.... baś je stisla korekcija danas. u 18.
Posts by my moon
-
-
Meni je zao sto vas tu vise ne stignem pratiti ali previse postova a premalo vremena. Mislim da bi trebalo ovu temu razdvojiti na barem dvije, ako ne tri za pracenje i komentiranje. Ovako je sve tu od kupnje, prodaje, vijesti, buducnosnica, grafova i svega ostaloga.
ja isto glasam da korekcija u 18.00 bude zasebna tema
-
Nafta pada energetske dionice se drže (dokad?)
Oil Stocks Are Showing A Peculiar Disconnect From Crude Prices | OilPrice.comCrude prices have fallen back on a flurry of bearish news, but energy stocks remain resilient as oil firms continue to hand out cash to shareholdersoilprice.com -
Malo o litijumčarenju ;
5 Falling Stocks Investors Didn't Expect on Black Friday | The Motley FoolDespite favorable trends, investors seemed to run out of energy with companies in this industry.www.fool.com -
Kombinacija privatnih i burzovnih obaveza izvrće mi utrobu. negdje sam 40% u minusu bio od "početka krize", to je jedno godinu i pol, sada to vraćam plako. Ovaj mjesec mi je jedan od najboljih.... Nu, napominjem, jednostavno mi paše ovakva igra ( napr nije mi legao jučerašnji dan, dionice ko tovljeni šarani, ležu u mulju).
Pa da ponovimo, imam svoje jato, neke držim ni sam ne znam zašto u promatranju, neki cargo cult zapravo. Izbacim poneku van, onda mi se negdje pojavi, pa ju vratim.
danas sam išao zanoviti , uvesti par novih . Ugrubo impresija mi je da je rudarenje u trendu, ako okrene nafta i ona će biti, i dakako nikada potrošena farma. Tu mi je pa dojam da se odustalo od čudotvornih lijekova pa su i skokovi manji. brodara ni za lijek.
No vratimo se maloj svečanoj inauguraciji. Izveo sam si neki sistem bodovanja , nebitno koji po tri osnove svaka maksimum pet bodova po kategoriji, ukupno 15. . Napominjem da je moj filing za osjećaj četvrta kategorija, pa sam odabrao samo meni feromonski odgovarajuće dijonice.
pripravljeno za slow trade ( jedan sat do pet dana)
Poredak
TGLS 14 bodova
SQM
RGA
VRTX po 12 bodova
PINE 11
pa eto, ako netko ima nešto reći, pa da se zajedno bogatimo ter šampanjce otvaramo....
P.S.
apple pride al za trajed minutni do pola satni
-
Trgovao sam u PretprodajI Sa AEM.
ponuda je bila 50 dolara a ja sam stavio nalog po 48.61 i odma je prošo, pa drugi, i on je prošo...
Onda sam stavio na 48.00 ., taj stoji. Dakle kupio sam nešto kao skriveni nallog.
valjda ne bum plakao danas...
mada sam sad 0.8% u plusu
-
But as shoppers head to stores to swoop up Black Friday deals, U.S. stock exchanges will open at their usual time, 9:30 a.m. EST, but will close at 1 p.m. instead of 4 p.m.
Sutra se radi skraćeno...
-
a sutra se ne radi?
pa vidim da su sve prognoze za 25....
ajde, super, iscuriše mi oči.... malo odmora
-
Danas 562 dolara zarade i 79 transakcija. ne znam koliko sam naloga zadao...
Da sam ostao samo u Farfeću imao bi 4x više i jedan nalog
nikad odmene poštenig mešetara ...
REGN je opal 2% pa me nauljio prema dipu.
Dvije vijesti, prva nije baš sam tak, o tim karcinomima plano i bazo i mikro celularnima. ima toga.
e sad, jel bilo sell on nees pojma memam
izvor Zack s
Regeneron’s Oncology Drug Label Expansion: Regeneron obtained the European Commission’s (“EC”) approval for the label expansion of Libtayo (cemiplimab-rwlc). The drug has been approved as a monotherapy for treating adult patients with recurrent or metastatic cervical cancer and disease progression on or after platinum-based chemotherapy. The EC approval was based on data from the global phase III EMPOWER-Cervical 1 study. The study evaluated Libtayo in comparison to an investigator's choice of chemotherapy and enrolled 608 patients across 14 countries, irrespective of PD-L1 expression status or histology.
We remind investors that the trial was stopped early in March 2021 based on the highly significant effect of Libtayo on overall survival (OS) among squamous cell carcinoma (SCC) patients following a unanimous recommendation by the Independent Data Monitoring Committee. Libtayo is already approved in the European Union (EU) for the treatment of certain patients with advanced basal cell carcinoma (BCC), advanced cutaneous squamous cell carcinoma (CSCC) and advanced non-small cell lung cancer (NSCLC).
CytomX Therapeutics, Inc. (CTMX - Free Report) surged after the company announced a collaboration and licensing agreement with biotech giant Regeneron Pharmaceuticals, Inc. (REGN - Free Report) . The companies have collaborated to create conditionally-activated investigational bispecific cancer therapies, utilizing CytomX’s Probody therapeutic platform and Regeneron’s Veloci-Bi bispecific antibody development platform
-
Farfeć prognoza sa 14 na 13.90 pa je cijena pala sa
sa 7.40 na 7.24 momentalno.
Stvarno treba biti oprezan i pratiti te burzovne prognostičare. A i svaka im čast na precizim prognozama
Farfetch Limited (NASDAQ: FTCH) Oppenheimer reiterated an Outperform rating to go with their $14 target price. The consensus target is set at $13.90 for now. The stock closed Monday at $7.49, down almost 8% after posting results that missed estimates last week.
-
To bi trebalo, da bude stvar bolja, joś ić ap
-
MMAT 30% plusa. Explozija MMAT a reklo bi se
-
sad gledam i ne vjerujem a niti vi mmeni ne vjerujete. 20% pad u dva dana koji sam vratio u dva tjedna.....
-
linija porfelja mi izgleda prilično scary jer sam u dva dana prije jedno dva tjedna imao velike gubitke na ALVR, trebalo mi je dva tjedna da to vratim
-
Jel vama Interactive brokes šteka? meni već danima. rcimo kupim dionicu po 5 dolara a on pokazuje još posl sata poslije najnižu cijenu trgovanu 5.25
Ili kupnju prodaju po 5,1 - 5,2 a dionica e sa kupnjom prodajom već na 5,5 - 5,6
Jučer sam 95% portfelja imao u FTCH u jednom momentu, trgovao sam ga dva puta i sve u svemu jučer sam digao 2% portfelja sa još nekim dioničicama.
No morao sam raditi još dva posla parallel pa sam stvarno ima mučnine, pravo predblkuvanje...
Za ponedjljak nemam baš ideje, osjetilo se da energetičari trzaju i čekaju u niskom startu odbiće nafte no ništa.... Omiljen energetičar , DK, probio mi kanal prema gore... tak da i ostaje DMRL koji ima male promete i SwN sa kojim si baš nisam intiman.
Bilokakobilo nakon duže remena sam u kešu preko viknenda, kešu skroz.
možda budem samo motrio.
U dipu mi osim enerije i nema nešto. svi su pri vrhu tih kanala...
-
meni je svaki dip interesantan, jedino sam za sada našao
Fitch: This Is The Biggest Downward Risk For Oil Markets In 2023 | OilPrice.comFitch Solutions is turning more bearish on longer-term crude oil price forecasts, citing macroeconomic headwinds as primary risk for oil marketsoilprice.com -
Nafta pada a energetičari se drže. jučer sam bježao iz swn.
danas konzervativno i dostojanstveno:
AEM
ADC
P.S.
Victoria Secret rastura
-
ma trgovo sam stoljećima na 212 sa Lvmuy bo na interactive brokers ne mogu trgovati na tim pink otc kako se već
-
eto rasprodo sam Farfeć , imo sam ga 2/3 portfelja, sa 4% dobiti. sad ga kupujte jer će rast [da utvrdimo gradivo; zato što sam ga prodao] bar 15 %🤨
o h, debeli prst prodao sam 25% dionica farfeća
-
Pa zato sam se motao oko Forda, još sam bio samo na 212. bio je štucava dioničica a vidi ga sad.
Nakrcan sam dionicama ali oću van, ne vjerujem današnjem zelenilu.