Kad kazu minimalna placa nastavnika pocetnika je 1100 eur. A moja zena kao profesor sa 14 god staza dobije 1000 eur.
Posts by kanabis
-
-
Prijava! A sto ako imas 2 razlicita racuna. Onda mozes popunit i kupnju i prodaju
-
Sve rade samo birokraciju ne diraju. A kad bi se sustav oslobodio 150 000 ljudi, prodisali bi.
-
Drzava ce svoje poklonit Pavlu Vujnovcu.
-
Ove godine prihode ocekujem na razini 2017 god., dok su ostali turisti vec prosle godine imali rekorde. Vlasnik je sve stariji i mislim da se gubi snaga.
-
Mene taj porez toliko revoltira da sam prestao ulagat
-
Baš razmisljam da sebi i radnicima počnem uplaćivati 3 stup kako bi smanjio dobit, no izgleda je bolje to sve svest na potrošnju i to izvan granica.
-
-8% prvi put od 2009 u minusu. No i onako sam svu lovu vec odavno ugurao u nekretnine i tu imam ozbiljan rast.
-
Zašto je bila povoljnija kamata u svicarcima? Zato sto su razliku mislili nadoknaditi kroz tečaj. Ovdje je regulator zakazao, a građani su samo ovcice
-
Prava koja sami sebi poklanjaju u drzavnoj firmi. Jos malo pa će kao Paladina objavit preuzimanje
-
Kod nas se trguje sa 10% slobodnih dionica, a najčešće je to svega 2-3%. I tu cijena varira 20-30%. To nisu ni blizu fer vrijednosti firme
-
Prepuna skladista plina. Novi se vise nema gdje skladistit. Napravili su bespotrebnu paniku.
-
Decki bi za 2god dali ponudu za preuzimanje ine. Tako se i ministar paladina docepao vrijednih nekretnina
-
Najbolje im ja da naprave privatan luksuzni zatvor za sebe
-
I plenkovic tu ima dobru proviziju, ne bi ga ovako branio. Kod nas se postavlja pitanje cemu ulagat u dionice?
-
Institucije rade po zapovijedi. Kad Paladin postane uteg onda ce se institucije ukljucit. Do sada su one tu samo da zataskavaju
-
Sto dobijete obostranom nacionalizacijom? Mojoj obitelji je vraceno 1% imovine po cuvenoj formuli za povrat. I to se smatra rijesenim.
Gledam sberbanku? U 3 dana su ju rijesili. A ona se jos nalazila na demokratskom i pravicnom zapadu.
Ovdje neki spominju trampu udjela u vlasnistvu adpla za pogon u rusiji? Mislim da je za to proslo 12
-
Plastici ce vjerojatno sve u rusiji biti oduzeto.
Rok od dva dana: Putin naredio da mu sastave popis zemalja koje su nametnule sankcije RusijiMeđu najoštrijim sankcijama dosad je bilo prošlotjedno izbacivanje nekoliko ruskih banaka iz sustava SWIFTm.vecernji.hr -
Nitko se u ovakvoj situaciji nece trampit za imovinu. Ni rus nije lud da ponudi svoj europski dio za dio u rusiji koja ce biti godinama pod sankcijama i unistenog gospodarstva.
-
Nadam se da ce turizam vratiti na stare staze.
Stigle fantastične vijesti, turistički sektor oprezan: ‘Booking za glavnu sezonu bolji od rekordne 2019., ali...‘‘Zabrinuti smo zbog nove karte Europe, svi znamo što će biti ukoliko ostanemo crveni te ukoliko njemačka Vlada izda preporuku da se ne putuje u Hrvatsku‘www.jutarnji.hr