Krajem mjeseca idu vjerojatno neke korekcije da se ne uđe u medvjeđe tržište.
Ako je i neki oporavak može biti kratkog daha. Tehničari izgleda spavaju medvjeđe san
Krajem mjeseca idu vjerojatno neke korekcije da se ne uđe u medvjeđe tržište.
Ako je i neki oporavak može biti kratkog daha. Tehničari izgleda spavaju medvjeđe san
Zato jer je mnogo dionica na prodaji
Adris grupa hebe cijelu burzu.
Povlaštene dionice u grupi treba ukinuti nekom procedurom ako je to moguće a vjerojatno je, jer ako je bilo moguće izvesti operaciju agrokor valjda je moguće ukinuti i povlaštene dionice. Kupaca nema ni za redovne a uprava je neki kvazi vlasnik.
poštovana
ako se je što razbistrilo na adris zamolio bi Vas TA i isto tako za HT
zahvaljujem
2022 1Q je minus? Dobit
2022 2 Q jel ima kakva prognoza
Burze tonu
Dojave o bombama.
Teška vremena dolaze
Amerikanci priznali NLO pišu novine.
Možda kupe što na ZSE i evo nas na crobi dvije tisuće i koliko, što vele tehničari jer tur. sezona počinje a firme poslovale 35 %
Bolje. Nekretnine se kupuju za keš da lovu ne vide banke. Valjda će nešto i u dionice tako da kune ne vide eure.
Za sada je tako
Sjela divka a na prodaji koliko hoćeš ispod 180 kn a poništenje ide tek u 7 mj.??
Umjesto rasta imamo pad.
Ništa, kupovat dok pada pa prodavati stare ulaze na moru kad se dođe.
Neki dan sam u Ilici neki caffe plati 3 deci pive 18 kn a što će tek bit na moru.
Za koga li kupuju.
1434 kom prošlo
Velika je neizvjesnost na svim poljima a Europa je ranjiva po dosta pitanja tako da će se crvenilo izgleda nastaviti.
Za 2022 god. Najavljena je dividenda 6 kn
a povećanje prihoda
Lijepo zelenilo na burzama ali crypto već danas okrenulo u crveno pa će vjerojatno i burze u ponedjeljak
Ljubav-love u igri
Puno je love u igri treba to sve prebrojiti
A da nadokupi na dnu kak bi to štimalo
Prenesenom na zdravo seljački je + ili -
Koji dan je divka od ht
može li kakav graf za crobex ili pojedinačno za sastavnicecrobex10 ...
Ne mislim prodavati zbog grafa a moje pisanje je pozitivno za hpb