Vani rally, futuresi u debelom plusu, no bez mene ovaj put, ja ga stvarno znam ubost
MQ
OXLC
MPW
Vani rally, futuresi u debelom plusu, no bez mene ovaj put, ja ga stvarno znam ubost
MQ
OXLC
MPW
Eto što sam zapisao u notes za DOCU prije oko pola gidine,dva mjeseca vamtam, , u portfoliu zvanom Andreas,na dotičnog sam se pretplatiio.
Uglavnom se bavi čudim digitalnog doba /se, sq, ttd... mq/ i svec su slično prošle.
Nisam više njegov pretplatnik.
Dakle iz notesa o DOCU
"Andreas kaže da je ovo globalann pad za sve slične dionice, neopravdan, jer je vođstvo dalo krive smjernice, poslovanje je dobro"
https://seekingalpha.com/article/4494597-marqeta-monster-q4-and-2021?source=copy_to_clipboard
Marqeti ide dobro, dionice koje su toliko (dugo) favoriziranr uglavnom padaju na ovakve vijesti, onda u jednom momentu, letu letu, letu....
Tak0 da bi po toj logici Maqeta bila dobra long opcija.
Sada se po forumima naslađuju ekipi koja je kupovala po 13, i čekaju da rokne na 9
15 Dry Bulk Shippers For Your Watchlist | Seeking Alpha
Evo nešto za žućne rasprave na domaćem tržištu adrenalina
Marqeta 34% plusa u p0stmarketu momentalno.
Ovo mi je prvi dan da nisam u Marqeti, ali sam ušao u ANDE, koji pada kao da će bankrotirati.
ANDE posvuda kao super dionica procijene,bilo za rat, bilo za mir, i po Zack i po S A u top ten dionica, momentalno na svijetu a i šire.
Ukratko, ne ide me
ZIM tišti tam gdje voda pišti.
Tj očekivao sam barem 10% rasta a kad ono sell on news
ASTS će da rasturi isto
Klasika, cijelo tržiste i moje miljenice krenu gore, trejdam, izlazim prerano, zamjetim još jedan dobar trejd / dionica koja zaostaje za krdom/, ne stavim stop loss i pojede mi svu zaradu, jer ta jedna, "troma" pada ko kamen.
Mislim da se namjerno ostavljaju takve mine za dip trejdere.
Jučer su od mojih to bile Funko , koji sam kupio i Ande, koji nasreću nidam
Funko je inače Zack's #1, i svi ga hvale, izvješće rasturilo, SA ga hvali..........
Divan dan za zaradu, gubici su mi do sada bili ogavni, uglavnom nasitno zarađujem a inda mi jedna eksperna dionica sve upropasti.
neki dan 1900 $ minusa na STM icroeletronics
Danas dosta zarade no zapeavo poraz,
prvo previdio swn i csiq koji su mi uža rodbina, malo sam čvakno sad potonjeg na vrhu .
sve kupio dobro , prodao daleko prerano:
ALK
CPRI
MQ
Sad sam u Funko....
kolega accountant, evo, častite se :).
Arya said Russia's invasion of Ukraine is likely to have a "manageable" impact on the production of semiconductors, as Ukraine is home to roughly half of the world's neon has, a critical component for manufacturing chips. However, Arya also noted that consumption of neon gas has gone down in recent years and is now a "fraction" of what it used to be and foundries have been able to source supply from other parts of the world, making the invasion manageable.
Sad baš čitam da bi čipovi koji nisu tajvanski mogli u odbijanac. no nije sve tako jednostavno, Ukraina je bitna za čipove jer se 50% svjetskog neona proizvodi u Ukrajini, a in je bitan za čipove, tako da bacite oko na neukrajinsko ovisne netajvanske čipove
klac
Amat
i još neke lcrx napr
Rusi se, u zemlji sa 44 milja stanovnika, vozaju tenkovima po gradovima ko taksijem.
Malo mi je vojna logika.... Nisam vojni logičar,no čudno mi je to.
Ako bi se i dalje tako vozali onda zapravo komponenta rata i ne djeluje na dionice,pa ostaju sankcije.
Kata Klizma je trebala doć sa mačem i ognjem, ili barem naośtrenom kosom, ovako mi liči na klimavu bakicu sa śtapom.
ponovno samušao u amzn , izašao ušao u asts, sad čekam da pobegnem.
bravo za burzu, stameno i kameno
Ja sam svoje odrede raspustio, sutra možda opet pregrupiranje:
oxlc
panl
mq 2×
ares
alk
puno zujali malo meda dali, no barem smo pokazali da i u ratu ne gubimo nadu
a zašto raste clover health investment?
strejdao marketu, MQ
Lockheed Martin sam i ja spominjao.
Dorchester minerals imam u svom notesu
a u kešu sam.
sad treba čekati odbiće.
Igrati ćemo se pojmovima,full scale ili ograničeno, naći će se na razgovirima, otkazali iste... itd
Ima dosta ulagača koji se klade na pomirenje u zadnjoj sekundi.
To sve pijano.
Imam dakle MQ, PAG i OXLC.
Reko bi da sam jučer ubo zlatnu žilu; fale danas te dionice na više mjesta, te ovo, te ono, te inflacija, te Ukrajina,te sigurna mirovina, te još neke kratice iz fa koje ne razumijem.
Ondak na SA upozorenje da je PAG smeće jer "joj prijeti pad iznosa dividende" iako su nedavno izglasali povećanje dividende,al eto neki SA algoritam izračuno i sad blinka da je dionica zrela za smeće. Istovremeno je Zacks danas kuje u nebesa. Kao i SA analitičari. no kad otvoriš S,A odma blinka da je PAG u opasnosti da nestane.....
Istok se oporavlja, sve osim Nikkei, budućnosnice USAoko pol posto plusa.
amožda oremo dno? ako ne bude termonuklearne inačice mirovne misije.