1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sonda

Posts by sonda

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sonda
    • May 4, 2022 at 12:18 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Roki

Znači svi tipujete na rast i da nećemo roknut? Jel to sad treba ići protiv foruma i očekivat pad ili da i ja vjerujem u rast? :D :D

Svaku dionicu treba zasebno procijeniti.

Baš tako.

Svaki put kad otvorim trader, prvo pogledam indekse. Da se psihički pripremim na moguće šokove.

Tako i danas. Gledam ih kako se crvene, ali ovoj put nisu u pozitivnoj korelaciji s mojim portfeljem. Baš naprotiv... Više neću ni gledati da si ne pokvarim raspoloženje.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• sonda
    • April 29, 2022 at 8:44 PM

Mislio sam da neće bit spektakularno, ali sam se prevario. Zbilja je spektakularno.

WTF je ovo... Užas. ;(

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • April 29, 2022 at 4:21 AM

Kao što sam rekao prije par mjeseci, veleprodaja će rasturiti. Tu imaju najveći skok, iako im je mlinarstvo špica.

Ali ne mislim da je sve tako divno i krasno. Tajna se krije u količini prodane robe, a ne u prihodu. A to ne vidimo.

Osim toga, iako možda na prvu nebitno, brine me ovo "ostalo". Brine me da se donja karta te kule nije počela klimati.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Što smo danas tržili

• sonda
    • April 22, 2022 at 5:15 PM

Nakon 1-mjesečne apstinencije od trgovanja...

+ SPAN... lagani dokup

• sonda
    • April 22, 2022 at 9:51 AM
    Quote from Dr.Kalica
    Quote from sonda

Poslovanje im i nije nešto spektakularno.

Prodate i šta onda?

Uz inflaciju i rastuće cijene hrane, imate nekakvu bolju priliku sa gotovinom?

Prodam i kupim nešto drugo. Ili ne kupim... ^^ Nije neka mudrost.

Imao sam velika očekivanja ovdje, ali se nisu ostvarila. Pogriješio sam s ovom dionicom. Kad bude vrijeme za dividendu, cijena će rasti, ali će nakon toga nastati hlađenje. Čekam jesen, a nakon toga ide likvidacija iz portfelja. Klasična nelikviduša. Treba bit strpljiv.

Očekujem daljnji pad prihoda i dobiti za Q1. Možda bude nekih pomaka na bolje kasnije tijekom godine, zbog smanjenja PDV-a, i to je razlog zbog čega čak razmatram dodatnu kupnju ovih dana. Situacija će bit jasnija na jesen, a do tad sam svakako u dionici. Kako god, do kraja godine prodajem sve što imam.

• sonda
    • April 21, 2022 at 4:33 PM

Vjerujem da će opet bit presing da se isplati divka i to ne bilo kakva. Uostalom, zato i držim dionicu, ali sam na rubu da je prodam. Poslovanje im i nije nešto spektakularno.

• TSHC (Tvornica stočne hrane d.d.)

• sonda
    • April 5, 2022 at 11:32 AM

Točno, cijena stočne hrane je znatno porasla, ali ono najbitnije... ne prodaje se ni blizu kao ranije.

Dobro kažete... oprezno s optimizmom.

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• sonda
    • March 29, 2022 at 3:19 PM

Kad se nema tu što reći - kupiš i čekaš da naraste. A rast je siguran.

Ne znam ni sam kako, ali uspio sam prodati na 1910 kn, sad sam opet unutra i čekam nove visine. 8)

• Investiramo - platforma za analizu dionica

• sonda
    • March 28, 2022 at 9:42 AM
    Quote from havi

Pa treba i covjek nesto zaradit, ne mozemo bit cicije.

Slažem se. I stvarno nemam ništa protiv. To što se nudi za tražene novce je i realno.

Ali mogu i bez toga. Eto koliko često odem kad nisam znao koje su se promjene dogodile.

• sonda
    • March 26, 2022 at 11:53 AM

Znači pušing rođo...

Antiša dragi, hvala lijepa i doviđenja.

• sonda
    • March 25, 2022 at 11:56 AM
    Quote from emil
    Quote from sonda

Što se događa sa investiramo.com? Zašto ne radi?

Quote from havi

Meni preko Chrome neda, al ide Explorera :palac gore:

Meni je ovo pomoglo

Quote from karlo

Ako već niste rješili pokušate kliknut na lokot pored URL-a i onda na clear cookies and site data...

Hvala. Pored Chrome nemam ništa drugo instalirano osim MS Edga, pa mi je tamo otvorilo.

Već, čekaj... jel to sad treba platiti da bih mogao gledati grafove?

• sonda
    • March 24, 2022 at 6:32 PM

Što se događa sa investiramo.com? Zašto ne radi?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• sonda
    • March 24, 2022 at 6:17 PM
    Quote from juraj

https://www.vecernji.hr/vijesti/zelens…krajinu-1573166

sreća za nas dioničare da Adpl nema tvornice u Švedskoj

zeleni gdje se god javi videovezom trava ne raste,mislim da se previše uživio u ulogu i da svi ovisimo o zelenom,boli njega birga za cijeli svijet,traži on otvoreno nebo, pa to je WW3,nadam se da će se pojaviti netko razuman i reći dosta,granica komičaru je tu i tu,ovako zeleni potkuruje vatru po parlamentima i jedna šibica i sve u PM...pa da cijeli svijet posivi od nuklearnog praha zbog zelenog umjesto da zeleni sjedne za stol i posadi zelenu travu sa Putinom,malo se i napuše trave,Šaman im složi zeleni vodikov ugovor o dekarbonizaciji,ajmo dosta video zelenila..

Slažem se. Tip mi sad već malo ide na živce. Renault se povukao, vjerojatno zbog lošeg publiciteta.

Nema gdje se nije pojavio i prosipa jezikovu juhu svima redom. Nijemci nisu popušili njegovu priču. Imam dojam da ga nitko ne doživljava previše ozbiljno. I mislim da će mu se, kad rat prođe, takvi nastupi obit o glavu.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • March 21, 2022 at 2:20 PM

Nema ovdje ozbiljne trgovine, ovo može bit samo razbibriga, to je valjda jasno.

Teško da će se na ovoj dionici ikad bit veliki prometi.

Na stranu to, jako je zabavno...

• PODR (Podravka d.d.)

• sonda
    • March 21, 2022 at 5:44 AM
    Quote from diokidina
    Quote from sonda

Tih 6,5% prihoda Belupa neće bit tako lako nadoknaditi. I drugi su izvozili u Rusiju, ostali su bez tog tržišta i sad će nastati gužva u šesnaestercu.

Ne mislim da će Podravka imati ozbiljnije probleme u poslovanju, al treba biti oprezan i ne treba srljati.

U cemu treba biti oprezan?!

Dva puta sa u zadnjih par mjeseci kupovao vecu kolicinu(cca 1000kom, prvi put na 600,drugi put na 620,i kasnije prodao na 700. Sad sam kupio ispod 600,i opet cu prodat na 700 mozda i nesto malo nize, jer mi je ulaz dobar.

Svaka čast onda. Ako će cijena ubrzo na stare razine, nema brige. Ali kad dođe vrijeme izvještaja, svašta bi moglo biti. Svima se stvara problem s plasiranjem robe koja je išla u Rusiju, zato to govorim.

• GRNL (Granolio d.d.)

• sonda
    • March 20, 2022 at 6:26 PM

Čak mislim da nisu, ali sad bez guglanja ne mogu tvrditi 100%.

Dobili su taj famozni "klupski kredit" i otplata ide po planu, čak i bolje od toga. U godišnjem FI očekujem više detalja, barem je tako do sad bilo.

Sve skupa, vrlo obećavajuće i bez rata u Ukrajini, corona je bila dovoljna da lansira cijenu dionice. Firma će vjerojatno zaraditi velike novce u bliskoj budućnosti, ali ostaje taj dug koji nije mali.

• PODR (Podravka d.d.)

• sonda
    • March 20, 2022 at 5:47 PM

Tih 6,5% prihoda Belupa neće bit tako lako nadoknaditi. I drugi su izvozili u Rusiju, ostali su bez tog tržišta i sad će nastati gužva u šesnaestercu.

Ne mislim da će Podravka imati ozbiljnije probleme u poslovanju, al treba biti oprezan i ne treba srljati.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• sonda
    • March 18, 2022 at 6:23 PM
    Quote from Lemi
    Quote from Marin83

Na HPB sve manje i manje raspoloživih dionica na asku...90% malih je izašlo...

Jos uvijek cca 500kom do 1000kn, isto kao neki dan ;)

Klasika, kao i kod nekih drugih dionica. Misliš ask šupalj, ali kad se cijena digne, evo novih prodajnih naloga. Bit će tu još puno trgovine dok ne dođemo do 1000 kuna.

• Što smo danas tržili

• sonda
    • March 18, 2022 at 6:08 PM
    Quote from Moller

-podr

-atpl

+viro

+popodne odo' kupit makaruna

https://seebiz.eu/trzista/panika…stenine/272888/

To da će Talijani ostati gladni svog nacionalnog menija se dalo naslutiti još prošle godine, puno prije ove frke s ratom, samo su sada stvari dodatno zapomplicirane.

Tko je pratio, znao je.... komentirao sam to prije par mjeseci na drugom forumu...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sonda
    • March 18, 2022 at 12:21 PM

Ask se danas na nekim dionicama užario, velike kupnje su pale.

Krasan kraj tjedna... :love:

Gasim trader da mi se raspoloženje ne pokvari.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt