Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
To stoji, dobro napisano...lagani plus od cca 100%, u cc 3 god? nije loše..
Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
To stoji, dobro napisano...lagani plus od cca 100%, u cc 3 god? nije loše..
kako je rekao naš Riči.....znači, k...čina
Dobro da je bio pozitivan izvještaj...inače gdje bi išla cijena?
Stala rasprava ovdje...vode se smirile
...čeka se vjerojatno končno uplovljavanje u neku mirnu luku
idemo jako, to je najvažnije
stanje danas: navali narode...
ovdje stvarno postaje situacija..."drž gaće"...kakav potop danas
nije moguće....mogućnosti možda ovise o subjektu?
Ako se stvarno topi vrijednost, onda imamo problem ... ako mislite na cijenu, onda je to drugi par rukava
obično kažu: dok je niska cijena skupljaj i šuti... ne znam da li vrijedi i za ovaj slučaj
bio vam je nedavno TV prilog (mislim da je iz Primoštena, ali nisam siguran)
kombinacijom usporedbe mj. potrošnje struje i vode dolaze do toga da u sezoni vide da je netko unutra, a ostatak godine zjapi prazno (ako netko i dođe koji vikend, ne može potrošiti kao u sezoni)
ako troši škrinja, tko vam pušta vodu?
Povremeno dođem prozračiti pa otvorim slavine, neka se cijevi isperu. 😁
Neće mene nitko natjerati da prodam rodnu kuću ili iznajmim Nepalcima pogotovo dok mi je mama još živa.
Naravno da neće, nitko to ne kaže....ali možete platiti porez
Ima li tu šta novoga? ....jel nam se kuha nešto?...šta čekamo, delist ili možda neku izv divku?
Pozdrav
Jel bi mogli predložiti koje su najbolje platforme za trgovinu dionicama za Američko i Japansko tržište i kakve su naknade?...ili šta vi koristite za isto?
Hvala unaprijed
uh uh...idemo onda jako nadalje
Tko je novi top 10, ako se može dobiti informacija?
Sličan obrazac imamo na cijeni od 175 do 195 skoro 6 mjeseci pa je skočila na 250.
Sada imamo slično vrijeme konsolidacije,a prvi otpor na cca 278,pa 305 i na kraju 365
Ako u dogledno vrijeme probijemo 365(prva polovina iduće god.)onda su stvoreni preduvjeti za ekstremni rast u smjeru ATH
Po grafu je tako ,a u praksi ćemo svjedočit...
Ovo s grafovima mi nije ni najmanje zanimljivo, a ni privlačno...ali, pratim već neko vrijeme šta pišete i mogu reć da ste me nagovorili za kupnju! pogotovo ovo oko divke...jedino nikako skupit municije za paljbu
Ja nisam, nemam više municije ...ali i da imam municije, kad malo bolje razmislim...hm...možda bi ipak gađao nešto drugo ...
Dobit 1.4M eur za pola godine? jel ja to čitam dobro?
znači, ovaj KOEI raste toliko brzo u zadnjih par godina da...nikako doć do prilike i kupit!
sve je to ok...nije bitno šta burza danas kaže, ako si u ERO-u onda ideš s intencijom dugoročnog
ovo je priča kao i adpl, slično