Uglavnom sam boravio u Regeneronu, baš je lijepo vozio.
Sad sam u Marqeti
Uglavnom sam boravio u Regeneronu, baš je lijepo vozio.
Sad sam u Marqeti
Eto.me na nuli. malo sam oglodao donju usnicu.
ludi dan.
valka čekat korekciju u 18.00
[malo ranike krenula danas]
ave sam prodal pa kupio Regn
MENI je ok.
Odabrao sam na kraju ALVR I DK za zaradu. Sada se bude.
[hes i dk su si tu negdje, ravnam jednog p0 drugom, kolko koji u dip kolko koji bi mogao rasti]
žai mi je što fulam ftch i car. ali zbrušu mi nekako, uvijek.
A nađe se... raspitam se tu i tamo. 20 deka kave, sladoledić , parfemić i sazna se....
Nego, jedna od mojih omiljenih dionica koju sam cijedio ovdje. Sada više ne trgujem s njom jer nemam pristup Pink tržištu:
Sve sam prodo , nije baš bila nekakorekcija u 18.00.
No sad sam ju dočekao.
kupio sam annx
alvr
hes
icfi
tak , za laku noć, i vama
Inače najveći pušioničari na Seeking alfa su AMD. jako s u forsirali, valjda već godinu dana tu dionicu, dva puta dnevno mi je trpali u in box iako je ne promatram
toliko o čip0vima
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no danas krasan dip!!!!!
skoro 900$
uglavnom alvr ali imam i četiri druge dionice
lomim se da prodam prije korekcije u 18.00
Jučer nisam stigao otvoriti burzu. no neki pokolji više manje , vidim. Mada su se moja dvije dionice srazmjerno oke držale, imam ih otamo negdje, četvrtka, petka
KRP
REGN
Općenito mi se farma dobro držala jučer.
Bio sam u kešu jerbo danas sam kasno mogao na burzu. postavio sam parangal zq korekciju u 18.00 i evo je!!!
Ulovila se Ko i ANNX.
Još mi visi par ješki.
ja se baš pripravljam na tu opciju. ja dakle samo trejdam bez shorta.
Jučer sam pozatvarao sve što "uniformno" i ostavio sam dvije dionice koje idu kud im se oće, neovisno o tržištu. 50% portfelja sam u kešu pa ću danas vrebati, koliko budem imao vremena, neki dobar zdravi masni utovljeni dip.
Jučer su letili purani pa džaba moj znoj na licu, isto bi bilo da sam samo ležo u dionicama.
Popušio sam manje od pol posto na Coac coli, naravno izašao na dnu.
Sveukupno solidn a zarada.
gadan je taj poriv da se pobjeđuje indeks kratkoročno, no mislim da nam nema druge. nakupio sam gubitaka u zadnjih godinu dana i želim to što prije poravnati na nulu
idem spaat krepan sam. imamčetvrtinu porfolja u kešu to ću potrošiti na Korekciju u 18.00
MPW ko što rekoh, zvijezda REIT a.
još malo pa će prestići VSCO , koji sam prodao
But
jučer sam pred spavanjebprodao ALVR I ANNX. zato jer ide kriza. eto ih sad.
Zašto volim ženske gaće?
Zadaćnica
Volim ženske gaće jer od svih dionica kupljenih u predtrgovanju nisam zaradio ništa. Izuzetak je Victoria S Secret [VSCO] na kojoj sam zaradio 3.2 %.
My moon
Raspršio sam nasitno kupovinu u preddtrgovanju, Dionice koje su se mogle kupiti na 1.5 do 2 % od jučer.
Mozda ušićarim nešto.
Na MPW napr normalno trguju.
Danas bi se s REIT ovima dalo trejdat jer pretpostavljam da će dosta toga mahnito pozeleniti na otvaranju, a REIT ovi su tromi.
Jučer sam odtrejdao u tri seanse , stvarno sam dao sve od sebe i sve uz redovni posao; satralo me.
Naravno na kraju većinu rasprodao (CTKB, ANNX, ALVR).
Kako netko nakon partija završi u birtiji tako ja nakon trejdanja u farmi, No onda sam i nju rasprodao, što se pokazalo griješkom
Ostao sam samo u ICFI.
Razmišljam da danas uzmem odmor. ili neke tromije dionice. no jučer je i troma KOla pilila živce.
Korigirala se samo farma..
Čekao sam allovir na 7.26. poljubiio.me i ostaviio
Prodal sam kolu.
sada budem čekao korekciju u 18.00
Prodal sam KRP I kupil si KOle.
Prodal sam DMLP i kupil ANNX I CTKB.
u farmaciji je budućnost!
Prespavao sam u
KRP [najviše]
ICFI [srednje]
DMlLP [sitno]
Za naftu mi je vezan prvi i treći ticker tako da se nadam.mačićima