Kako za koga jer cijena dionica raste
Posts by plavi01
-
-
Nadam se i novom grafu za brodare jer analize će sada biti potpunije a imali smo i korekcije koje idu krajem mjeseca s sad su bila još i izvješća. Jadroplov je najzanimljiviji.
-
Poštovani
Ovdje je najbitnije da se zna da su brodarske dionice uvijek u opasnim vodama. Ciklus je tek započeo i to je činjenica a trebate će znat kad napustiti brod. Ja sam na AP lijepe novce izgubio jer nisam vjerovao da dionica može tako nisko pasti ali u tadašnjem ciklusu toga nije bila svjesna ni ondašnja uprava. Imam priliku za popravni ali pogledajte koliko je godina prošlo. Dobivali smo i dionice od AP ....
-
Dakle ovdje je fulan cijeli fudbal no lopta je okrugla pa se nadam da će poštovani Mitkko u rebalans proračuna za Jdpl.
Dakle otrežnjenje je došlo u pravi trenutak a vidim da će biti i novih analiza
-
Novi predsjednik skupštine koje ovlasti ima. Promjene nisu same zbog sebe
-
Cerp krajem 9 mj. po 190 koliko se sjećam
-
To ne znači da je nebu na novoj skupštini postoji i ta mogućnost.
-
Cerp je počeo prodavati po 190 kn i prestao
Sada ide sve po 185 kn ???
-
Jadrancrikva na 13,20 kn koda sezone nije ni bilo a HT sa puno boljim poslovanjem zbog isto tako dobre sezone dinova u crvenom a činilo se da će cerp prodati svoj dio što je i počeo
-
dobro veli cestarina da se u ht stvarno nešto krčka
nego gospon marin dal se nešto krčka u crikvi
-
I kakav je Vaš zaključak v kada bi mogla početi neka realizacija po navedenim info na ovom forumu.vrijednost HPB u prodaji,pripajanje Cbanke vrijednost dionice poslije pripajanja,dividenda
-
Što kaže TA za crobexa
Ako probijeno otpor
-
Neznam kaj da velim. Najedanput mi je postalo sve dobro na ZSE od brodara i turista banki
-
Izgleda da sam pogriješio kada sam se između Lošinja i crikve odlučio ući u crikvu.
Prodao sam prvu količinu nedugo i kupujem brodare. Ako sada uložim tko će brže vraćati novac lplh ili rivp. Izgleda da će turizam i brodari biti opet in.
-
Građevinska dozvola je kod Crvenkapice koja čeka da prođe ovo crvenilo vani
-
A kada ide Filip po 25 kuna. Otprilike napišite
Dokup po 25 kn
Otprilike napišite
-
Master mitkko Vaše analize su za moju dušu i moje poštovanje prema Vama jer u njima nema drukanja nego realna računica poslovanja brodara i ostalih dionica koje pratite. no Na burzi je sve moguće. I dobre dionice ne popratne svoju vrijednost.
-
A što je do sada bilo ozbiljno iz jadroplova
Jedino što znamo je da brodari imaju svoj trend
-
u Americi vlada "stick to to the man", a kod nas "stick it to the mirovinac" euforija.
Braća Pivac, uno di noi 😅
-
adris s državom izgleda više nije kompatibilan a vjerojatno bi trebalo i riješiti CO-a a kako meni izgleda belupo/podravka, adris/cromaris nije matično poslovanje kad se želi u prodaju