Panika je preslaba rijec za ovo sto se desava,ovo je kao da ce sutra poceti world war z.
Posts by ico8888
-
-
Evo kupcu 100.000 komada po 6.00 i ispod, to je 0,13% firme pa nek opali ako mu je gušt.
Cudi me da Drvo to ne pocisti,valjda je i njima dosta ili misle da ce moci uzeti jeftinije.
-
Na pocetku godine portfelj mi je je bio na +35%,OPTE i PTKM su me drzali ovih dana na nekih +4-5% ali danas je i PTKM odletila,tko zna gdje ce ovo zavrsiti,hrabro ubacujem jos malo svjezeg casha, vrijeme ce pokazati da li grijesim.
-
Kakve su po Vama sanse da se dogodi opet neka odgoda poslije 18.03?
-
+ADPL poklopilo me bome,sad vec mislim da bi moglo i jos nize
-
Malo corone uz Malo OPECA i malo "bolje vrabac u ruci nego..." i eto opet prilike za dokup.
Definitivno dionica koja se najbolje drzi danas,mislim da i to nesto govori
-
+Adpl
+Rivp
Ostao sam bez casha ali ubacujem za sutra svjezi cash i podebljavam sve pozicije
-
U ovoj dionici se osjecam kao da trcim maraton i blizu sam ciljne ravnine ali svako malo me netko zaustavi,a tako sam blizu cilja.
-
Ah tesko se umiriti kad cijena strelovito pada,da to ide prema gore svi bi bili smireni i veseli.
Shvacam, ali cijena zapravo ne pada nego leluja... Barem iz moje perspektive... Oni koji su nedavno ulazili, njima je ovo totalni stres i to shvacam, no nama starosjediocima je ovo samo zanimljivo za gledati kakve se sve gluposti mogu desavati... Moras jednostavno odrediti model ulaganja kod ovakvih stvari - ili surfas na valovima i gubis lovu (kao i velika vecina malih prestrasenih dionicara), ili cekas preuzimanje i uzimas brdo love kad se to rijesi...
Jasno mi je sve,odavno sam ja ovdje iako da mi je netko prije par godina rekao da necu kapitalizirati 300% rekao bih mu da je lud,ali eto ipak sam odlucio cekati rasplet.
-
Dajte se umirite na par dana pa ce se sve znati...
Ah tesko se umiriti kad cijena strelovito pada,da to ide prema gore svi bi bili smireni i veseli.
-
Pitam se samo koliko ovo moze jos prema dolje?
-
Vidim da niko još nije obavijestio da M.Whitny ne dolazi u Lenac!
Možda je to uzrok pada vrijednosti dionice?
LP
Kolega otkud Vam tocno ta informacija?
-
jeste li skoro vidjeli gospodina Lopinu
- svu lovu je pogubio na Agrokoru, a dobro je bio disperzirao rizik čak na 5-6 njihovih dionica.
- nisam vidjela gospon Lopinu, ipak morate znati da on investira još od Kraljevine Jugoslavije.
Definitivno su mi falili vasi postovi.
-
Ukoliko se ovdje pojavi treci igrac s ponudom ocekujem cijenu oko 14-15kn iako stvarno neznam otkud bi se mogao pojaviti taj treci,zasad sam samo uvijeren da ce A1 predati ponudu.
-
Meni je jos uvijek misterij to sto se dogadja na PD.
-
+DDJH sitno neka se nadje ukoliko ga netko krene spasavati
ico, kockar
A sta da kazem, proradi u meni ponekad kockarski duh.
-
+DDJH sitno neka se nadje ukoliko ga netko krene spasavati
-
Bas mi fali Informanka od kolegice ivana7
-
+ADPL skupljam pomalo
-
Reci cu samo da sam zadovoljan izvjescem i da nista manje nisam ni ocekivao,ali od ove godine ocekujem jos puno vise.