1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. pikolito

Posts by pikolito

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • August 5, 2024 at 10:44 PM
    Quote from BudFox
    Quote from JozoMetak

Sada vidimo zašto toliki promet bio u zadnji par dana. Nikola D. je prodavao 30k dionica. možda malo paravan da cijena ne pada dolje toliko koliko možda bi trebala.

Zna Nikola kada treba prodati...vani je danas raspad sistema na tech dionicama...ali vidjet ćemo u utorak..

bit će da je to to, lik koji ima blizu 700000 (36%) dionica odlučio prodati 30000 (1.5%):D:D:D...dajte molim vas, nema tu neke nauke, vjerojatno je neki mirovinac tražio veći udio i uspio ga dobiti jedino od njega, Nikoli svejedno jer para ima i od prije a utjecaj na firmu mu ostaje isti bez tih 1,5%, jedino je reputacijski dobro da je neki općenarodni fond unutra.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• pikolito
    • July 25, 2024 at 12:43 PM

očekujem uskoro post NB na facebooku o dlkv i eksploziju cijene

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• pikolito
    • July 25, 2024 at 12:30 PM
    Quote from mesetar

Napredak da, ali za ovu cijenu još uvijek malo.

ma tko te pita, preokret je tu, Bakić danas javno priznao da je in, pa pogledajmo u prošlost što to može značiti...

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • July 12, 2024 at 1:07 PM
    Zagrebački holding: Hakeri napali Autobusni kolodvor, nemoguća online kupnja karata
    ZAGREBAČKI holding jučer u popodnevnim satima preventivno je izolirao svoj informacijski sustav zbog prepoznate sumnje na pokušaj kibernetičkog napada, kako bi…
    www.index.hr

I tak, izgleda da ova orijentacija SPANa na cybersecurity ipak nije bzvz...

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • July 12, 2024 at 10:46 AM

Akumulacija na djelu...

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • July 8, 2024 at 10:31 AM

meni ovo trenutno izgleda kao neko ukrcavanje...

• SPAN (SPAN d.d.)

• pikolito
    • July 5, 2024 at 11:42 AM

komentari na današnji rast?..ovi hakerski napadi/ulazak nekog većeg još tamo od 45?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• pikolito
    • June 27, 2024 at 9:15 AM

radi li svima pbz investor?

• Američki predsjednički izbori 2024

• pikolito
    • June 16, 2024 at 7:45 PM

CEOs Tell CNBC Trump Was ‘Meandering, Could Not Keep A Straight Thought’

CEOs who met privately with Donald Trump tell CNBC they walked away unimpressed by the presumptive Republican presidential nominee. “I was surprised,” said CNBC’s Andrew Sorkin. “I talked to enough CEOs who walked into the meeting being Trump supporter-ish,” only to leave with doubts about the former president...

“CEOs said that he was remarkably meandering, could not keep a straight thought, was all over the map,” said Sorkin said on Squawk Box Friday morning. “They walked out of the room less predisposed to him.”

CEOs Tell CNBC Trump Was ‘Meandering, Could Not Keep A Straight Thought’
    Executives who went into the meeting leaning toward Trump “walked out of the room less predisposed to him.”
    www.forbes.com
  • ZVCV (Zvečevo d.d.)

• pikolito
    • June 5, 2024 at 9:23 AM

nismo vidjeli ponudu, tko garantira da 38 nije pod uvetom da ako i ako se ispuni...uglavnom, tko se želi kockati, super prilika

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 3:10 PM
    Quote from dionicar
    Quote from pikolito

Evo da završim sa ovom pričom, neću prijaviti debila koji je svjesno lagao o dividend od 900 eura na mdka, iz isključivog razloga koji sam prethodno u postovima napisao, namjera mi je bila ovaj post napisati kroz 10ak dana da se krelac koji je ono napisao još malo peče na ražnju, ali mi se ne da više zagađivati temu, a siguran sam da mu nije bilo svejedno…a sada najozbiljnije upozorenje svakom budućem jazavcu koji dođe u iskušenje to ponovo napraviti – drugi ću put to sigurno napraviti, može biti sram svakoga koji na tako bijedan način pokušava nekaj…halo ekipo, pa ovako se na forumima pisalo prije 20ak godina, zar smo do tuda došli da ćemo tako nazadovati?

i sto ? pisali se i za optimu da je realna vrijednost 10+ kn a nikako manje od 7 kn / dionici koliko ce platiti UG?

i sto sada ? ja prodao sa mali minusom i da prijavim svu tu ekipu ?

jesam ja pisao za optimu?..to što vama nije bilo mjerodavno kaj vam je Đuro Lubura kao neupitni autoritet javno rekao da je opte ohoho precijenjena dok je cijena divljala to ja kriv nisam, ovo je bio skroz drugi par rukava, bezočno lagati da se na gs desilo to i to

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 2:42 PM

Evo da završim sa ovom pričom, neću prijaviti debila koji je svjesno lagao o dividend od 900 eura na mdka, iz isključivog razloga koji sam prethodno u postovima napisao, namjera mi je bila ovaj post napisati kroz 10ak dana da se krelac koji je ono napisao još malo peče na ražnju, ali mi se ne da više zagađivati temu, a siguran sam da mu nije bilo svejedno…a sada najozbiljnije upozorenje svakom budućem jazavcu koji dođe u iskušenje to ponovo napraviti – drugi ću put to sigurno napraviti, može biti sram svakoga koji na tako bijedan način pokušava nekaj…halo ekipo, pa ovako se na forumima pisalo prije 20ak godina, zar smo do tuda došli da ćemo tako nazadovati?

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 2:23 PM
    Quote from Nevera

Ma nećeš ništa postići sa prijavom. Ovo je forum di svako može pisati svašta sa više nickova.

Žalosno da se služi takvim glupostima a još žalosnije ako nasjedate na takve ne provjerene objave ili na osnovu istih donosite odluke o skuplji ili prodaji bilo čega. Lp

prvo, ne nasjedam i nikada ne bih kupovao na temelju toga

drugo, može se postići svašta jer ovo je sve crno na bijelo, hanfa dorh itd... traže ip adrese i ovo posluži kao primjer da nikada, dakle nikada nikada nikada nikada nikada više nikome ne padne na pamet ovakve svinjarije pisati, kaj, trenirati će se strogoća na forumu sa smislenim pisanjem itd a preko ovoga će se preći?! Kršćanin u meni je govorio - ne prijavljuj, ne čini drugome ono što ne bi volio da drugi čini tebi - ali ne, to je neispravan stav, sa toleriranjem ovakvih stvari samo zovemo na veće makinacije, negdje se crta podvući mora i zaštititi ljude koji su manje iskusni.

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 12:14 PM
    Quote from dionicar
    Quote from pikolito

jel vi to stvarno ozbiljno?...ajde polako čitko sa razumijevanjem pročitati čl. 260. st. 3. Kaznenog zakona - bilo kako bilo, prijava ide, sada je sve na hanfi, ona neka iz sve komunikacije utvrdi činjenice

da kolega, ja to ozbiljno. pa ma internetu se svasta moze procitati.

a sto da je kolega red ispod napisao ispravljena obavijest?

cesto i za sluzbenoj stranici burze bude ispravljena obavijest.

pa po Vašem ispada da je svaka informacija sa interneta točna xd :D

vidi se da nemate pojma kako sudovi tumače takve interpretacije, nhf, po toj logici svaka bi se kleveta mogla tako interpretirati i nitko ne bi bio kriv nikada...čovjek mrtav hladan napisao da je izglasana dividenda od 900 i naveo postotak glasova još, a ekipa ga tu još brani (jedino ako to nisu isti likovi, i to je provjerljivo)...ovo kaj ste napisali je totalna besmislica

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 10:09 AM
    Quote from dionicar

Ja ne znam što je forumaš kriv.

Pa što da ja sad napišem da ja preuzimam mediji bi biste povjerovali ?!

jel vi to stvarno ozbiljno?...ajde polako čitko sa razumijevanjem pročitati čl. 260. st. 3. Kaznenog zakona - bilo kako bilo, prijava ide, sada je sve na hanfi, ona neka iz sve komunikacije utvrdi činjenice

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 9:52 AM
    Quote from miljenka5

Nigdje ne piše da je prijedlog i prihvaćen. Dividenda se izglasala. Tako da sve što je napisao možda i stoji. To što ste vi čitali između redaka, vaš problem.

dobro pročitajte post tog forumaša još jednom, sa razumijevanjem - kaže - za izglasavanje je bilo...ovo je 1/1

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 3, 2024 at 9:25 AM
    Quote from Mejmio

Bio sam osobno na skupštini gdje je Auctor kao većinski dioničar dao protuprijedlog za isplatu dividende u vrijednosti od 900 eura po dionici. Za izglasavanje dividende glasovalo je 86%, dok je protiv bilo 13% glasova.

Nisam zaboravio na ovaj post, ide prijava HANFI, želim da forumaš koji ovo čita ZAPAMTI dan kada je ovo napisao i išao varati ljude...svima poruka - igrajmo prema pravilima, ako su nam političari jad i bijeda ne moramo to biti i mi

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 2, 2024 at 4:21 PM
    Quote from kvart99
    Quote from pikolito

ne vidim postove onog forumaša koji je lagao o dividendi...molim moderatora da ih vrati ako želimo biti ozbiljno tržište

Postovi br. 662 i 667

našao

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 2, 2024 at 4:12 PM

ne vidim postove onog forumaša koji je lagao o dividendi...molim moderatora da ih vrati ako želimo biti ozbiljno tržište

• MDKA (Medika d.d.)

• pikolito
    • May 2, 2024 at 4:02 PM

čl. 260. st. 3. Kazneni zakon, kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina odnosno ako je počinjena šteta većih razmjera, od 1 do 8 godina zatvora...uh, ne bih mirno spavao na mjestu tog forumaša, ovo je 1/1

1. Privacy Policy
  2. Kontakt