Ne znam sta tata Plenki planira. Ocito minimalac ide na 5000kn.
Posts by kanabis
-
-
Mislim da radnici ni ne znaju sto je bruto 1 i 2. Svakako bi bilo premala placa od 1100 eur u brutu za nekog sa faksom. Jednostavno su u svakom gradu i svakoj zupaniji place razlicite za isto radno mjesto. I svi nekako racunaju prema Zagrebu, a Zagreb daleko najvece place ima.
-
Kad kazu minimalna placa nastavnika pocetnika je 1100 eur. A moja zena kao profesor sa 14 god staza dobije 1000 eur.
-
Prijava! A sto ako imas 2 razlicita racuna. Onda mozes popunit i kupnju i prodaju
-
Sve rade samo birokraciju ne diraju. A kad bi se sustav oslobodio 150 000 ljudi, prodisali bi.
-
Drzava ce svoje poklonit Pavlu Vujnovcu.
-
Ove godine prihode ocekujem na razini 2017 god., dok su ostali turisti vec prosle godine imali rekorde. Vlasnik je sve stariji i mislim da se gubi snaga.
-
Mene taj porez toliko revoltira da sam prestao ulagat

-
Baš razmisljam da sebi i radnicima počnem uplaćivati 3 stup kako bi smanjio dobit, no izgleda je bolje to sve svest na potrošnju i to izvan granica.
-
-8% prvi put od 2009 u minusu. No i onako sam svu lovu vec odavno ugurao u nekretnine i tu imam ozbiljan rast.
-
Zašto je bila povoljnija kamata u svicarcima? Zato sto su razliku mislili nadoknaditi kroz tečaj. Ovdje je regulator zakazao, a građani su samo ovcice
-
Prava koja sami sebi poklanjaju u drzavnoj firmi. Jos malo pa će kao Paladina objavit preuzimanje
-
Kod nas se trguje sa 10% slobodnih dionica, a najčešće je to svega 2-3%. I tu cijena varira 20-30%. To nisu ni blizu fer vrijednosti firme
-
Prepuna skladista plina. Novi se vise nema gdje skladistit. Napravili su bespotrebnu paniku.
-
Decki bi za 2god dali ponudu za preuzimanje ine. Tako se i ministar paladina docepao vrijednih nekretnina
-
Najbolje im ja da naprave privatan luksuzni zatvor za sebe
-
I plenkovic tu ima dobru proviziju, ne bi ga ovako branio. Kod nas se postavlja pitanje cemu ulagat u dionice?
-
Institucije rade po zapovijedi. Kad Paladin postane uteg onda ce se institucije ukljucit. Do sada su one tu samo da zataskavaju
-
Sto dobijete obostranom nacionalizacijom? Mojoj obitelji je vraceno 1% imovine po cuvenoj formuli za povrat. I to se smatra rijesenim.
Gledam sberbanku? U 3 dana su ju rijesili. A ona se jos nalazila na demokratskom i pravicnom zapadu.
Ovdje neki spominju trampu udjela u vlasnistvu adpla za pogon u rusiji? Mislim da je za to proslo 12
-
Plastici ce vjerojatno sve u rusiji biti oduzeto.
Rok od dva dana: Putin naredio da mu sastave popis zemalja koje su nametnule sankcije RusijiMeđu najoštrijim sankcijama dosad je bilo prošlotjedno izbacivanje nekoliko ruskih banaka iz sustava SWIFTm.vecernji.hr