Jel radi burza, na e zabi je sve još blokirano
Ne radi,obustava trgovanja do daljnjega.
Jel radi burza, na e zabi je sve još blokirano
Ne radi,obustava trgovanja do daljnjega.
Panika je preslaba rijec za ovo sto se desava,ovo je kao da ce sutra poceti world war z.
Evo kupcu 100.000 komada po 6.00 i ispod, to je 0,13% firme pa nek opali ako mu je gušt.
Cudi me da Drvo to ne pocisti,valjda je i njima dosta ili misle da ce moci uzeti jeftinije.
Na pocetku godine portfelj mi je je bio na +35%,OPTE i PTKM su me drzali ovih dana na nekih +4-5% ali danas je i PTKM odletila,tko zna gdje ce ovo zavrsiti,hrabro ubacujem jos malo svjezeg casha, vrijeme ce pokazati da li grijesim.
Kakve su po Vama sanse da se dogodi opet neka odgoda poslije 18.03?
+ADPL poklopilo me bome,sad vec mislim da bi moglo i jos nize
Malo corone uz Malo OPECA i malo "bolje vrabac u ruci nego..." i eto opet prilike za dokup.
Definitivno dionica koja se najbolje drzi danas,mislim da i to nesto govori
+Adpl
+Rivp
Ostao sam bez casha ali ubacujem za sutra svjezi cash i podebljavam sve pozicije
U ovoj dionici se osjecam kao da trcim maraton i blizu sam ciljne ravnine ali svako malo me netko zaustavi,a tako sam blizu cilja.
Ah tesko se umiriti kad cijena strelovito pada,da to ide prema gore svi bi bili smireni i veseli.
Shvacam, ali cijena zapravo ne pada nego leluja... Barem iz moje perspektive...
Oni koji su nedavno ulazili, njima je ovo totalni stres i to shvacam, no nama starosjediocima je ovo samo zanimljivo za gledati kakve se sve gluposti mogu desavati... Moras jednostavno odrediti model ulaganja kod ovakvih stvari - ili surfas na valovima i gubis lovu (kao i velika vecina malih prestrasenih dionicara), ili cekas preuzimanje i uzimas brdo love kad se to rijesi...
Jasno mi je sve,odavno sam ja ovdje iako da mi je netko prije par godina rekao da necu kapitalizirati 300% rekao bih mu da je lud,ali eto ipak sam odlucio cekati rasplet.
Dajte se umirite na par dana pa ce se sve znati...
Ah tesko se umiriti kad cijena strelovito pada,da to ide prema gore svi bi bili smireni i veseli.
Pitam se samo koliko ovo moze jos prema dolje?
Vidim da niko još nije obavijestio da M.Whitny ne dolazi u Lenac!
Možda je to uzrok pada vrijednosti dionice?
LP
Kolega otkud Vam tocno ta informacija?
jeste li skoro vidjeli gospodina Lopinu
- svu lovu je pogubio na Agrokoru, a dobro je bio disperzirao rizik čak na 5-6 njihovih dionica.
- nisam vidjela gospon Lopinu, ipak morate znati da on investira još od Kraljevine Jugoslavije.
Definitivno su mi falili vasi postovi.
Ukoliko se ovdje pojavi treci igrac s ponudom ocekujem cijenu oko 14-15kn iako stvarno neznam otkud bi se mogao pojaviti taj treci,zasad sam samo uvijeren da ce A1 predati ponudu.
Meni je jos uvijek misterij to sto se dogadja na PD.
+DDJH sitno neka se nadje ukoliko ga netko krene spasavati
ico, kockar
A sta da kazem, proradi u meni ponekad kockarski duh.
+DDJH sitno neka se nadje ukoliko ga netko krene spasavati
Bas mi fali Informanka od kolegice ivana7
+ADPL skupljam pomalo