealno, ali neka nas iznenade.
‘Jadroplov‘ ima velike planove - Split i škoje povezat će trajektom na struju! Feribot bi plovio i do najudaljenijih srednjodalmatinskih otoka, a evo koliko će putnika i vozila moći prevozitiRazgovaramo s kapetanom Ivanom Pavlovićem, direktorom splitskog "Jadroplova". Krećete snažno u investicijsku fazu poslije mnogo godina: u pripremi je…slobodnadalmacija.hr -
Mislim da će razina 2.500 pasti puno ranije, po objavi GFI, ako ne već i ovaj mjesec. Bid je fino popunjen, pa možemo ustanoviti kako je razina 2.200 utvrđena i da je ne bi trebali više značajnije testirati. Naravno, ako ne bude nekakvih neplaniranih događaja.
Ja sam planirao malo diverzificirati i kapitalizirati dobit, ali sam povukao naloge s prodaje.
-
Ne razumijem ko stavlja bid za Kodt na 1000, pomozite blesavom... Nevjerujem da ni Putin u Ukrajini može srušit Kodt na 1000.
Tavori na tim razinama već odavno. Vjerojatno se na vrijeme pozicionira za 3. stock split.
Ask se dobro stanjio, a u nekoliko navrata se znalo kratkotrajno dogoditi da nema ni jedne dionice na prodaji.
-
Vidim da pojedinci predlažu cijepljenje djece i da se pomalo priprema teren.
Prenosim sinoćnju izjavu Alemke Markotić.
“Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera, ali kažu da treba ispitati cjepiva. A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva. Dakle puno puta smo brojna cijepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje djete bilo sigurno, kad primi. Na čijoj ćemo. Dakle, ovo je prvi put. Ovaj Covid je svašta izvlačio. Neke stvari stavlja u red. Dakle sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.”
-
Društvo se opasno polarizira, atmosfera je nestvarna i sve više usijana, u prilog planiranom kaosu.
Ovaj fašizam treba pod hitno zaustaviti, ako je to više uopće i moguće.
-
Zbog kašnjenja u globalnom lancu opskrbe, prehrambena industrija prelazi s kontejneraša na bulkere
Zbog kašnjenja u globalnom lancu opskrbe, prehrambena industrija prelazi s kontejneraša na bulkere | | Morski HRPrizori gomile kontejnerskih brodova naguranih ispred velikih svjetskih luka, što je dovelo do kašnjenja u globalnom lancu opskrbe navelo je trgovce…morski.hr -
Predsjednik Pavlović se jučer kratko oglasio na radiju. Među ostalim spominje veliki dokap od par 100 mil kn, izgradnju 3-4 broda u RH.
Snimka na sljedećem linku, od 6:35.
Emisija 01.10.2021. :: HRT – Radio Splitradio.hrt.hr