Netko dobro i brzo kupuje....nesto se zna i kuha.Ovo vrijedi puno više
Posts by PortugalAT
-
-
Jel se zna datum kad ce se ovo potvrditi u Saboru
-
Renchi svaka pohvala.Ima tu manipulatora...Tko je ta osoba'?
Toliko su nas prevarili i pokrali .....
-
Budes vidiio kako ce biti vrijeme uskoro....da ne zamarimo da pojedini forumaši su sigurno povezani sa tim telecomp
-
Ajde da Vam bude lakse.....A1 sigurno će imati uvid u sve planove od Telemacha.....to baš nije ugodno....a da se vole to baš nije istina.Telemach mora obavezno kupiti dionice od A1 I pajdaša.....ovi će im na skupštinama živce pokidati......to je direktna konkurencija.
Razmislite malo
-
Koliko A1 ce tražiti za svoje dionice i svojih prijatelja?
5.36?''''
Punooooo više
-
Zanima me kad ce pokupiti sve dionice do 5.36? Ustvari kad ce postaviti na kupnji vece kolicine po toj ili vecoj cijeni.
Najbitnije pitanje je po kojoj ce direktni konkurent A1 prodati ili nece svoje dionice...oni sa svojim saveznicima imaju dosta toga....tako da bi imali u uvid sve sta Telemacht smijera....
-
Bliži se kraj ove duge prodaje...uskoro bi mogli očekivati konacnu cijenu...5.36 kn je sigurno. Sad da li i koliko više bi moglo biti.
U narednih 30 dana ce se i to obijaviti.
Zanima me tko to kome prodaje vec mjesec dana dobre količine po 5.00-4.90 kn.
A naravno nisu u prvih 10, da se nebi primjetilo.....fina zarada novom kupcu u kratko vrijeme.
Ne kao mi ....
-
Ovaj što skuplja ili kupuje ....ima cc 220.000 dionica do 5.10.
Baš me zanima koliko će to dugo biti dostupno
-
Može mišljenje onih koji prate trgovanje Optime od vijesti o prodaji firme.....tko to kupuje?Kupuje se puno .....
-
Moze odgovor zašto se isključuuje ljud sa foruma?
Primjer....Overgame?Piše stručno i nikoga ne vrijeđa...
Da li su tu neki povlašteni i udruženi?
Nije mi jasno ni zašto sam ja dobio kaznu?
Moja preporuka je da se ljude pusti da pišu i da se Renchi,Overgame,Jubito i drugi odblokiraju.
Jer ovo je kao kod Putina sloboda izražavanja....
-
Pitam se tko je toliko gl...., da prodaje po ovim cijenama a dobiti ce sigurno 5.36 kn a možda i više?
Tko to radi?
-
A da li vi primjecujete da je ekipa temeljem povlastenih info jos tamo u travnju izasla na 6 + kuna djelomicno ili sa cijelim iznosom iz Optime ? KK je poceo izlaziti kada su svi kojima je dojavljeno napustili Optimu. Nakon toga je KK urusio cijenu, Flight je znao da se radi o mogucoj prodaji po tromjesecnom prosjeku pa je bajao price i 6,5 EBITDA da bi odrzavao zeljeni prosjek.
Rijetki koji su sjvatili sto se zbiva rekli su nam na forumu da su izasli iz dionice i kada. Ostali koji su trgovalai temeljem povlastenih informacija ne samo da nisu izasli nego su cijenom i manipilirali. Oni su znalci, a mi ostali kmetovi. Ovo treba prijaviti DORH u. Jednom ce DORH neszo i napraviti. Pkgledajte zbivanja u uagrebu.
Pa valjda ima netko testise da napiše detaljnju stručnu kronologiju događaja i pošalje na sve relevantne adrese - od pravosudnih do medijskih. Za medije doduše treba to i malo prevesti na jezik kmetova ali naći će se već neki odmetnuti novinar koji će početi pumpati sa nezgodnim pitanjima. Barem je danas sve zapisano na mrežisvihmreža i zna se tko je šta plasirao u koje vrijeme. Sa nestrpljenjem očekujem odgovor Hanfe potpisan od Velikog Kontrolora.
DORH i USKOK. Pa tak nekoliko puta. Netko ce jednom propjevati. Nema nista do osobne odgovornosti. Jedina kazna je osobna odgovornost. Inace je ovo drustvo na zse zamislilo da su oni pastiri, a mi ovce. Da pri tome ne mislite da sam ja izgubila. Nisam, ja sam u plusu :). Ali ovo sto sada vidim na burzi nikako nije my cup of tee. Ovo su kriminalci i treba ovome stati na kraj. Jednom i na bilo koji nacin. Inace smo avi musterije njih nekoliko koji manipulirajj cijenom. A i u private se na forumu moze svasta naci. zar ne ?
-
Optima se prodala za manje nego bilo koja druga tel. kompanija iz regije....a vrijedi sigurno 8-10 kn sad. I novi vlasnik je sretno ovo kupio.....to je kao da prodate kv stana u ZG na dobroj lokaciji, novo, centralno,garaža za 1000 eura?1Tko bi to prodao?Strpljivo čekam premiju od kupca za nas koji cemo sacekati konacnu ponudu
-
Renchi jedina zna tematiku i vrijednost ove prodaje.Ovo je ispod vrijedosti prodano....zašto?
Tko je to napravio?
Netko je tu odgovoran...da li je to netko iz te Švicarske banke ili iz ZABE ili HT?
-
Ovo što se je dogodilo sa Optimom ce sigurno otjerati i ono malo nas koji smo trgovali dionicama na ZSE, na burzu u US. Ja prvi necu više nikad kupiti nikakve druge dionice u HR. Jednostavno dosta, 20 godina plaćanja provizije brokerskim kucama, plačanja poreza i prireza Bandicu i ekipi....a da se javno zna da te Hanfa i Zse ne štite.....vec suprotno....ismijavaju. Trebaju pod hitno promijene i to na svim pozicijama od vrha na dole....Inace je bolje da zatvore Burzu.
Ali opet drago mi je da je dosao Telemach, da nas više ne ucijenjuje A1 i HT.
Preporuka Interactivbrokers.....i pustiti njih 20 nek trguju.....
-
Netko je napisao da taj KK radi u Hanfi??!!Pa jel to istina i da li je to moguce..... i prodavao je dionice prije svih......Meni se to cini da se netko šali.
-
Renchi ima potpuno pravo....respekt. Ovo je prevara.Svi ostali su prevrtljivi i tko zna za koga pišu i tko stoji iza imena....Ali neka sad svi ti prodaju dionice i napuste forum Optime.....a mi cemo sacekati ponudu kupca. Ja osobno nemam dionice Zabe pa ni ne pišem tamo....
-
Sutra bi se trebali udruziti i svi maknuti prodajne naloge..... sutra treba kupiti dionica za cc 500 kn samo da podignemo cijenu , pa da vidimo tko ce sutra stopati cijenu'......
Tko je to, tko to radi danima....
Lako je moguče da od sutra netko počne kupovati i cuvati dionice za buduceg vlasnika....kao što se radilo i prije na drugim dionicama...to obicno rade brokerske kuće INT.......,a i drugi.Kupovala se tako Pliva, Ina, Jamnica.... Tu bi oni mogli kupovati i za puno više od tih 5.5-6 kn. To se mora skupiti puno dionica jer UG nece uspijeti dobiti 75 posto dionica po ovim cijenama. Siguran sam da A1 i Rajfica nece dati po tojcijeni, a buducem kupcu nije u interesu da mu žestoki konkurent sijedi na skupštinama i sve zna o posloanju i planovima i uvijek se protivi...
Biti ce tu i drugih.
Mislim da je ovo ok pocetna cijena za nas male dionicare i da ce nas buduci vlasnik nagraditi sa premijom od cc 20-30 posto.Jer HT i ZABA su nagradili
sebe sami u ovih zadnjih 7 godina i njima cijena koju su dobili po dionici nije toliko bitna....
Biti ce jako zanimljivo iducih par mjeseci....biti ce tu isto malo KRAŠA
-
Eto i došao je dan....e po meni to nije još pravi dan D ....
Treba u ponedeljak sve prodajne naloge maknuti i nek svatko od nas kupi za 500-1000 kn diiiionice sa prodaje pa cemo vidjeti di ce cijena.
Po meni UG nece uspijeti nakupiti 75 posto dionica i onda ce platiti puno vecu cijenu ovima koji budu pricekali. Prvi tko im nece prodati po cijeni od 5.5-6 kn je A1 i njeni partneri.....jer oni su ljuti i znaju da je ovo sramotno jeftino