1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. my moon

Posts by my moon

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• my moon
    • February 12, 2022 at 6:58 PM

a, ne može dolar i euro roknut ko što kože pangea il marqeta.

budem ja to polako stavio u promet idući tjedan.

• my moon
    • February 12, 2022 at 9:52 AM

https://seekingalpha.com/article/4486468-you-better-use-your-money-to-visit-disneys-parks-rather-to-invest-in-disneys-stock?source=copy_to_clipboard

eto, o disnelandu raspra

• my moon
    • February 11, 2022 at 11:05 PM

Kao da je i zapucalo,plin i nafta se drze, ostali padaju.

Visa i Marqeta, kartičari dakle, ako to išta znači se dobro drže.

• my moon
    • February 11, 2022 at 7:34 PM

prodo sam prije pol sata sve osim bubrega.

100% keš

(marqeta, koka kola i paypal)

• my moon
    • February 11, 2022 at 2:34 PM

ja sam svašta jučer radio a Providnost me vodila. GPRO, PYPL, ALK, sve neki plus izvuko. sad imam keša a PAG me poklopio na dnu. već sam mislio da je nož, al eto okrenulo.

• my moon
    • February 10, 2022 at 9:16 AM

Malo sam uskočio u sedlo, al konji stvarno dobro praše...

cnx kupio premalo,izasao na vrijeme

gpro kupio previše na nuli

marqeta mogao zaraditi puno vise da se nisam prije jedno 10 dana polakomio na longu. i trejdam ju.

paypal odigrao dobro,ali usao sa malo novca. na longu pogubio gaće.

jako cudna vremena

• my moon
    • February 9, 2022 at 2:55 PM

80% dionica prvog izbora mi je prekrasno raslo i rastu.

ja sam naravno bio u ovih 20%.

izmaknulo mi je to tlo pod nogama, jednostavno sam izgubio trejderski ritam.

energetsko naftaške dionice padaju,pa i CNX i SWN, koje su "naśe".

možda se pripremati za njiov preokret?

• my moon
    • February 7, 2022 at 9:01 AM

Petak je bio baš lijep za trejd a ja zbog obaveza nisam mogao trejdati. Postavio sam parangal u bunar i ništa se nije ulovilo.

kažu da bi se paypal morao oporaviti ( zbog ovog onog jer ovaj je bolji a isti itd).

mislim da će masovna histerija učiniti svoje, pogotovo u krizi , i naći već nešto što ćemo svi kupovati i hvaliti. malo bitcoin muti vodu dionicama jer je pobro najvjerniju klijentelu zakona krda al ajd.

Pogledajte gdje su omiljene dionice biofarme napr, izbrisane maltene, a svaki tjedan smo imali jedno čudo u liječenju raka, ako već ne hemeroida, nekih egzotičnih bolesti ili šuma u uhu. Tada sam govorio da se supstance izmišljaju zbog burze a ne zbog bolesti.

problem je te psihološke komponete trgovanja što prekasno saznamo što je gura. možda da malo ovdje poradimo na solidarnosti pa da javljamo kada nešto uočimo?

Slaba nam pomoć od vrhunskih stručnjaka koji vani pišu po poznatim medijima.

• my moon
    • February 4, 2022 at 1:10 PM

Dosta gubnitaka imam, nikako u plus , već par mjeseci.

Neke su dionice iz mlakog promatranja ušle u obzir trgovanja: Cigna, AMD, OPEN, GPRO, SYNA.

Izbaciti ću za sada Toyotu i ITW, mada će ih biti još.

• my moon
    • February 3, 2022 at 4:39 PM

ja okrećem paypal ko pljeskavicu.

čekam marqetu i dexcom, al onda sve ulupam u paypal.

• my moon
    • February 3, 2022 at 12:35 PM

Paypal je uśao u zonu histerije. ark wood je sve raprodala pa ekipa koja je uz nju sprema se unić izmeďu 100-120 dolara.

ostatak ekipe čeka oporavak, swiss bank, jp morgan i prave face kažu da je ova rasprodaja suluda i da mora ap barem na 170.

svi imaju putra na glavi. ne vjerujem im.

feeling za osjećaj mi govori da to mora davn jer si je netko tako složio.

optimisti bi rekli već viďeno na netflixu, tj bar neki odbijanac bi morao naletiti

• my moon
    • February 3, 2022 at 5:11 AM

Ja sam loong uzeo paypal i Marqetu, iako sam uśao nisko, natukao sam jedno 4% minusa u marketu i onda joś 2% u postmarketu.

Tko zna ko koga tu vuče, prema dolje,no ovo sa FB nije pomoglo.

Istovremeno sam trejdao, bjesomučno i ponajviśe sa pypl, jedno pet puta i nasvusreću sa tim dijelom portfelja nisam spavao.... i zaradio, pokrio oko pola gubitaka na longu.

I marqetu sam jednom super okrenuo.

Svi kažu da je paypal overreacted, pa kao decentno smanjuju prognoze.... za sada izgleda očajno u postmarketu. prosjek mi je 137 u longu.

• my moon
    • February 1, 2022 at 3:24 PM

Exxon odlično izvješće, to bi moglo povući druge naftaše. i nafotovđe i plinovođe

• my moon
    • January 31, 2022 at 7:20 PM

Ja sam uskočii u marketu na vrijeme.

Popušio sitno u cigni, zaradii sitno na Polarisu.

Sad sam u Fajzeru, al se mučim oko nule

• my moon
    • January 29, 2022 at 7:23 PM

Razmišljam da svoju omiljenu trejdušu PRU ( Prudential financial) zamjenim u sličnoj branši sa Cignom (CI) (i)

• my moon
    • January 29, 2022 at 7:09 PM

Imal tu ziheraša? što kažete na zlato? tj rudarenjen zlata

comments from Federal Reserve Chair Jerome Powell after the U.S. central bank said that it could raise interest rates "soon" have helped push gold prices below $1,800 an ounce.

Znači da bi zlato trebalo padati. bavio sam se, pomalo zarađivao na minerima, Agnico eagle mines i Kirkland gold.

Klasika , imaju dobre prognoze od svih bitnijih analitičara i sada su dodirnule pedeset dvotjedno dno.

"So let me get this straight. This stock is at the same price it was back in 2018 when gold was at 1300/oz? How is this possible?"

Znači dionica je na dnu a nitko ne zna zašto. Pa sad još kriza, inflacija, a znate što kažu za zlato u takvim prilikama ( kod nas kažu prodajte ga i kupite Atlansku, no ima i drugih mišljenja).

• my moon
    • January 29, 2022 at 4:50 PM

Mučno je bilo u petak.

Pustio sam parangal /više naloga protuprirodno nisko na meni dragim, proučavanim dijonicama RL, ALK, SWN, MQ ).

Potom sam usnio snom pravednika. Kada sam se probudiio uvatio se ALK i već odradio lijep rast, baś me pokupilo onako u cent, onako da se osjećaś pametnim moćnim i jedinim trejderom, ter sam onda dokupio još i izašao van sa solidnom zaradom.

Onda sam zapazio devijaciju na LVMUY koja je meni draga proučavana dijonica Devijacija se sastojala da su evropski lvmuy koji se tamo zove lvmh odradile oko 4% rasta a američki lvmuy je pao, pa tek došo do nule / to je u prošlosti bila anomalija sa zajamčenim dobitkom/. nisam bio lakom , nasvusreću iako sam pametan, moćan i jedini, ter sam kupio po kupnji oko 6000$ . no avaj, dionica je padala, što je moj um pametan moćan i jedini predmnijevao, pa sam uteko sa gubitkom. sve u svemu dan sam završio u plusu.

Trgovao sam i sa PAG , no na 212 je sa PAG teško trejdat, varaju lažu i kradu.

Zadnja tri dana sam u plusu, no još nisam nadoknadio minus od onog Zlog Pada, otprije..

Na interactive brokersima sam looooooong u par "stabilnih" dionica no to je sve u svemu pušiona za sada.

Sadašnja taktika koja mi se isplati je trejd,no ko u Lovcu na jelene, il ko sa filmom u aparatu /ne digitalnom op. a.): kratko, jasno, rijetko i učinkovito; čim brzam il pucam sa boka stiže kazna.

Eto , tolko odmene koji pišem ali gubim i dobivam.

• my moon
    • January 27, 2022 at 3:41 PM

uteklo mi.... alk.

Kupio sam PAG po 101.31 pa kak mi bude.

muči se zasad

• my moon
    • January 27, 2022 at 3:22 PM

Moje se dionice super trže u pretprodaji, nema krize, nema brige.... :)

Šteta što sam uteko u keš dobrim dijelom jučer.

ALK mi je na nišanu, budem probao u dip u nešto ulovit

• my moon
    • January 27, 2022 at 1:48 PM

izvješće za ALK, kolko vidim nije loše, no dionica pada.

za mene amatera je sve to prekomplicirano.

Možda najbolje ko pravi mjedvjed prespavati ove hladne dane.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt