https://www.poslovni.hr/trzista/prijet…-godine-4218245
Šefica Europske središnje banke Christine Lagarde upozorila je da Europi prijeti ekonomski šok poput onog iz 2008
https://www.poslovni.hr/trzista/prijet…-godine-4218245
Šefica Europske središnje banke Christine Lagarde upozorila je da Europi prijeti ekonomski šok poput onog iz 2008
idi na članovi pa admin pa sa desne strane imaš email
Hvala! Nije za mene, ali imam kraj sebe jednog ljutog.
Zna li netko kako se adminu moze pisati?
Mislim da ni ovaj forum na ovaj nacin nece dugo! Sto su to njemu doprinosi temi, bek mi na mail napise... ima moju mail adresu
Nikad nismo znali, a ni sada ne znamo!
Kakav koronavirus kod nas, što se se raspisali kao da se takmičimo gdje ga više ima?
U Hrvatskoj nitko nema virus, e ljudi moji, i ovaj turizam će uništiti!!!
Petak je, a da li je danas uvertira pucanja za početak idučeg tjedna kad bi sve moglo doslovno potonuti.
Display MoreOvo je kao na razinama 1.50-2 kn....svi su gledali a neki su kupovali.....da bi kasnije svi skakali na 5-6 kn.I govorili sto nisam kupio ....Samo sto je sad kraj jako blizu.
Ovoliko dionica od 6.00-6.50 kn za kupiti a svi gledaju.....neko ce ipak biti brzi....
HT u zelenom...Uvijek se pitam tko prodaje na 5-7 % minusa ili tko kupuje na 5-7 % plusa??
Pa nece Ameri i drugi jos roniti ....danas ce dogurati do nule i od iduceg tjedna opet NBA itd...
..a o coroni ce se pisati na sporednim stranicama....Samo to je psiha ljudi....strah je najveci mrak.Nije nagovor da netko kupi ali za popricati sam sa sobom je.
Bok,
puno je mail kooperanata prebilo dug za dionice u predstečajnoj. Ova cijena za većinu njih je dobitak na lotu, većina ih se sa predstečjanom oprostila s novcem za izvršene usluge, ima tu građevinara, većih, manjih itd. od par stotina tisuća do par mil kn potraživanja.
poz
Baš sam htjela napisati slično, ne trguju ovje samo forumaši koji sve živo i neživo pročitaju i prate.
Nekima je cijena od 4-5kn bila nezamisliva, sad se sve uzburkalo, odgoda je donesena a oni gledaju
hoće li im se opet "mast" istopiti. I sama sam u nedoumici što napraviti malu količinu danas prodala.
Bio je netko napisao da se sve skuplja danas na 6kn.
Meni se čini da ovaj na 6kn trpi i iza leđa ima još 3-4 naloga,
da se izmaknu bila bi nam možda cijena kao neki dan 5,4 pokošeno sa 50k odjednom
ili čak i niža.
-OPTE ne puno 3000kom
https://www.seebiz.eu/tvrtke/aztn-in…elekoma/226600/
Sad se postavlja pitanje zašto AZTN to nije ranije učinio?
Jesu ovo neki dogovori kad se već vidjelo da ponuda i ne bude, odnosno ne onoliko koliko se očekivalo.
Otvara li izmjena natječaja mogućnost za eventalne prigovore ili žalbe s obzirom da nisu svi eventualni
ponuđači imali iste rokove za davanje ponude.Što ako ih bude, hoće se ići na novi natječaj.
U prvom natječaju su se tražili samo ponuđači koji imaju dokazano relevantno stručno iskustvo u području telekomunikacija.
Koliko pitanja, odgovora malo.
tko će skinuti ovog sa 10 000 kom na 6,20? Ovo je već degutantno gledati. Kakav lov u mutnom je ovo.
Bude on vec pobjegao, nece ga trebati tjerati
Kako neki pisu nema ponuđača, meni osobno nije problem u dionici biti i čekati novi natječaj. Zašto nekima to toliko smeta nije mi jasno bas.
Uz dobro poslovanje koje Optima ima postići će se još veća vrijednost.
Gledam da se BV izmedu Q3 kad je bilo 0,09 povecalo na 0,19 u Q4!
Nisam sigurna da li taj pokazatelj isto nesto dobro znaci, ali je duplo rastao!
Mislim da je kolega Verdi davno izjavio da istim dionicama 3-5 puta u danu protrguju i u istim rukama ostanu.
Baš me zainteresiralo s ovim rušenjem jel nešto "u mreži" ostalo
14:11:05 | 7,10 | 10411 | 73.918,10 | ||
14:11:05 | 7,10 | 3000 | 21.300,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 400 | 2.840,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 700 | 4.970,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 2101 | 14.917,10 |
Ovo je bilo po kupnji, pa ne izgleda mi da baš neki malecki ovo skupljaju.
Imam pitanje za bolje upućene u situaciju vezano za Optimu.
Zašto je dionica iza 31.siječnja sa 8,95kn tako drastično pala, nisam nikakve
bitne vijesti pročitala što bi to opravdalo.
Trzila Opte, dokup na ovoj cijeni jos uvijek razuman!
Stvarno pretjerivanja s tim virusom vec mi idu na zivce!
Dok su u Kini spomenuli virus vec je valjda bio i kod nas na zaraznoj, a kada je prije 10 godina kriza bila sve zahvatila, nasi su se politicari drzali da je to tamo negdje.
Zato nikada nije ni zavrsila, a nova kuca na vrata.
Ima li optimizma malo negdje, osim sirenja panike?
Postoji mogućnost možda da to naši mali forumaši čiste sve po asku, a?
Ako je tako baš volim! Dobro se Optima oporavila danas uslijed svih crnih predviđanja i virusa.
Ovaj na asku sa 50000 komada i dalje stoji iako je kupnja vrlo blizu.
A pronasli lijek i cijepivo, virusa se nasa burza valjda vise ne bi trebala bojati.
https://www.seebiz.eu/drustvo/dikic-…navirusa/225935
Evo sto jedan ugledni znanstvenik Dikic misli o virusu.