gledam sada revizorsko za Ledo plus, ispada da su prodani za p/s 5
mnogo je stvari ovdje nejasno ali dobro je da imamo pozitivna zbivanja........meni je trenutno možda najnejasnija jedna stvar.......to su mirovinci......onk su "100 godina u Podr" očekujući da če je jednog dana skupo prodati a pomalo prodaju več sada a trebalo bi navodno ići preuzimanje po visokoj cijeni?.......nekako mi nema logike u tome......ima li tko neko razmišljenje o tome?......
naravno da nema logike, prodao je i kapitalni fond krašu dionice na 600 (čini mi se), a svi znamo što se nakon toga desilo...
Desilo se tek nakon nekoliko godina. Većina ovdašnjih spekulanata neće izdržati ni tjedan dana u papiru ako se situacija i aktivnost smire i zapadnu u corsokak. A i nije priča baš imala sličnu pozadinu jer se odavno znalo kome su bile namijenjene dionice Krasa i tko će ih kupiti. Iako je formalno bio proveden tender za prodaju tih dionica.
Kras je bio nezanimljiv državnim organima i političarima i populistima svih vrsta. Podravka s druge strane je izuzetno zanimljiva za njih tako da bih za sada ja otklonio mogućnost preuzimanja. Što neće znati da zbog toga cijena mora mirovati jer politička snaga i populizam prvenstveno pocivaju na PR-u i zavaravanju javnosti.