Eto ide TGLS ap na malijem prometima, na velikima je padao.
Saće ga zakucavat.
Tobi mogla biti prilika za ugrabit
Eto ide TGLS ap na malijem prometima, na velikima je padao.
Saće ga zakucavat.
Tobi mogla biti prilika za ugrabit
Ja sam se nagrabljo tih plinaša ove sve redom, oni na kućnu adresu šalju potvrdu o kupovini, zbog tih nekakvih "K" obrazaca.
Uglavnom preko ibkr mi ih ne da kupovati..... samo 212
TGLS, mrtva ga usta falila dok se nije pojavio prodavač bez razvodnjavanja (?) i treba prodat 2 000 000 dionica. sad je na 1 000 000 [dnevni je prosjek 400 000].
Od od prekjučer dionica je na jedno 13 % minusa.
Danas 8%.
Kad ovaj proda 2000000 onda bi dijonica trebala ić ap, jer napominjem, tolko su je hvalili da ispada da je bolja i od Atlanske plovidbe .
Svi dosadašnji pokušaji da u longu na sličnim primjerima zaradim [ najćešće je ex dividend dej bio] je završio kobno.
Lastane, dali da vjerujem u zavjere?
Technoglas, jedna od najboljih dionica p0 analitičarima, sve strong buy, kud god se okreneš, prekjučer proglašena i na Stockinvest među 10 najboljih dionica
jučer je roknula 7%
A i danas će, vjerojatno i više
Uglavnom takve zvijezde srokaju 15 do 30 p0sto u tjedan dana
Misl da bi čekati po strani bila jedina mudra odluka. Neće tržište nikud pobjeć.
Malo se promjenio narativ.
Puna usta Buffeta, nestala je čitava supkutura Prekonoćnih Bogataša, ukljućujući Bitkojine.
Drugo, analize su postale junkie, ne možeš ih uzimati zaozbiljno.
Imam grupu "Dividenduše", eto tamo NEWT, sasvim solidna dionica, jest visokorizična, pada li ga pada, momentalno je godišnja dividenda 23% [ovisi gdje gledate i kako je registrirano zakucavanje zadnjih minuta u petak].
sad mi nije jasno, oćel firma propast ili će korigirati dividendu [ex date je za jednomjesec dana, kvartalni]?
slično je i sa BRMK [Brodomerkur ga u šali zovem], tu je dividenda mjesečna
Eto ideje za long u svakom slučaju...
Da , danas su lijeni
Danas bi lijepo mogli shortat u 18.00
Ja već gledam oćul počet skupljat BORR [dođe ko TS].
Ko rinocerosi su, kad pojure ne staju.
A obje su na "dnu kanala".
A nije loše to sa kanalima, odbija se to zaistač
Stla super izvješće, reklo bi se "15% više zarade",
biti će oko 2.5% minusa na otvaranju, minimum, "jer je Tesla u krizi i mora dizati cijene".
Tako da bum kupil il dno il noža. vidjeti ćemo.
Neka pozicija na 15.90 bi bila taman, kupnja, računam si
Caterpillar super izvješće no i 5% minusa za nagradu.
PI [ Impinj] ostaje misterija, neprikosnoveno dobra dionica po anslitičarima, minus 30 tak posto. Nešto drobe i kucaju no zapravo ništa konkrstnono tom padu.
Baš lijepa korekcija u 18.00
Manipuliraju sa cijenom, mislim da je na zatvaranju u petak bila 17.72, a onda se odnekud stvorila 16.22 pa je sada kao u plusu [ Evropa, usa predtrgov@nje].
Dividenda je 1.42 $
STLA će danas biti rodeo jer je padao sa teslom a i jednogodišnji ex dividend 9% day je danas. paneće znat kudbi. inače naspram tesle stla ima pokazatelje ko neprikosnoveni genije naspram kišne gliste
Cathie Wood's Ark Invest remains a super bull on Tesla stock, predicting a $2,000 price in 2027. Ark ETFs also bought 256,000 Tesla shares.
Eto prilike za zaradu.
Momentalno sedam posto.minusa "jer ga povukla Tesla", a ako ga nije povukla za... onda Renoj pada "zbog rata cijena s Teslom".
Pisao sam tu nedavno da prelazim u kripto daok je Bitkojin bio na 22000. I eto ga sad.
Tesla pada, a kao krovni vrhunski proizvođač automobila povukao je za sobom danas evropske proizvođače , oko pet posto, iako su neki od njih objavili super rezultate prodaje, i imaju, naspram Tesle, sasvim solidne financijske pokazatelje.
Mislim da je dioničko tržište postalo plligon za eksperimentiranje svim mogućim manipulacijama, a kripto je zapeo u ružičastim vremenima retro.manipulaciia , poput spočetka tisućljeća, pa živi svoje sretne dane.
STLA, stelantis, najveći proizvođač automobila,
sa dividendom oko 8%, p/e 3.22, do danas hvaljen od svih medija/blogova kao solidno ulaganje, pada 5% " jer prati Teslu".....
sad bi u 17 [ jučer ipak u 18] trebala biti korekcija, no napominjem anomaliju , trebalo bi doći do odbijanja jer je krenulo sa korekcijom.
Dakle meneđeri ne idu na ručkove već jedu na poslu šta im spremilo doma.... i mrve po tipkovnici.
možda bude koji debeli prst.
little farma katastrofa , imam dvije dionice , sve ili ništa, no pale su u bezdan, boje se krize.
pokupovao sam na dnu pi, borr, axe i acre no ni tu nema kruha.
shortao sam mpw i embraer, čisto da ne zaboravim kako se šorta.
teški dani....
izgleda da je Korekcija ipak naše gore list; 18.00
sad se već polako treba pripremati za korekciju u 18.00
prodo sam asx i toyotu. pa se pripremam za short
nije li se korencija pomakla na 17
je !
sad se već polako treba pripremati za korekciju u 18.00
prodo sam panl, asx i toyotu. pa se pripremam za short